0 Läs mer >>
Jag kommer här inhoppandes som gubben i lådan, kanske borde säga gumman i lådan för jag är ju trotsallt tjej. Jag kommer in och skriver ett inlägg när du som minst anar det, syster yster Therese här. Hoppas nu inte att Ika tar illa upp av denna lilla kapning.
Tycker bara att det har varit lite tyst här på bloggen ett tag och nu hoppas jag att syster min tar upp bloggningen igen. Jag kan i alla fall berätta att hon nu befinner sig i en bil påväg mot Alvik för lite dans. Hoppas att hon får riktigt skoj där borta!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Du vet aldrig när jag dyker upp här igen!

Gubben i lådan

0 Läs mer >>
Hur kan man få så ont på bara ett ögonblick? Jag har fått ont i ryggen precis på det stället där njurarna sitter, kanske det är något med njurarna eller har bara en nerv kommit i kläm, hoppas verkligen den reder ut sig av sig själv, vill ju inte sitta på ukk ikväll och ha ont så jag inte kan njuta av kvällen. Jag, mamma, mormor och syrran ska på Lord of the dance ikväll på ukk, det är en kille som startade gruppen riverdance som blev till en stor succé! Han bestämde sig att sluta där och köra på eget håll! Här får ni se vad jag ska se ikväll! Kan inte vänta!!

Lord of the dance

0 Läs mer >>

Vill till något varmt ställe och bli brun, riktigt brun. Kunna simma, sola och främst av allt tunna kläder! Skulle lätt åka iväg själv någonstans i några dagar bara för att värma mig och bli brun och sen hem igen! Skulle shoppa lite souvenirer till familjen och bara ligga på stranden hela dagarna, med högfaktorskydd på hela kroppen :P Vore inte det härligt?!

Men såklart.... Man måste ju ha råd till det också..

Drömma kan man ju all...

0 Läs mer >>
Jag fattar inte varför alla tycker det är kallt ute, jag tycker det är rätt skönt jag. Jag tror jag har haft den där turen med att få en bra kropp som förändrar sig efter temperaturen ute, så jag slipper frysa när det är kallt och sånt. Jag är väl som den där snubben som går förbi mammas jobb nästan varje dag med shorts och en tunns jacka, utan vantar och mössa. Men jag hade nog föredragit bättre ämnesförbränning istället för min kroppstemperatur, för kroppstemeraturen kan man fixa med massa grejer och ämnesomsättningsgrejset kan man bara fixa med medicin, vilket är drygt! Det kan jag intyga!

Idag har det vart skola och uppvisning på vaksala torg på kvällen. Båda sakerna gick kanon, men nu känner jag att jag måste börja träna igen! Har ju legat i ide med träningen ett tag nu vilket inte är bra! Mitt mål är att bli mindre till nästa danstillfälle med dräkt, vilket jag tycker är ett rätt bra mål, för det är typ i maj jag ska ha dräkten!

Vadå kallt?

0 Läs mer >>
Tjenixen!

Nej nu ska jag försöka få tillbaka bloggandet till normalt, nu när skolan har börjat och allt! Den här dagen har bestått av att jobba med ett hemligt projekt inom expon och att hålla på med mitt underbara projektarbete (som jag tror kommer bli kanon!) Något som vi även höll på med att kolla på idag så var det praktikplatser och vägar vidare efter gymnasiet. Jag tror jag har bestämt mig om hur jag ska göra efter studenten! Jag ska nog troligtvis försöka få ett jobb och samla pengar i ett år och om jag vill plugga efter det så har jag pengar till det och jag har mognat lite mer så jag vet mer vad jag vill! Annars är det väl arkeologi som jag mest är sugen på just nu, så jag letar efter ställen som har distans så man kan vara hemma och jobba men även studera! Tror det är något för mig faktiskt! För då kan man ju behålla sitt jobb men även börja studera!

Puss!

Back to the ordinary

0 Läs mer >>

Den här dagen har spenderats på stan där vi har shoppat, bowlat och ätit mat med mormor. Riktigt mys om man räknar bort den här jobbiga huvudvärken jag har som bara trycker inne i skallen. Har redan tagit en ibumetin, så jag får ta en till sen om jag fortfarande har ont i huvudet efter dansen. Snart ska man iväg på extraträning till en uppvisning på vaksala torg på uppsala. På något sätt så tror inte jag att det kommer bli någon dans, för det kommer vara för kallt. Får se vad vi bestämmer oss för ikväll!

Den här helgen har varit lite spontan, kanske lite för spontan, så man har väl tagit några beslut som man inte tog själv, vet inte heller om jag vill ta dom besluten, får nog grubbla en stund på det.

Det här är inplanerat för min del
12 jan - skolan börjar (suck)
13 jan - uppvisning
15 jan - musikens hus (lord of the dance)
17 jan - styrelsemöte
23 jan - dans och konsert på grand?


Måndag kväll

0 Läs mer >>

Här har det inte hänt så mycket, blogglusten har försvunnit totalt.

När jag var lite yngre än vad jag är nu så spelade jag ett demo av ett dataspel kallat "desperado wanted dead or alive" som jag älskade, och för några dagar sen så såg jag demoskivan och fick lust att spela det, men eftersom man han kört just det där demot som är samma scen ett par hundra gånger så tappar man ju suget av att spela det, eller hur? Så jag tänkte att jag kunde kanske söka efter spelet på internet och kolla vart man kan köpa det. Men eftersom spelet är så gammalt (säger dom) så skapas inte det spelet längre och den finns inte och köpa någonstans, förutom på tradera. Och nu har man ju det här problemet att man vill ha spelet så mycket så att man blir galen! Varför kunde jag inte fattat att jag ville ha det här spelet när jag var yngre, vilken jubelidiot jag var! Visst finns det en 2:a, men jag vill ju ha 1:an först! Är det här något man kan önska sig i present och hoppas att man ska få även fast det är typ helt omöjligt att få tag i det?!

Spelnörden antecknar....