0 Läs mer >>

Vart en väldigt lyxig lunch idag tycker jag :) Det vart Thai grön curry kyckling med jasminris, det var ju självklart färdiglagat så det enda jag behövde göra var att slänga in den i micron, lata jag haha. Men när det kommer ut ur micron och luktar underbart gott så tar jag en tugga... JÄKLAR! Ryckte snabbt åt mig mitt glas med sodastream och svepte! Så jäkla starkt! Jag är ingen klenis och jag brukar äta starka rätter men det här var riktigt starkt, men det var ju såå gott så jag fortsatte äta. Förbruka en hel flaska med sodastream på bara några minuter, hehe. Men gott var det! :)

Snart dags för middag, vilket blir något klenare än den heta lunchen! Pannbiff med potatismos och gräddsås. Vi får se om det blir en tur till stan ikväll för att sätta upp affischer till EMD's konsert på fredag! Håller tummarna på att affischerna har kommit till Sanna!

Thai green curry chic...

0 Läs mer >>
Är så himla stolt och överlycklig. Har berättat tidigare att jag har det supersvårt med matten och att jag har velat gett upp med den en massa gånger! Men jag fortsatte, för jag har ju inget att förlora, tänkte jag. Och nu är jag klar med kapitel 2! :D Ska bara få hjälp med vissa uppgifter och göra klart testen och blandade uppgifter efter kapitlet, sen blir det prov. Ingen vila efter det, går snabbt vidare till kapitel 3. Kollade idag hur många sidor kapitel 2 var på, 61 sidor! Grymt mycket och extremt jobbigt kapitel. Ser fram emot kapitel 3 som bara är 47 sidor.  Kapitel 4 är enbart 22 sidor och kapitel 5 enbart 18 sidor! Längtar till dessa kapitel, fast man vet ju inte vad kapitlerna innehåller men jag hoppas på att det inte kommer vara som kapitel 2!

Nu ska jag göra klart sysslorna för dagen innan mamma och syrran kommer hem och så ska jag tvätta håret också!

Kapitel 2, check!

0 Läs mer >>

Har här och med ställt in väckarklockan för imorgon då jag ska in till stan för att gå till min dietist och till en studielagledare och kolla meritpoäng och sånt! Men nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon! Glöm inte att boka biljetter till världens bästa konsert av världens bästa grupp, EMD! Www.emdartist.se

Har här och med ställ...

2 Läs mer >>

foto0124 (MMS)

Våren är här! Insåg då jag kom hem från danskursen att det kliade något hemskt! Nu när jag skulle gå och lägga mig så såg jag mitt knallröda öga och jag var ju bara tvungen att visa det! Fasen! Nu börjar det klia i andra ögat. :(

Våren är här! Insåg d...

0 Läs mer >>

Var ensam hemma igår och är ensam hemma idag igen. Det var pest och pina igår eftersom det inte hände något, så tänker inte låte det hända idag igen! Egentligen skulle jag ut med tjejerna ikväll men det vart inte av så jag ringde precis till farmor & farfar och fråga om hon kunde skjutsa mig till tåget som går 16.27 till stan, så att jag kan gå på stan till kl 18.00 då jag tar tåget hem med resten av familjen! Får se om jag kommer hem med något, vet exakt vart jag ska gå någonstans. Har skrivit en lista om vart jag måste gå in någonstans så att jag hinner med det som måste göras.

- Gå till Akademibokhandeln
- Gå till Gina tricot (vill hitta något fint/snyggt till nästa fredag)  
- Gå till Game och byta ut ett spel mot ett annat spel
- Ta ut pengar någonstans tills imorrn
- Köpa något gott till helgen, kanske :)

Men för att jag ska åka in till stan så måste jag göra lite saker först, tex städa mitt rum, äta mat, plocka ur diskmaskin, hämta posten, slå igång videon så Glamour spelas in. Så det är väl bäst att jag sätter igång på en gång!

Going to town

0 Läs mer >>
Den 1 april kl 19.30 så kommer E.M.D uppträda på scen på UKK. Har du glömt att köpa biljett till världens bästa konsert? Köp dina biljetter här! Gå även in på deras hemsida http://www.emdartist.se/. Jag ska dit och jag hoppas att vi ses där!


Bild från EMD-konsert i Uppsala sommar 2009

E.M.D till Uppsala

0 Läs mer >>
Så är jag en rik människa! För då kommer nämligen mitt aktivitetsbidrag, då blir jag 2700 kr rikare. :) Och det är ju en del saker som ska inhandlas så småningom! Om jag inte hinner få dom i present, of course!

Igår så åkte jag och mamma in till Gränby innan vi skulle upp till mormor och fika. Gick in på Kicks för att jag snabbt skulle köpa en ny foundation som passade min hudton bättre. Det slutade med att jag fick experthjälp av en från Clinique som körde en grundlig lektion med mig om deras 3-stegs rengöring och om att hitta rätt foundation för ens hy. Vi gjorde ett snabbt test och kom fram till vilken hy jag hade, torr/kombinerad hy med vissa feta partier. Så då tog hon fram ett rengöringspaket och började genast på ansiktet. I vanliga fall så brukar jag inte lyssna på säljare för jag känner på mig att dom bara vill sälja allt dom har i butiken men hon som jag fick hjälp av på Kicks var inte ett dugg framfusig. På bara några minuter så var hon klar med ansiktet och jag kände hur huden sjöng HALLELUJAH. Sen så kollade vi på foundation och vi hittade rätt på en gång! Så hon smetade ut foundationen på ena sidan av ansiktet så jag fick se skillnaden, fick prova själv på andra halvan och jag hade allvarligt kul och jag lärde mig jättemycket! Alltihopa slutade med att jag kom ut med en ny foundation för 285 kr, en ny pensel till foundationen och ett litet provtest från Clinique alldeles gratis! Kommer troligtvis köpa det setet så fort jag kan! :D 


Clinique 3-stegs rengöring hudgrupp 2, 305 kr

Clinique

0 Läs mer >>

Eftersom jag är allergisk mot pälsdjur och pollen så måste jag ta allergitabletter väldigt ofta, då alla mina kompisar har katter! Tar clarityn som vem som helst kan gå och köpa på apoteket eller i en matbutik. När jag brukar ta en så brukar jag känna mig trött hela dagen. Och om jag skulle ta en cider strax efteråt jag hade tagit en så blir jag jättesnurrig och vad jag säger "fakefull" av bara en klunk. Så tänkte att jag kanske skulle kolla på infopappret om biverkningar. "Dåsighet, huvudvärk och illamående" som topp tre! Jag kanske ska kolla in infopapprena lite oftare innan jag tar en medicin, så jag vet om det är normalt eller inte att bli trött!

"Varje gång jag tar e...

0 Läs mer >>

Sitter nu och kisar lätt framför datorn med en rumpa som har träsmak och ett par ögon som har velat varit stängda hela dan.
Dagen började med att jag åkte iväg tidigt till Ellen för att ha årsmöte med DOS, det gick bra fast jag skulle  verkligen inte rekomendera ett sånt viktigt och stort möte på skype. Hjärnan blir överbelastad och det blir misstolkningar. Mötet bestod av både fördelar och nackdelar, därav nackdelen gjorde mig väldigt väldigt deppig efteråt. Mötet tog 2 timmar och efter det så stanna jag kvar hos Ellen en stund innan hon skulle åka till buggen så då åkte jag hem. När jag väl kom hem så var det bara att börja med maten innan man skulle iväg på minibus och styrelsemöte. Kom nyligen hem och min hjärna vill allvarligt talat dö och jag skulle kanske kunna sova sittandes om det inte var för att min rumpa har så ont efter att ha suttit så mycket idag.
Det är kul med styrelsemöten med Tensta, för där känner jag att jag är viktig och att mina ord och mina tankar respekteras och att det får vara med i en del av diskussionen. Jag känner mig behövd där helt enkelt, jämfört med vissa andra saker som jag älskar att göra men blir kastad som en ärtpåse.

Värk och sömnpiller

0 Läs mer >>

Vi tar dagen från början så får vi se vart det slutar!

Dagen började med att man gick upp vid 08.00 för att åka in till stan med mamma och pappa, skulle dansa afro på friskis kl 15.30 så fick åka in tidigt. Men det gjorde inte mig någonting, för jag fick hjälpa pappa och hans bandylag i kiosken vid studenternas på bandyfinalen och faktiskt så var det roligare än vad jag hade tänkt mig! Hoppas att jag kan vara med nästa år och hjälpa till. Men där stod jag från 10.30 till 14.00 ungefär, lärde känna pappas medspelare och träffade andra människor (vilket jag älskar!). Efter det så kollade vi en stund på ungdomsmatchen innan vi åkte för att handla mat, innan pappa släppte av mig på mammas jobb så jag kunde gå iväg och träna med kompisarna. Träningen började 15.30 och jag kom ut från friskis 17.00, tog 17.19 tåget hem för att sedan smälla i mig maten för att ha ett möte med fina Nathali kl 18.00, ett förmöte inför det stora årsmötet som är imorgon. Men vi vart precis klara och nu skulle man ju kunna tro att mina aktiviteter är slut för idag.. NOT!

Har en hel del kvar som måste göras! Ska göra klart broschyren som ska vara klar imorgon då det även är styrelsemöte med min andra förening Tensta folkdanslag, som man kan kalla som min hemförening. Kan ju ta upp lite vad som händer imorgon också då jag väl håller på och säga hur duktig jag är ;)

Imorgon så vaknar jag tidigt som attan för att ta mig en riktig superfrukost (te och fullkornsmackor)! Sen kl 10.00 så börjar årsmötet för DOS Ungdom över skype, så vi får se hur det går! Det lär ju hålla på ett par timmar, sen ska man äta mat och sånt hemma och kl 16.00 så måste jag förbereda för mitt arbete i min "riktiga" förening Tensta. Kl 17.00 så börjar Minibus och kl 18.00 då dansen slutar så börjar styrelsemötet som håller på till ca 21.00! Sen skajag hem och ligga i sängen och dööö en stund. Vilket jag tror kommer vara ganska skönt.

Så om det är så att jag inte svarar på en gång när du skickar ett sms eller ringer, mailar osv.. Så vet du varför!

Fulla muggar!

0 Läs mer >>
Haha man måste ju bara älska big brother, människorna är ju supersköna! Skrattar varje avsnitt, mina favoriter är Martin, Peter, Simon och Gurkan. Simon är väl den jag tycker om mest av dom här fyra för han verkar ju vara så himla snäll! Men här kommer ett sjukt klipp på två av mina favoriter, Martin & Peter!

Big brother

1 Läs mer >>

Förra veckan så beställde jag en ny pin-kod då jag har tappat bort min gamla. Och jag har inte fått min nya pin-kod än! Börjar bli väldigt nervös över att jag inte har fått den än. Jag har mailat och frågat varför det tar sån tid och får inga vettiga svar. Har frågat hur dom kan ha min folkboksföringsadress då jag inte har fyllt i det på studera, för man måste ju ha pin-koden för att kunna fylla i sånt. Det värsta är väl att jag inte kan göra någonting utan min pin-kod, kan inte söka några utbildningar, kan inte fylla i mina meriter och betyg. Kan inte göra ett piss! Dom har ju min mail, varför kan dom inte bara maila över nya pin-koden, även fast det kanske finns en risk att min mail kan vara kapad, men dom kommer ju aldrig in utan mitt lösenord och vad har dom för nytta egentligen av att kapa min studera-profil, för det har dom ju ingen nytta av. Sluta lev i stenåldern och börja maila skiten!

Dissar studera.nu

0 Läs mer >>

Har alltid velat att mina tjejer ska komma hit en dag och se hur jag har det här hemma, men det är tekniskt sett omöjligt då jag bor i utlandet (skämt åsido), men jag har tänkt lite på det... På sommaren så är det ju så himla fint här och dom kan komma antingen på en fredag eller en lördag på dagen, så kan man grilla och kanske hitta på nåt (har det nästan lite inplanerat, haha), sen så sover dom över (får lösa detta med mamma och pappa) och dagen efter så kan man skjutsa dom till tåget om dom inte vill stanna en dag till, haha! Nej men det är något som jag verkligen vill göra med dom, förutom att åka till grönan som vi inte hann med förra året!

Håller verkligen tummarna på att det går och att dom vill komma hit såklart!

Sommarönskningar

0 Läs mer >>
De senaste månaderna så har jag räknat upp fördelar & nackdelar med att bo på landet och i stan, eftersom jag var så less på min vardag då jag har så svårt att ta mig till saker. Men det är ju en av mina negativa dagar så om några dagar så är jag väl överlycklig över att bo på landet.

Fördelar/nackdelar med att bo på landet ur min synvinkel
+ Fin natur och "god" luft
+ Folkdansen
+ Samhället (man känner alla och är kompis med andra)
+ Jättebra promenadstillfällen överallt!
- Enda sättet att ta sig någonstans är med bil eller andra fordon
- Vid vintern så kan jag inte ta mig någonstans
- Bussarna går enbart tidigt som fan och man kommer inte hem senare än kl 17.00 om man inte har skjuts
- Man kan inte ta del av det som händer inne i stan
- Man kan inte umgås med kompisarna när man vill
- Man måste planera flera dagar innan man ska göra något
- Man kan inte bestämma 30 min innan att man ska till stan om det inte är sommar

Fördelar/nackdelar med att bo i stan ur min synvinkel
+ Det går alltid bussar och tåg överallt
+ Allt finns där
+ Man kan bestämma sig 5 min innan man ska in till centrum
+ Man behöver inte oroa sig om skjuts eller så
- Bullrigt i stan, men det är ju en vanesak
- Man behöver inte tänka på vad man ska göra för mat flera dagar innan, man kan gå och köpa det man är sugen på!


Nu kommer jag inte på så mycket mer, men jag måste även tänka på att om jag inte hade bott på landet så hade jag troligtvis inte börjat med folkdansen, vilket är bland det bästa och det viktigaste i mitt liv! Så ska nog inte klaga så mycket egentligen.

Less på min situation

0 Läs mer >>


Lyssna på musiken samtidigt som du läser texten ♥

Har sen högstadiet då jag jobbade med ett projekt om Irland velat åka dit. Vill åka dit en vecka eller två för att upptäcka hela Irland, åka till Giant’s Causeway, Galway och lyssna på musiken och gå på dom slingriga gatorna bland dom färgglada husen, Adare som sägs vara Irlands vackraste by. Det är väl några av dom många anledningar som får mig att vilja åka till Irland. För att inte tala om musiken, landskapet och dansen. Och på inte tala om historia, älskar historia och Irland är full av historia! Nu ska man bara få några andra att vilja åka till Irland annars får man väl åka ensam någon dag! Mer info om Irland

Irland

0 Läs mer >>

Har länge vart lite småsugen på att gå på bio, men har inte riktigt haft koll på vad som går på bio så jag tog tillfället i akt och kollade på Filmstadens hemsida om vad det går för filmer i stan och det finns några som jag skulle vilja se på bio!

Black swan: Verkar vara en otroligt gripande och djup film, har sett betygen från filmen vilket var toppbetyg och dom som har sett den älskar den. Trailern var ju urgrym och jag vet att jag kommer älska filmen redan nu.

Hur många lingon finns det i världen: Tror att den här filmen är rolig att kolla på, man sitter och ler och skrattar hela filmen. Men eftersom jag i vanligt fall inte är ett stort fan av svenska filmer så vet jag inte.

Ritualen: Verkar skitläskig då man ser trailern, men ändå vill jag se den. Dom som har sett den har gett bra resultat på filmen och jag tror faktiskt att jag skulle gilla filmen även fast jag skulle sitta och blunda i vissa tillfällen.

The kings speech: Tror att den här filmen är jättebra, då man har sett betygen från tidningar och tittare. Verkar rolig och allvarlig på samma gång, handlar mycket om självkänsla eftersom han stammar och det gör att han inte vill prata ut till folket.

Änglagård - Tredje gången gillt: Älskar Änglagårdsfilmerna, även fast det är svenskt. Har inte några riktiga motiv om varför jag vill se den på bio, det är väl för att det är en rolig och bra film helt enkelt!  

Biosugen