0 Läs mer >>

Det var en seg dag idag, bara sega lektioner, samhällskunskap, mediekommunikation och idrott. Och till lunch så var det nån köttfärsgryta med potatis och köttfärsen var . Man utsätter sig för fara när man går på GUC. Sämsta maten?!

Känner att jag börjar bli förkyld :/

Har bloggtorka för tillfället, skriver kanske senare!

Puss o kram

Förkyld?

1 Läs mer >>
Idag hade vi första svenskalektionen och dramalektionen.

 Det var väl helt okej med svenskan, fattade inte vad hon pratade om ibland, men men. Skulle kolla vad våra namn betydde, mitt är från forntyskan och är sammansatt av 2 olika ord, Mäktighet och arvegods. Skulle kolla efternamnet oxå, det är faktiskt bara caa 179 st som har efternamnet Hagblom.

Sen var det dags för drama! Behöver nog bara beskriva det med 1 ord, skitkul! Vi lkete praktiskt mer än halva lektionen. Det första vi fick göra var att leka fruktsallad, där jag och Timmy skulle sätta oss på en stol samtidigt. Timmy kom före och stolen flyttade på sig, så jag for rakt ner i golvet och inte nog med så fick jag ont i huvet på köpet. :P
Sen så skulle vi improvisera et land, vi skulle visa nåt som hade med landet att göra. Vi tog italien. När vi var klara men vårat fina nummer så skulle dom gissa vad vi hade för land. Då så trodde Timmy att vi var något land där det finns mycket prostituerade (kan innehålla stavningsfel) människor för att jag såg ut som om jag var prostituerad i våran lilla pjäs.  Men det var så att jag var den här kända fontänen ;)
"Jag är en fontän, inte prostituerad!" Hahahaha

Anita ringde nyss om på Lördag, dräkt som gäller ;) Orkar inte skriva så mycket mer

Puss o kram

Jag är en fontän, int...

0 Läs mer >>
Var på kräftskiva igår hos Erikssons, det var rätt så kul, förutom att jag fick några skador därifrån.

1. När jag spelade fotboll med barnen så lyckades jag på nåt sätt kliva på min stortå med foten den tån sitter på.

2. När jag vart tvingad att vara med på dunken i mörkret så sprang jag rakt in i ett träd.

3. När jag vart tvingad att vara med på dunken i mörkret så fick jag sendrag i benet så jag kunde inte sprina så jag ramla. (utan att få gräsfläckar)

Idag blir det bara slappdag, slagit rekord i Mahjong (ett gammalt spel), läst Nynnes Dagbok 1som jag kommit halvvägs i nu, kolla lite klipp på Youtube (Johan Glans) , osv.

Har märkt att så fort Björn Gustavsson blev så duktig och rolig, så glömde jag bort Johan Glans. Men nu när jag inte är sådär "AAHHH BJÖRN GUSTAVSSON!" så har jag övergått till Glans igen, aldrigt skrattat så mycket i hela mitt liv!

Björn Gustavsson kommer och går, men Johan Glans består!

Puss o kram


 

Söndag

0 Läs mer >>
Jag har precis ätit varma mackor med familjen. Det var väl gott, förutom att man vart så mätt så det känns som man ska spy :/

Jag har märkt att mitt luktsinne är på topp just nu.När det är nånting som man inte brukar känna lukten av så kan jag känna det på mils avstånd. Just nu kan jag känna en lukt från osten som vi hade tillvarma mackan som luktar spya. Jag mår illa.

Idag var det bara engelska som gällde medd våran nya engelskalärare Josefine. Det mest använda ordet på denna lektion från henne var nog "Ehh..." men jag klagar inte. Det är skönt att ha en lärare som kanske förstår hur jobbigt det är att stå däruppe, så hon kommer nog göra allt för att hjälpa oss med redovisningar och sånt.

Imorrn: Kräftskiva hos Erikssons. Det ska bli kul. Sysslingen kommer dit som vanligt, även fast han är dubbelt så mycket mindre än mig så har vi kul. Strands kommer också dit, undrar om Johan kommer dit då.. Vilket jag inte tror, men det skulle va kul att träffa honom för man har ju inte sett han på år och dar! Men han kommer nog inte för han tror väl säkert att jag ska bli kär i han igen.
Jag ska prova på att äta kräfta för första gången i mitt liv imorrn. :D

Puss o kram

Fredag kväll

0 Läs mer >>

Det var den första dagen i skolan idag efter det skööna, långa sommarlovet. Det gick rätt så hyffsat.
 Maten är som den är...  ÄCKLiG till 99,9%. Skulle kanske ha lämnat in den där argumentationen jag skrev i 1.an om skolmaten på guc.

Just nu känner jag att jag inte orkar skriva..

Kram

The first day

0 Läs mer >>
Klockan är nu 21.49 och jag kanske borde tänka på att lägga mig snart eftersom jag är så seg på att gå upp på mornarna. Det roliga är att jag är trött men inte trött... O.o

Har bestämt att jag inte ska ha med mig nå kläder till idrotten imorrn. Det är ju första dagen så vad har dom förväntat sig av en? Och om det är så att det var idrott med kläder så är det ju ingen Big Deal om man missar en idrottslektion. 

Och vem ska man dela skåp med i år då? Alla jag känner har ju kompisar dom ska dela med som dom delade med förra året, jag dela ju med syrran så det blir ju svårare för mig att hitta en ny. Nu får jag säkert det här att låta som rena katastrofen att jag inte har en "skåpkompis". För det är ju inte så kul att släpa runt med stora väskor fyllda med en massa block osv.  i värsta fall så får jag väl ta ett litet rött skåp nånstans...

Mormor var här idag och hon hade med sig god mat och munkar till fikat som vi hade 11 på morgonen, som Ellen tyckte var tidigt :P

Carina skickade ett sms till mig igår om festivalen i Linköping om hur mycket det skulle kosta och hon frågade vilken tid vi skulle åka. Såklart så såg jag inte det förns kl. 11 för att Ellen sa åt mig att kolla. Carina hade också skickat ett mail på facebook och kollade om det gick bra, för hon trodde att hon hade fått fel nummer. Hur ska jag kunna lära mig att ha nallen med mig överallt? Det kommer sluta med att alla är skitsura på mig för att jag inte svarar på smsen.

Aja nu ska jag försöka sova.
Klockan är nu 22.02... Vad seg jag är på att skriva ett inlägg! :P

Godnatt

Trött men inte trött

0 Läs mer >>

Har insett att jag inte har allt material till första skoldagen. Visst jag har ju rätt så mycket saker hemma, som tex sudd och pennor. Men det viktigaste av allt har jag ju inte hemma! Skrivhäfte, katasrofalt... NOT!
Har idrott första dagen och jag vet inte om jag ska ha med mig kläder till det? Dom jag har pratat med ska ha med sig kläder och min syrra säger att jag kanske inte behöver ha med mig. Förvirrande! Fast jag har fortfarande ont i min "fotknöl" så jag skulle nog inte prestera så mycket.

Just nu lyssnar jag på lite musik medans jag fyller detta inlägg med jätteintressanta ämnen! Mormor kommer snart och jag är inte ens påklädd, sitter här i nattlinne och invirad i ett täcke. Nej jag måste byta om! x)

Ska bränna ihop en massa skivor till dansen idag också hade jag tänkt, för Inez och Rigmor tyckte att det skulle va kul för dom små om det var lite svängigare musik.

Men nu pyser jag och byter om för mormor kommer när som helst!


Puss o kram

Sista dagen i frihet

0 Läs mer >>

Det blev tydligen nå fel med min fina länk till gratissminksidan! x'D







Gratis smink

0 Läs mer >>
Idag så var jag barnvakt åt mina kusiner. Det gick rätt så bra, förutom att Julia inte lyssnar på en. Om hon vill nånting så låter hon inget stoppa henne! Vilket är bra, men inte i alla sammanhang.
Tjänade 100 kr idag. Dom pengarna ska direkt till min "danskassa" så att jag har råd med allt, som tex Linköpingsfestivalen och Fotnoten.

Molly sprang över till oss 2 gånger idag, att hon aldrig lär sig att hon inte får det :P Då skulle Marianne slippa bli så arg på Molly hela tin. Men men.

Fan vad synd det är om Kallur! Hon som har kämpat så länge för att få sitt ben friskt till OS och så händer det här.
Och så kinesen! Han kände ju plikten över att ta guld på hemmaplan men det ville inte hans fotled. Kunde inte ens starta stackarn. Det vart helt tyst när han lämna arenan.
Jag har nog aldrig vart så inne i OS förut, det här är ett mirakel!



Puss o kram

100 kr rikare

0 Läs mer >>
Har hittat en bra sida där man samlar ihop poäng och får ett presentkort på Kicks. Om man har samlat ihop 400 p så får man ett på 150 kr och när man har samlat ihop 600p så får man 200 kr på kicks. Verkar ta lång tid att samla ihop poäng, men det är 100% gratis att vara medlem och om du värvar tillräckligt många så går det säkert snabbt! Här är länken!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=88533 

puss o kram!

Bra sida

2 Läs mer >>
Hoppas att jag får en hund, mamma och pappa verkar gilla min grannes hund, Molly som är släkt till en Bichon Frise sort

Hoppas!

0 Läs mer >>
Idag så hämtade inez mig och så åkte vi till rigmor i dannemora för att bestämma lite danser vi ska lära ut dom små på dansen. Och rigmor kommer med sina åsikter och tycker att vi inte ska lära ut dom schottis än för att dom är för små!
Dom vill ju dansa schottisen och då måste dom ju kunna dansa schottis!! Vad tänker du med!?
Så tycker hon att vi ska lära ut fyrmanna O.o dubbelt så svårt än schottis...

aja orkar inte skriva just nu.

Puss på er

fyrmanna lättare än s...

0 Läs mer >>
Kollade på resultatlistorna nyss från schottisen...
Bara en massa 22or..
Jag ska fan inte tävla!! För i slutändan så blir jag bara besviken på mig själv och inser hur JÄVLA DÅLIG jag är!!

Yay...

0 Läs mer >>

Igår var ju schottisen och det gick ju såå himla bra. Näst sist som vanligt, sånt här hjälper ju redan mitt dåliga självförtroende.

Här kommer 5 sanningar om mig. Har inte gjort det här på länge.

1. Jag är bättre på att dansa i grupp än i par
2. Jag älskar att sjunga men har scenskräck
3. Ramlat av moppen i typ 10 km/tim
4. Hemskt dålig på matte
5. Jag hatar att prata länge i telefon

Puss på er

Det gick ju bra

0 Läs mer >>

Vaknade imorse av att jag mådde illa, jag ville bara springa till toaletten och spy. Men jag spydde inte... Har känt mig konstig hela dan och det blir inte bättre :/ Börjar tro att jag är nervös för imorrn.

Jag ska nämligen dansa Schottisen imorrn för er som inte vet det, jag ville ha det som en liten överaskning men jag måste bara berätta det ^^ Jag har nog inte vart så här nervös sen jag var Lucia i kyrkan för 3 år sen!
Ullis har inte ringt mig heller... Hon skulle ringa mig idag om skjutsen imorrn till schottisen. Kanske därför jag är nervös!

Jag har drömt några ggr att jag och Julia skulle komma på pallen imorrn men det kan jag ju drömma om. :P Konkerensen kommer vara hård men vi kommer göra vårt bästa. Mitt stora hinder är 5 minutersetappen på scenen. Det blev väldigt tungt för oss i slutet.

Ulrika Holmberg har även frågat om jag vill bli nästa BUS-ordförande. Jag blev ju såklart superduperglad :D Men när jag berättade det för Carina så visste hon det redan.. Kanske alla visste förutom jag?

ELLEN VART ÄR DU?? Har inte pratat på msn på flera dar :P Kan du logga in nu? x'D

Puss o Kram

Nervous

1 Läs mer >>
Mormor är hemma hos oss just nu. Dansträning och busmöte ikväll :) Just nu latar jag bara mig... Det här var ett väldigt snurrigt inlägg det här!

Puss o kram

Måndag 4/8