0 Läs mer >>
Fyller år snart, om exakt 1 vecka och 2 dagar, har inte riktigt tänkt på det eftersom jag skrev vad jag önska mig redan i slutet av februari så jag skulle har det gjort (längtade så mycket då), men nu har det glömts bort och jag lever på som vanligt. Man märker att ju äldre man blir så bryr man sig inte så mycket. När man var liten så längtade man till sin födelsedag för man vart äldre, men nu är det nästan som att man vill stanna kvar i den här underbara åldern, fast 20 är kanske ett mål sen kan tiden stanna och man får leva som 20-åring ett par år.
På ett sätt ser jag mig som en vuxen men jag känner mig fortfarande som ett barn ibland, verkar vara vid den där fasen då man inte vet vad man vill göra med sitt liv. Den är riktigt jobbig då man snart tar studenten, det är 39 dagar kvar om man tar bort lov och lediga dagar, annars är det ungefär 60-70 dagar kvar tills man tar studenten, det är ju sjukt! Och om man ska söka vidare så ska man ha sökt innan den 14 april, ska kolla igenom alla universitet i Sverige och så får vi se om jag väljer något

23 mars

0 Läs mer >>
Sitter nu och väntar på första fikarasten, är nämligen klar med DAGENS arbete, vilket var att göra klart presentationen. Så nu sitter jag bara här och väntar och väntar och väntar. Och lunchen längtar jag absolut inte till! Har potatismos och köttbullar med mig, så jag kommer sitta där och tvinga i mig den maten medan dom andra som jobbar här har med sig god mat varje dag! Typ ris med kycklinggryta, spagetti med svampsås eller vegetarisk sås på. Vissa har till och med med sig potatisklyftor och köttfilé nästan varje dag! Då ska jag sitta och tvinga i mig potatismos (som jag hatar för övrigt) och köttbular medan dom andra sitter och njuter av sin goda mat och jag får sitta och kolla på. För er som gillar pulvermos kanske det är svårt att förstå, men tänk på det här sättet: Du sitter med en av dina haträtter, medan dom andra sitter med dina favoriträtter. Skulle inte du också bli lite sur då?

Rapport från praktike...

0 Läs mer >>
Jag tappade idén om den här ballongklänningen som jag gillade och ville ha som studentklänning. Men jag tror att den här klänningen är något jag ska leta efter, något liknande, det ska ju helst vara den här men vågar inte klicka hem saker, för det kan ju vara så att den är i fel storlek och det besväret vill man ju helst inte råka ut för. Även fast det är så lätt att skicka tillbaka. Här kommer bilden med mitt mål! Den är ju så enkel men ändå fin! Och man kan ha den flera gånger efteråt! Ska tänka på saken! Puss på er!

Jag tror jag har hitt...

0 Läs mer >>
Min praktik har gått bra hitills, har suttit vid sketchup runt 8 timmar om dagen, men jag klagar inte, tycker det är kul för jag lär mig mer och mer om photoshop och personalen är trevlig och man kan prata med dom utan att dom skulle tycka att man är konstig. Har också insett att jag har mycket gemensamt med några av dom som jobbar där. Men det finns ju risker att man kan få tråkigt men då har man en mobil som skickar iväg några hundratals sms på en vecka kanske.

Har bakat kladdkaka med marshmallows idag, tror inte att jag kommer göra det någon gång igen, visst var det helt okej men jag hade nog hoppats på mer än bara okej. Nu har vi marshmallows hemma i alla fall, så man kanske ska smälta mörk choklad och doppa marshmallowsen till hälften och sen kyla ner detta, så blir det säkert gott, och en massa frukter som är goda med choklad, typ jordgubbar, ananas och bananer och massa annat smått och gott! Längtar tills sommaren då man kan sätta sig i gräset och äta jordgubbar från vårt land! Doppa det i choklad och bara njuta, eller sitta i stadsparken och äta jordgubbar och massa gott! Kom ihåg då jag, flugan och sanna satt vi bryggan och åt jordgubbar, det var varmt och soligt :)

LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Har hur kul som helst...