0 Läs mer >>

Vid den här tiden varenda år så får jag en extrem längtan till jul. Jag längtar till allt det roliga, speciellt att baka då jag är en riktig nörd på sånt. Längtar tills den första snön lägger sig på marken, längtar tills man får börja pynta huset och längtar mest tills då det blir kolsvart vid tretiden! Man får ju inte glömma julmaten! Jag har massa nya projekt jag vill prova, både mat och bakverk!

Måste erkänna att jag lyssnar på julmusik just nu när jag skriver inlägget, kunde inte hindra mig själv från att lyssna! Jag längtar så, då man kan slå igång jullistan i högtalarna i allrummet och lyssna dygnet runt på musiken. Blir så lycklig <3

Ska idiotiskt nog sitta och planera vad jag ska köpa till folk i julklapp!
Undrar vad jag ska slå in klapparna med, måste ut och köpa nytt presentpapper!

Längtan

0 Läs mer >>

Ligger just nu i sängen och försöker låta bli att dra naglarna mot väggarna. Efter gårdagens fest som var en av de roligaste fester jag gått på hittills, har gjort att jag fått mersmak för att festa lite mer. Då jag inte har festat på väldigt länge, senast var Valborg och det var ju inte så värst drag på den dagen. Så nyår efter det.

Var otroligt skönt att bara släppa allt, kunna bara leva nuet och inte tänka på allt skit som pågår. Träffa nya människor, dricka, lyssna på musik och prata om ingenting. Var också otroligt skönt att umgås med Sonja igen, har mått lite dåligt efter bråket som skedde rum i somras. Så otroligt lycklig över det!

Fast nu får man vänta ett tag på att festa. Och vet inte riktigt hur den festen kommer bli då jag aldrig har festat med min klass förut (tentafest). Så kommer bli väldigt lugnt på den festen för min del! Lite trist men vill inte "skämma" ut mig, lite risky igår på den fronten om jag ska vara otroligt kritisk. Men tjejerna sa att jag skötte mig bra för att vart full för första gången (21 och aldrig vart riktigt full, hur tråkigt låter inte det?!).

Men fest. Fest. Fest. FEST!!!

Girls gone wild!

0 Läs mer >>

Inser att i majoriteten av sitt liv så väntar man på något. Som i mitt fall så väntar jag på bussen som går om en timme, som ska ta mig till Tierp och där får jag vänta ett tag på ett tåg som ska ta mig hem! Lite less men om man vill slippa kortkontrollanter så får man bita i det sura äpplet och gilla läger helt enkelt.
Det är såna här dagar som gör att man allvarligt börjar lyssna på kompisarnas tjat om att jag ska flytta upp hit.
Då slipper jag vänta på tåget. Får visserligen vänta på bidrag varje månad, vänta på att tvätten ska bli klar samt att maten ska bli klar. Hur jag än gör så kommer det finnas en väntelista någonstans.

Frågan är vad som är bäst.
Att bo hemma och inte behöva betala hyra (ja, jag har världens bästa föräldrar), eller ska man flytta upp hit och betala hyra men slippa vänta på det/den där jäkla tåget/bussen?

Väntans tider