0 Läs mer >>
Hemma från skolan idag, vaknade imorse med knappt någon röst och skitont i halsen. Kände inte för att åka till skolan direkt.

Känner att jag måste bli frisk, för imorgon ska jag nämligen bort till Alvik och dansa till Tensta spelmanslag och det vill jag inte missa! Har så ont i magen för att jag har ätit för mycket halstabletter :/ Attans kanelbullar!

Ikasolen

Sick as hell!

0 Läs mer >>
Jag har ont i halsen! Får kväljningar ibland, det svider men det gör inte ont :P skitsvårt att förklara. Ingen feber iallafall, men jag mår ju inte bra. Bättre än att ha feber!

Orkar inte skriva så mycket men men..

Puss Puss

Usch och fy

2 Läs mer >>

Kom precis på vad jag vill ha i födelsedagspresent! Man är ju snart 18... Tänk vad tiden går fort!! :O

1. En kamera. Gärna en bättre
2. Laptop, en billig skitsak som jag kan ha bilder i och såklart fungerande internet.
3. Pengar (alltid bra att ha)
4. Presentkort på Gina tricot och dyliknande affärer
5. OUTHOUSE ALLSTARS

Det är topp fem just nu, men vem vet.. Den kanske förändras. Kanske önskar mig en systemkamera istället för en vanlig kamera och en laptop.. Låter som ett lockande alternativ :)

För tidigt?? Inte då!...

0 Läs mer >>
Glömde säga att engelskaboken är utläst nu, den är läsvärd! Kanske inte den bästa boken, men inte den sämsta heller! ;)

Just de!

0 Läs mer >>
Kommit hem från sthlm, efter tre timmars shoppande och 2 timmars rundtur på riksdagen. Var skoj, även fast man bara köpte en sak! Sanna var den enda i våran lilla grupp som kom hem tomhänt. Jag köpte 3 par örhängen & såklart godis till resten av familjen. Mamma tycker att jag inte ska köpa till dom, men vadå?! :P Jag vill ju ge bort, då kan man väl lika gärna ta emot ju! ;)
Vill bara påpeka om man vill vara partiledare eller något som har med riksdagen att göra så måste man vara väldigt snabb. Min tanke genom det är att på 30-60 sek så hade dom gått igenom 2-5 punkter, vilket vanligtvis hade tagit 30 minuter för en vanligt människa!

Nu tänker jag nog skriva lite om stress så jag har det gjort! ;)

Ikasolen


 

Givmild? That's me!

0 Läs mer >>
Har inte bloggat på ett bra tag nu. Dags att jag tar mig i kragen och skriver en liten kråka.. Eller nåt...

Lyssnar på Coldplay just nu, att man har ignonerat ett sånt underbart band så länge! Jättebra musik ju!
Mina favoriter med detta band är Lost, Viva la vida, Violet hill och the Scientist. Fast jag har ju inte lyssnat på dom förut så jag får väl utforska mer av deras låtar vid något tillfälle.

Har haft huvudvärk halva dagen, men den gick över så fort vi hade drama. Vi skulle lära oss att slåss! Det var ruskigt kul, jag, Carro & Andreas fick slåss mot varandra. Jag och Carro var inte så glada över det. Ibörjan skulle man vara en samuraj och då "döda" vi Andreas tillsammans, sen skulle jag rycka Andreas i örat och i håret. Håret var jag inte så glad över att dra i, ser ju inte så fräscht ut, hans hår alltså.. Jag var bäst på örfilar tyckte jag! Fick till klappen suveränt!
På GK så jobba jag med mitt webbdesignprojekt, eftersom jag anser att jag ligger lite efter med just den! Gick suveränt, blev klar med en till kändiskaligrafi. Ni som inte vet vad jag snackar om så är det så att jag ska göra en hemsida om mig och om kaligrafi där jag ska förklara hur man gör ett självporträtt, kommer skriva om mig och min familj.
Just nu har jag gjort kaligrafier av Johnny Depp, Jude Law och Jennifer Love Hewitt.

Igår skulle jag ha skrivit en loggbok, vilket jag totalt glömde bort eftersom jag har så mycket att göra på måndagarna. Jag slutar sent i skolan, måste stressa hem för att äta, åka iväg på dans som inte slutar förns halv tio. Då hinner man ju enkelt inte! :P

Imorgon blir det sthlm med klassen! Ska bli kul om inte själva stalkern går med oss! -.-'
Man får väl hoppas på det bästa!

Ikasolen



Stagefighting

0 Läs mer >>
Man vill ju vara snäll mot den men man känner att man inte orkar på grund av dens kommentarer & dens sliskighet. Det finns verkligen ingenting man gillar hos den personen. Jag får skuldkänslor och blir ledsen för jag vet ju att den personen inte har nån annan att vara med, men vi ska väl inte drabbas för att ingen annan vill vara med personen!?

Den som känner sig riktigt usel just nu!

Vad ska man göra!? :(

0 Läs mer >>
Tjenixen!

Åt mat nys, eller mat och mat, det vart pizza som vanligt. Ingen hade lust att laga mat tydligen. Alla tycker att det är skitgott med pizza, dom kanske äter det 2 ggr i månaden eller nåt sånt, men icke i den här familjen. Här är det 1 pizza i veckan som gäller, då kanske man fattar att jag har lessnat på pizza.

Har 15 sidor kvar av min engelskabok, har läst 103 sidor idag, känner mig jätteduktig. Just nu är huvudpersonen i sitt hemland Cypern för hennes morfar hade ramlat ner för en stege, vilket hon tyckte var skönt, för hon är tillsammans med en kille som heter Nami som hon gillar otroligt mycket, men är otroligt kär i en kille som går i hennes konstklass, som heter Sam, som röker marijuana (ursäkta stavning) och hon är även otrogen med honom också, och så har vi Ari som hon bara vill vara vän med men hans föräldrar vill att dom ska gifta sig och dom hade redan börjat planerat bröllopet. Man förstår ju varför hon ville bort från allt!
 Hennes pojkvän gjorde slut med henne precis innan hon åkte till Cypern oxå, trevligt trevligt.

När jag läser boken får jag en stor lust att åka till Cypern, så som hon beskriver det i boken låter det alldeless underbart där.

På onsdag så ska jag och klassen till sthlm och gå på stan och så ska vi oxå till Riksdagen efter en hel del shopping (det är det jag hoppas på iaf!). Tycker det ska bli kul att åka dit men börjar få skuldkänslor nu, för jag är lite rädd för att någon jag inte vill ska gå med oss kommer gå med oss ändå. Jag pallar inte med det längre!

Ikasolen

Bittersweet

0 Läs mer >>
Hehe lite coolt att kolockan är 22.22 den 22 januari ;P Har lite tråkigt för tillfället, så jag fick lust att kolla på klänningar och fixa nya låtar till mp3n.

Den här dagen har varit rätt lugn, fast mattelektionen var rätt tråkig. Man fick inte riktigt som man ville helt enkelt. Det var en tjej från den andra expoklassen som ville ha prov istället för inlämningsuppgifter, först höll typ ingen med henne, men sen så "lovade" Kristina att hon skulle ta några lätta uppgifter på provet och då blev alla emot mig istället, jävla skit! Kristina lovade mig att vi skulle göra inlämningsuppgifter istället för prov, men icke sa nicke! Lögnare!
Efter den lektionen så flöt allt på, höll på med vårat lilla projekt inom expon, vilket är att göra om RTV-hallen. Innan man visste ordet av det så var dagen slut, men bara nästan! ;)

Ska nog läsa min engelskabok nu..
Klockan är 22.30 och precis nu slutade jag blogga för denna dag!

Ikasolen

22:22 22/1

2 Läs mer >>
Här är jag igen, känns som om att jag har lite mer kontroll över mitt liv än vad jag hade igår iaf. Har pluggat det som behövs pluggas, ska plugga lite till, läsa dom sidor som behövs tills imorrn och så ska jag se till så att någon förhör mig på kvällen! Det är Riksdag och Regering jag ska ha omprov i, och jag MÅSTE lyckas. Egentligen tycker inte jag sånt är viktigt, varför måste man veta en massa om riksdagen och regeringen när man inte har det som nån slags huvudämne, typ varför måste media ha samhäll? :P

Gick upp tidigt idag så jag slapp gå ner själv till bussen & så jag kunde plugga i lugn och ro. Ellen och Micke åkte oxå tåg imorse, vilket var en annan anledning att åka tidigt. Men dom latmaskarna försov sig, nära att dom missa tåget :P
Skolan flöt på som vanligt, men en viss person går mig på nerverna! Så irriterande jobbigt! Fick världens huvudvärk efter lunchen, kunde inte tänka klart, men under webbdesignen så försvann den, ba "POFF" borta liksom :P

Ska iväg och plugga lite innan jag sticer till dansen!

Puss o kram

Irriterande Huvudvärk

0 Läs mer >>
Just nu känns det som jag har skitmycket att göra och det känns som om jag inte har någon kontroll alls! Blir lite rädd över det. Imorgon måste jag vara klar med vissa matteuppgifter, jag ar en engelskabok som måste läsas, ska ha omprov på riksdag och regering som jag personligen tycker är astråkigt och så ska jag till tandläkarn på tisdag och jag har märkt att mina tänder inte är så "perfekta", rent utsagt urusla är mina tänder just nu. På tal om allting så har vi ju dansen också, det är snart dansstart och en massa möten och hela kalaset kommer ju till då. Hela mitt huvud skriker efter en paus men hur fan ska man kunna ta en paus när allting ska vara på en gång?

Idag åkte vi in till stan och hälsa på mormor, mamma sa även att vi skulle "shoppa", jag kan inte kalla att åka till IKEA som shopping men men, jag klagar inte. Fick några matteupgifter gjorda hos mormor så det var rätt skönt.
Man fick inte åka hem på en gång, eftersom jag ville kolla på när dom tränar inför Snörakan, en danstävling som ska hållas i Tensta den 7 feb. Efter träningen så var det styrelsemöte och jag fick göra en Stand-in åt Ulrika. Gick hyffsat bra!

Skulle försöka plugga när jag kom hem, men fick inte in nåt i skallen. Ska försöka igen nu!

Ikasolen

To much!

0 Läs mer >>

Vid det här laget så trodde jag att jag skulle vara i Kallhäll, men det blev inte riktigt så.

Dagen började med att jag skulle bada, tänder några ljus lägger några tidningar nedanför badrumskanten och till sist så lägger jag i en rosa badbomb innan jag lämnar badrummet. När jag kommer tillbaka för att hoppa i så ser jag att vattnet är rosa! Om ni vill ha färgat vatten när ni badar så ska ni köpa era badbomber på Lush i St:per gallerian.
Ellen och company kommer till mig vid kvart över 4 och sen så åker vi in till stan för att möta Carina och Jonas på statoil vid norra avfarten i Uppsala. Dom var sena men det gjorde ju inte så mycket för vi kom ju ändå till Kallhäll i hyffsad god tid. Tensta börjar spela och vi dansar en stund, helt plötsligt så säger dom att det är sista låten. Men dom hade ju en konsert sen på bottenplan som vi bestämde oss att gå på, men den var ju bara en kvart! :S
Spelstämman skulle slute vid 11 men Arvid och Terese ville hem så då hade ju inte vi andra något större val så vi begav oss hemåt vid 9-tiden ungefär. Jag och Ellen satt och sjöng i bak i bilen som vi brukar göra när vi är på danskvällar. Alltid lika kul! :)

Imorgon så ska jag till stan med familjen, har en stor lust att shoppa! Men vill även iväg och kolla på när folk tränar till Snörakan (gamla snösvängen), men inser att jag dock inte kommer hinna med det. Får väl helt enkelt acceptera det!  Det är ju styrelsemöte imorgon också, så jag får komma på vad jag ska säga imorgon, vad som har hänt och vad som ska hända. Många anser att det inte är så roligt att vara med i någon styrelse, men det bror ju på vilka som är med i styrelsen, om det är tråkiga personer eller sådana man inte tycker om så är det ju såklart att det är dötråkigt! Men det är skitkul att sitta i styrelsen i Tensta, alla har humor och det händer så mycket!

Kommer nog få åka in tidigt på måndag, för mamma är ledig och pappa kommer åka bil in på morgonen, antingen så åker jag med Ellen och Micke eller så åker jag med pappa in och sitter på hans jobb i 1-2 timmar. Svårt val, vill både och.


Ikasolen

Rosa Badbomb = Rosa V...

0 Läs mer >>
Den här dagen flöt på oväntat bra! På webbdesignen så skulle vi logga in på datorerna men det gick inte, visade sig vara något fel med servern och teknikerna skyller på kommunen. Så vi fick sluta eftersom vi inte kunde göra så mycket. Sen var det engelska och jag tyckte att tiden gick på rätt så bra där med. Sen lunch, maten funkar att äta men den är ju inte de godaste man ätit precis. På samhäll var det filmtime, Hotell Rwanda, fortfarande lika hemsk som den var första gången. Så hade man ju matte sista timmen men det gjorde inte så mycket, hade läxförhör och det gick inte så bra tyckte jag, men jag gjorde mitt bästa!

Dans imorrn i Kallhäll! Hoppas att det blir kul. :) Sen blir det styrelsemöte på söndan så kommer nog vara rätt så trött efter den här helgen, och då måste jag även lägga in lite plugg. Har ett omprov, läsa engelskabok och så har jag några matteuppgifter som måste göras. Jippie, jag kommer ha en ledig helg i nästa årtionde!!

Ikasolen

Fredag finally

0 Läs mer >>

Har precis duschat och just nu ska jag skriva rent hemtentan som jag har fått uppgift att göra om på grund av slarviga uträkningar av mig, matte är absolut inte min starka sida! Har inte direkt nån lust att göra det men man måste ju för att få bra betyg. Varör kunde man inte åka tillbaka i tiden och döda eller få mattesnillena att tänka andra tankar så att man slappa alla dom där onödiga sakerna som lådagram eller vad det nu heter, det skulle göra livet mycket enklare.

Insåg nyss att jag har prov imorgon, i webbdesign, vi ska ha prov i Dreamweaver men det är ett lätt program tycker jag! Plus att vi kommer få använda internet och datorn för att hitta information om Dreamweaver. Det är lätt men det kan komma såna där kuggfrågor, så man är lite orolig om att det skulle gå dåligt eller något sånt.

Nu är det dags för plugg!


Plugghästen Ulrika

Oops!

0 Läs mer >>

Många anser att dom som har glasögon är smartare/nördigare än dom utan, dom som tror det kan slänga sig i vägen! Jag är raka motsatsen till den fördomen! Jag är en lat person som pluggar dagen innan, urusel på matte, gör JÄTTEMYCKET slarvfel och får blackouts precis innan prov, har aldrig fått MVG på något prov, alltid VG, den enda gången jag hade MVG var när jag fick full pott på sexualkunskaps-provet vi hade i 9:an.


Ikasolen

Jag en nörd?! NEVER!

0 Läs mer >>
Imorgon är det skolgång igen, börjar tidigt och har matte som första lektion, jippi.. NOT! Fast det är ändå en slapp dag eftersom det är expo och GK efter det och där händer det inte så mycket för tillfället. På expolektionen så får vi säkert åka ner på stan eller fixa någon skyltning, det största som skulle kunnna hända är att vi skulle få göra ett event, men det kommer inte hända. På GKN så kommer vi sitta vid datprn och Janne kommer inte orka hålla hela lektionen så vi kommer få sluta högst en timme tidigare.

Idag har det inte hänt så mycket, hämtat pappas cykel i Råstaberg eftersom han försov sig imorse så var han tvungen att ta cykeln till bussen, och han säger att jag är seg på morgonen? Haha!
plugga borde jag egentligen göra men har ingen lust precis, har ju pluggat och jag är fast och jag måste ha hjälp av lärarn för att kunna göra klart dom.

Men nu ska jag gå och göra sallad till maten!

ikasolen

Last day of freedom