1 Läs mer >>
Det blir hemköp i björklinge som gäller för mig innan jag sätter igång och bakar, chokladen saknades nämligen som jag sa! :P

Var barnvakt idag åt kusinerna föresten, gick fint fint!

Puss o kram

Tjingeling igen!

1 Läs mer >>
God kväll världen!

Just nu funderar jag lite på saker som har hänt idag och igår natt. Natten innan så hade jag myggan som irritera mig en liten smula och idag hände det något annat. När jag skulle lägga mig i solstolen för att sola benen som behövs solas mer än vad mina andra kroppdelar behöver. Så jag sätter mig och spelar mitt lilla Nintendo DS. När jag har suttit där en stund så känner jag att det sticker/svider på rumpan, men jag tänkte inte mer på det, senare när jag skulle på på toa så inser jag att det börjar svida ännu mer, så då tar jag en gammal handspegel med handtag och kollar på rumpan (måste sett skitkul ut! Tycker nästan att det är pinigt att berätta) och ser ett skitstort rött märke och så ser det svullet ut. Då inser jag vad som har hänt! Det var en insekt som satt där och stack mig och jag märkte inteså den stack mig ännu mer. Så nu är jag röd på rumpan, och då börjar jag undra vad som händer imorrn? Vad kommer hända mig då?! En getingsvärm eller? Och då undrar jag också vad som kommer hända dom andra dagarna, och hur kommer jag se ut när vi åker ner till gbg?! Helt röd och massa blåmärken överallt säkert och man vet ju aldrig! Jag kanske bryter något?! Har ju aldrig gjort det förut så jag kan ju lika gärna passa på när jag har den här maximala turen, eller hur? :P

Just nu äter jag en frukttallrik bestående av vattenmelon och grönt äpple. Det gröna äpplet var inte ett dugg gott, jag brukar tycka om dom men tydligen inte den här gången :P Vattenmelonen gick den med men något bättre än äpplet, melonen är några dagar gammal, har legat i kylen, så den är rätt kall och så har typ saftens smak försvunnit nånstan :P
Annars håller jag på med att skriva ner ett recept på choklad muffins på internet som jag har hittat som jag tycker låter rysligt gott! Ska baka det imorrn som jag senare när det är klart ska jag frysa in det och ta ut den dagen då vi åker till göteborg, så det blir vårat fika när vi stannar någonstans på vägen. Jag och 3se har kollat hur lång tid det kommer att ta för oss att åka ner till gbg, 5,8 timmar! Visst skulle man säkert klara av att åka 5,8 timmar i sträck men vi ska ju åka i våran bil, skulle först hyra en från pappas jobb men det vart ju inte så. Och så åker vi 5 pers i våran bil så det kommer vara rätt trångt :P Så vi lär ju stanna 1-2 ggr max! Fan vad kul det ska bli! Och just nu ser det ju ut som om det kommer vara bra väder då vi är i gbg, på söndagen så kommer det antagligen regna, men det gör ju inte så mycket på söndagen, för då lär vi bara vara i stugorna, på måndagen ska det vara fint men molnigt så man får väl hålla tummarna för dom andra dagarna dårå! :)

Nej nu ska jag kolla om alla ingredienser finns hemma, annars får jag ta en liten tripp till björklinge imorrn och köpa det som behövs! Satsar på att det är choklad som behövs köpas..


Puss o kram

Hur kommer jag se ut ...

1 Läs mer >>

Nu har jag läst ut 2 böcker på 2 dagar och jag vet inte vilken bok jag ska börja med nu, men jag vet att jag inte vill börja med dom här tunga böckerna med något man ska kunna läsa mellan raderna eller såna där tjocka som mamma läser. Jag började ju läsa shopaholic i new york, andra boken i shopaholic samlingen som Sophie Kinsella har skrivit. Jag lessnade på boken tyvärr, jag älskade den första men den andra blev lite som en upprepning i början inte lika bra början som första som jag kom in i på en gång! Jag kanske får köpa en ny bok helt enkelt men jagvet ju inte vad jag vill läsa härnest?! Jag vet att Emma Hamberg gör bra böcker, har älskat 2 böcker som hon har skrivit och hon här skrivit fler! Nä vet ni vad!? Jag tror jag tänker köpa 2 böcker när jag väl är igång :D Då har jag något att göra i sommaren om jag och kompisarna inte planerar något :) Och så är det så lätt att sätta sig att läsa en bok så fort man har tid över :)

Men nu har jag problemet! Vilka böcker ska jag köpa?? Jag tror jag är säker på ena valet som säkert kommer bli en Emma Hamberg, Men jag vet inte riktigt.. Lite förslag vore trevligt att få! Så om ni har någon bok ni tror att jag kommer tycka om så skriv gärna en kommentar!

Puss o kram

Förslag tack!

0 Läs mer >>
Inatt så har jag itne sovit ett dugg så jag är skittrött! Hade en mygga som ville psyka mig innan den skulle döda mig genom att suga allt blod ur mig! Idag har jag inte gjort så mycket, vart inne mest, har ledsnat på att ligga ute i solen hela tiden, e så varmt och klibbigt! Jag har aldrig vart en sån där person som kan sola så där mycket, har aldrig fattat vinen med att kunna ligga på en madrass i flera timmar och se ut som en pepparkaka några timmar senare, jag har fått lite färg och den färgen är jag nörjd över.

Började med en ny bok idag, hundbiten heter den, från fantasy club. Älskar dom böckerna! :D

Nej nu ska jag sluta skriva och hitta på något annat! Snart åker jag till Göteborg! :D

Puss o kram

Måndag

0 Läs mer >>

Den här dagen har varit väldigt slapp. Lyssnat på Michael Jackson hela dagen och badat lite grann och även läst en bok i 2-3 timmar som jag läste ut på samma gång :) lite som en serietidning, en serietidning tar en halvtimme för mig att läsa medans en bok på 110 sidor tog 2-3 timmar. Fast jag har ju läst den där boken förut så jag förstår ju varför det gick så snabbt och så är jag ju så inne i dom där ungdomsböckerna :) Sa till mamma att det skulle vara jättedyrt för mig att köpa en ny bok varje dag för att jag läste ut den, så jag känner mig väldigt sparsam just nu ^^ Känner att pengarna inte flyger iväg! 

Lyssnar för nuvarande på Michael Jackson. För tillfället har jag 37 låtar med Michael Jackson som ligger på mp3n men det måste ju finnas fler, har 44 låtar totalt men dom andra 7 låtarna var inte så bra. 

Men nu ska jag och mamma kolla på film! :) Vad det blir vet jag inte. som en liten överraskning! :D

Puss o kram

"Tänk hur mycket peng...

0 Läs mer >>

Idag är det söndag och om exakt en vecka så drar jag till Göteborg! Ska bli kul, får hoppas att det är bra väder den veckan som det var under den veckan som var nu! Annars blir det trist. Nyss åt jag mat, grillad korv med potatissallad. Jättegott! Just nu håller jag på med att kolla vilka låtar jag vill fylla min mp3 med som jag ska lyssna på nere i gbg, just nu verkar det som om det bara blir Michael Jackson, känns piss att han dog. Mår inte riktigt dåligt så att jag grinar men jag mår ändå dåligt, har alltid gillat Michael Jacksons låtar och jag tycker att medierna har varit så j*vla elaka och så idiotiska som man kan bli. Just nu rippar datorn cdn så musiken kommer in på datorn. Känns bra att ha det gjort! lyssnar just nu på Heal the World. Kunde inte någon annan artist dö!? Typ Lady Gaga, då hade jag inte mått så här jävla piss dåligt! Förut trodde jag att jag aldrig skulle kunna grina när en kändis dog, men nu vet jag att skulle kunna göra det senare i livet. Ögonen blir våta och tårarna rinner sakta ner för kinden, nu kommer ni säkert inte tro mig för jag skriver det här jag skule knappt tro det om någon annan skrev det heller. Och en bild ser ju inte så troligt ut heller.
Han ville inte världen något ont han ville ge den något att hoppas på, han gav mycket pengar till välgörenhet, han har toppat listan som gett mest till välgörenhetet, så han var en god människa även fast han var en sjuk människa som median hade målat honom sån. Även fast han var en sjuk människa som vissa påstår så är han inte det! Dom som säger det kan gå och dränka sig eller nåt! Han var en god människa som ville väl och sjöng bra musik. Alla vart så anti mot honom när han förändrades så där mycket som han gjorde., dom vart rädda för han var så anorunda. Men vadå?! Bara för att han är kändis behöver man inte klanka ner honom sådär! J*vla idioter! Min sorg har utformat sig till en enorm ilska just nu! Känner att jag borde sluta skriva nu innan jag skriver något som jag verkligen ångrar, bara jag vet vad som kommer ut ur min mun då och jag vet att det inte är vackert.

RIP Michael Jackson - Du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥

Puss o kram

Om en vecka = GBG

2 Läs mer >>

Idag är det fredag och då kommer Ellen hit ;) Sen ska vi till Uppsala för att gå på gratifikation på Salt! Det ska bli mysigt, hoppas vi får sitta ute, för jag kollade inte om vi skulle få sitta ute eller inne.

Nu kommer jag till lite dåliga nyheter, när jag vakna imorse så kommer 3se in och säger att Michael Jackson är död, han dog av hjärttillstånd. Han dog i ambulansen. :/ Jag har ju aldrig gillat honom men ändå så blir man lite depp eller man känner sig konstig liksom.. :(

Puss o kram

Jag vill ha fredag id...

0 Läs mer >>
Idag har jag gjort nästan allt som jag inte brukar göra. 3se åkte vid ungefär 12.40 till Malin så jag låg på altan en stund efter att hon hade åkt, till ungefär 14.00. Då fick jag något helknäpp, måste vara solsting. Jag slog igång diskmaskin och insåg att all disk inte skulle komma i så jag börja diska för hand medan diskmasjkin stod och mullra för fullt, och tvättmaskin var igång i andra rummet så diskmaskinen och tvättmaskinen mullra i kör. Jag tömde torkskåpet på torra kläder och fyllde torkskåpet igen med kläderna från tvättmaskin. Sen plocka jag ur diskmaskin, och då vart jag verkligen sugen på något kallt, så jag tog och hällde i is i en påse, la en till påse runt om och en duk på det, tog kaveln och slog, slog och slog mot isen, när jag var klar så fickk jag en ice slush :) Då ringer mamma och kollar vilken madrass hon skulle köpa till poolen, sen så kolla hon också om jag kanske kunde dammsuga lite, så jag gjorde det en stund men sen så kände jag att det inte gick så bra. Hur mycket jag än körde runt så var det skitigt ändå.. Dålig dammsugare kanske? Sen hämta jag posten och insåg att klockan var halv 4, och 3se skulle snart komma hem. Så då var jag snäll mot henne och skalade potatisen och gjorde sallad så det ända hon behöver göra när hon kommer hem är kasslern och såsen. :) Så nu vet jag inte om jag ska rensa häcken lite för att göra pappa glad eller om jag ska slappa lite i poolen. Just det! Har gått ut med soporna cokså! ^^ Rena Wonderwoman!
 
Där ringde syrran! Hon frågade om jag kunde fixa potatisen men det har jag ju redan gjort så jag slipper det ju! ^^

Imorrn är det gratifikation, osäker som jag är så ringer jag och kollar så att allting var okej, typ dubbelkolla så allting är perfekt när vi kommer tills imorrn. Då svarar  någon osäker snubbe i telefon och vet inte vad han ska säga? Jag vart ju alldeles snurrig av att prata med honom sen vart det helt tyst, borde man verkligen låta en sån snubbe prata i telefon?! Så prata han skittyst också så jag hörde knappt vad han sa.. Jag trodde ju att jag hade kommit fel! :S Sen började en annan prata och jag visste inte om den personen prata med mig eller med honom så jag sitter där alldeles tyst och personen i andra luren säger hallå då insåg jag att personen prata med mig. Men efter att jag hade pratat med den personen så var allt grönt och vi var jätte välkommna till salt imorrn!

Nu ringde pappa också! Och kolla vad jag hade gjort och han sa att jag inte behövde rensa häcken om jag inte ville. Får se hur jag gör. ;P


Uppdatering

Nu är hela huset städat, från topp till tå på ett ungefär. Mitt rum är städat och alla torra och rena kläder är vikta och inlagda i garderoben. Bordet är avtorkat och ja.. Allt är rent helt enkelt! Mamma började städa och det slutade med att alla drog ett strå till stacken!

Puss o kram






 

Wonderwoman

0 Läs mer >>
Tjingeling tingeling!

Idag har jag solat i 2,5 timme på ett ungefär, har satsat på att jag ska bli brun till gratifikationen som är nu på fredag. Och jag har faktiskt lyckats fått lite färg under dom där timmarna. Ska steka imorrn också tror jag ;) Ska också rensa häcken mot vägen, som jag har lovat pappa att göra.
Den här sommaren så var det sista sommaren som alla i min ålder kan ha sommarlovskort, och jag ville ju så gärna skaffa ett, men det känns så onödigt nu när det är slutet av juni och början av juli. Det är ju inte så långt kvar liksom. Men vad gör det? Har ju en massa endagskort och så har jag syrrans ungdomskort.

Lyssnar just nu på Fransisco remixar på youtube, en riktigt skillad snubbe ;)
Vi håller ju på med att få ihop till 100 låtar som vi kan lyssna på när vi åker ner till gbg men det står still just nu vid ungefär 88 låtar. Skitsvårt att få ihop till 100 låtar när alla inte tycker om samma musik. Finns redan ett par låtar på den skiva som ska brännas som jag inte gillar, typ mammas musik :P

Men nu ska jag inte klaga på hennes musik för alla gillar ju inte direkt min musiksmak heller..

Puss o kram

Inget sommarlovskort ...

0 Läs mer >>
Idag är det söndag och jag ska ge er lite helginformation eftersom jag inte har bloggat den här helgen! ;)

Fredag Midsommar: Tidigt på morgonen så går jag upp för att ta på mig min dräkt och bege mig iväg till forsbacka för att åka med Ullis till och från ställena vi skulle dansa på. Första "etappen" var Björklinge och där fick vi dansa 2 ggr, men det gjorde ju ingenting, sen skulle det bäras av till Storvreta då Alexander Rybaks låt Fairytale dunkade på i bilen och alla i bilen (jag, Ullis, Ellen och Josse) sjöng för full hals. När vi dansa i Storvreta så var det jättevamrt inne på ålderdomshemmet, och jag tappade bort mig totalt i Skotten (en dans), fast det var det ju kanske inte någon som tänkte på det x) Sen till Vattholma där allting gick som smort och sedan av till Anita och Torstens hus där vi åt god mat och sjöng för Anita som faktiskt fyllde år, min kusin fyllde faktiskt också år! Sen skulle vi till sista etappen, Trekanten i Vattholma där det gick jättebra, alla skrattade och hade kul. Tror nog inte att jag har lett så mycket under den uppvisning med folkdanslaget. Efter dansen så åkte vi hem och jag tvätta av mig och klädde på mig på nytt i jeans och en orangefärgad tunika, lite senare cyklade jag, mamma och pappa iväg till Strands därvi senare firade midsommar. Jag och barnen körde dunken (jag=lekledare) ^^ För det mesta delen tråkigt men ibland så var det faktiskt helt okej. När jag ska springa och gömma mig bakom en sten så känner jag helt plötsligt hur höger fot viker sig och det knäpper till i foten. Jag kollar ner och ser ett litet hål som jag absolut inte skulle kunna upptäckt. Ont som fan gjorde det, så jag fick gå försiktigt resten av kvällen, jogga lite då och då.  Drack en cider och barnen vart helt tokiga över att jag gjorde det, dom försökte smaka så fort jag vände ryggen till, fyfy :P Sen körde vi lite femkamp där jag blev presenterad för en ny lek som hette "spotta groda". Det gällde att man skulle spotta en gelegroda så långt man kunde, min kom knappt en meter för jag garva så mycket x) Sen körde vi guitar hero band, och jag kan säga att jag rockar på gitarr om det är på easy eller beginner annars suger jag :p Det bar hemmåt runt 02.00 och jag somna inte förns 03.00

Lördag: Vaknar runt 12.00 helt slut, skulle kunna sova hela den dagen om jag verkligen kunde. Ont i huvet, foten och handen på grund av guitar hero spelandet så orkade jag inte göra någonting så jag satt framför tvn hela dagen, vilken nytta jag gjorde va? ;) Sen åkte pappa och 3se och kolla på dragkampen innan dom köpte pizza som vi åt senare på dagen :) Sen satt jag och spela sims 3 resten av kvällen.

Idag: Idag har jag ungefär gjort samma sak som jag gjorde på lördagen, ingenting! Förutom att jag har suttit här och skrivit ett inlägg och så ska jag kolla på film snart, snarare sagt om 2 minuter. :P Hoppas filmen är bra.

Sammanfattning: Under helgen så har jag lyckats fått 3 skador, foten, handen och så har axelgrojjset kommit tillbaka. Hur lyckas man egentligen göra illa sig på såna löjliga ställen egentligen och det borde ju gå över rätt så snabbt?! Får inte skriva för fort eller för hårt för då gör det för ont i handen :P Men nu börjar filmen!

Puss o kram

Hur lyckas man?!

0 Läs mer >>
2 veckor av sommarlovet har gått, och det känns inte direkt som sommarlov, snarare höstlov. Men inte idag,idag känndes det verkligen som om att det var sommar, för jag har tagit mitt första dopp ^^ Det var varmt och soligt så jag tänkte att jag kunde gå runt i poolen med hoven så jag tog på mig bikinin och shortsen och gick runt i poolen. Till sluta så vart det så varmt att jag tyckte att jag kunde doppa mig lite gran och det slutade med att jag låg i poolen och flöt runt där. Fast även fast det var varmt så var det ju inte direkt varmt, rättare sagt så var det 19,5 grader i poolen när jag doppa mig, men ändå så var det lite skönt.

Snart är det midsommar och 3se sa någonting som verkligen verkligen verkligen är sorgligt.. Mormor ska fira midsommar själv! :( Blir ju bara deppig av att tänka på det! Så hemskt sorgligt, det är ju som när farmor drar iväg farfar till något ställe och lämnar honom och går och pratar med andra och låter han sitta kvar på sin plats och inte prata med någon över huvud taget. Fast att fira något själv lär ju vara hemskt jobbigt och tråkigt! Vad ska man göra liksom? Äta mat och kolla på tv? Tycker att vi ska ha midsommarfirandet hos oss nästa år för då kan mormor komma till oss!

Men nu ska jag fortsätta med mailet jag håller på att skriva ihop till busledarna om aktivitetsdagen som vi ska ha den 3/8! PS. Linnéa, infolappen till barnen var jättebra! :)

Puss o kram

Onsdag 17/6

0 Läs mer >>

Tjolahopp!
Idag kommer poolsnubben hem till oss och fyller våran pool. 3se sitter och försöker få ihop 100 låtar som hon kan bränna ner på några skivor till gbgresan, fatta.. 100 låtar, och vi är bara på 50. Jag vet inte vad jag vill ha och hon har torka just nu :P

Igår var det dans och då fick vi reda på vilka vi ska dansa med på fredag, jag ska dansa med Lasse och Ellen ska dansa med Dan! :) Skönt med variation

Nu ska jag lyssna på lite låtar som jag ska välja ut som vi ska lyssna på i bilen :P Orkar inte skriv då!

puss o kram

Det var väl inte så s...

0 Läs mer >>
Idag så är det måndag och då är det dans :) Träning till midsommar då vi ska dansa på 4 olika ställen, tror jag Björklinge, Storvreta, Vattholma och Vattholma en gång till. Förra året så kommer jag inte ihåg vem jag dansa med, tror jag dansa med Anders eller Lasse. Jag råkade se vem jag skulle dansa med på midsommar och då vart det Lasse! Skönt att få inte dansa med en speciell person, kommer inte säga något namn, trodde jag skulle vara fast i all evighet, som stackars Ellen är :( Varför kan man inte variera partner att till och med dom som har vart partner i åratal ska byta, för dom får dansa med varandra hela tiden medans vi får dom man inte vill dansa med. Fast jag är ju fast med en persone som inte ska vara med nu i midsommar och han gör så att jag vill sluta dansa, Anders är ju ett kap framför den här personen! Man kanske ska försöka satsa på att dansa kavaljer? Det är ju ändå rätt så kul, gå emot mängden liksom :) För Carina kanske inte vill dansa kavaöljer hela tiden.. Då kan det vara bra med en till liksom :)

Idag ska jag och 3se planera vad vi ska lyssna på för musik när vi åker ner till Gbg, så vi ska göra såna här listor som jag bara älskar, nu kanske ni undrar "hur fan kan man älska att göra listor?!", men det är så att jag bara älskar det, man känner sig så organiserad och duktig för att man gör det, känns mer stabilare än att man ska säga vad man ska göra. Sen har jag bestämt mig för att baka bröd som vi kan småäta på vägen ner. tänkte mig 2 olika sorters bröd, typ kanske ett morotsbröd och ett som 3se äter, typ vitt bröd, kanske ett lantbröd eller baguette. Men vi får se hur det blir.


Idag fyller David 22 år, stora gratulationer till honom!! :D Snart är du en gammal gubbe!
Födelsebarnet himself och Ellen



Puss och kram

Är det så svårt med l...

0 Läs mer >>
Om 2 timmar så kommer jag vara på fyrishov och vänta på att EMD ska börja 1 timme efter vi har kommit, om 6 minuter så är det mojje men det har man ju inte nån stor lust att gå på. ;) Det regnar just nu och det har regnat hela dan, så det kommer bli rätt lerigt men jag kan nog stå ut i några timmar :)

Just nu är jag hos mormor med syrran medan mormor är med mamma och pappa i Österbybruk och firar min mammas kusins och hennes man. Har precis ätit mat, lasagne ^^ Jättegott.
Styrelsemöte imorrn, får kolla om det finns någon som man kan samåka med, för det sista jag vill göra i sånt här väder är att åka moppe. Får ringa Monika imorrn och kolla hur hon åker.

Orkar inte skriva så mycket mer, så jobbigt att skriva på mormors tangentbord vid vissa tillfällen. :P

Puss o kram

2 h 2 go

0 Läs mer >>
Time to be young, still young
Time to be free, time to be free has just begun!


♫ Sommar ♪

1 Läs mer >>

HAHA! Jag gjorde det! Jag ringde till Lasse igår och det gick skitbra! Lite nervös som alltid när jag pratar i telefon :) Så jag bokade bord direkt efteråt på salt för oss i BUS. Och idag fick jag svar! Dom ringde hem till mig och sa att allting var klart att vi behövde bara komma dit. Killen som ringde hade en väldigt fin röst, så man får väl hoppas att han är där på fredag om 2 veckor. :)

Men nu ska jag surfa runt lite, orkar inte skriva så mycket mer ;)
Men imorrn är det konsert för min och syrrans del! För vi ska se EMD! Jag tänker fan satsa på att stå så långt fram som det bara går helt enkelt! ^^


Puss o kram ♥

YES!