2 Läs mer >>

Uscha vad trött jag är, eller själva kroppen säger åt mig att jag är pigg medan mina ögon säger något anorlunda, så är man trött eller är man inte trött då?!

Den här dagen har bestått av nintendo wii spel både hemma och i Örbyhus, för min morbror fyller år idag (20/12) så vi åkte dit upp och firade honom! Morgondagen kommer mest bestå av slappa tror jag, och duscha, eftersom tvn där nintendot är kopplat till är ockuperad hela dagen tack vare skidsport! USCH!!! Finns det inget mer ointressant än sport!?

Bara 2 dagar kvar i skolan nu, som mest består av betygsnack och slappa lektioner, på tisdag så är det julavslutning och efter det ska jag och tjejerna dra iväg till coffehouse by george och öppna våra julklappar, sedan ska jag och syrran gå runt på stan och köpa dom sista julklapparna! Får se om det kommer någon anna som springer runt med oss, kan bli kul det med! JULAFTON SNART! TJOHO!

Nej nu beger jag mig till sängen för att kolla på lite tv innan jag somnar in för den här gången, sen vaknar jag upp igen på söndagen, vilket är idag... väl? Är verkligen dålig på att veta om det är lördag eller söndag! Puss!

Lördag till söndag

0 Läs mer >>

Tjingeling!

Idag gick jag hem innan naturkunskapen, för jag tog svinsprutan igår och min kropp har spökat ett tag efter sprutan så jag, mamma och pappa ansåg att det var bäst att jag åkte hem istället för att må piss på naturkunskapen. Så jag har varit hemma sen halvtre och tagit det lugnt, tagit en ibumetin. Är snurrig i bollen just nu, vet inte om jag är tung i huvudet, förkyld är jag iaf. Har ju läxförhör så jag skulle ju gärna vilja åka till skolan så jag har det gjort. Men aja, får väl se hur jag mår senare ikväll!

I 3an så har man ju projektarbete och jag ska skriva en bok om te och i boken ska jag skriva om teets historia och om tesorterna och även om hemmagjort te som jag ska göra och reccensera och säga vilket jag tyckte bäst om! Och jag är jättepepp på de här projektet för även fast jag har en ram så kan jag storma hur mycket jag vill, för hemmagjort te får jag ju göra hur jag vill, det kan ju ingen säga att jag gör fel!
Har du något tips på vad jag kan göra för te, skriv gärna!

Puss

Hemmagjort te

0 Läs mer >>
Hej hopp!

Den nyaste händelsen just nu i mitt liv är väl att jag har bytt projektarbete plus att jag ska ta svinsprutan den 16/12.

Mitt nya projekt är att göra halsband och mycket annat med hjälp av pärlplattor och nubbpärlor! Om dom blir riktigt bra så ska jag ut på någon marknad och sälja dom! Ska även göra en bok om dom och hur man gör ska även finnas där i ;) Känns som om det här kommer bli kanon! Vi får väl se vad som händer..

Annars har det väl inte hänt så mycket, har haft så mycket att plugga till, därav ett muntligt prov imorrn i naturkunskap! Om man stannar kvar och svarar på svårare frågor efter att man har gjort sitt så kan man få högre betyg, jag vet inte om jag ska satsa på det eller om jag bara ska få det gjort, för jag hatar muntliga prov.. Tänk er förudmjukelsen om man inte kan frågan, får en total blackout eller inte ens kan frågan. Men jag ska plugga på och så får jag se hur jag känner imorrn!

Puss

Nytt projekt

1 Läs mer >>
Jag vet inte vad som händer med mina hörlurar, dom går bara sönder hela tiden, det här är andra paret hörlurar som har gått sönder och jag har aldrig lyssnat så högt så att dom skulle glappa, det måste vara någon annan! Jag blir arg över att dom inte kan ta hänsyn att hörlurar kostar pengar. Så nu är jag tillbaka till mina gamla hörlurar som jag fick med mp3n som är typ 4-5 år gammal. Dom är så stora och dom gör ont :( Mina öron skaver men jag måste få lyssna på min musik!!
Det är väl mitt i-landsproblem idag antar jag!
Ikväll så är det lilla jul med folkdanslaget, ska bli skoj och mysigt! :D Men först luciaträning, ska träna i kyrkan. Älskar hur det ekar i kyrkan när man sjunger, skulle lätt kunna sjunga ett solo i Tensta kyrka någon dag! Ska sega lite extra så jag får chansen att köra ett litet solo :) Största drömmen för mig just nu är att få sjunga ett solo i Tensta kyrka! Japp så är det!

Det var dom hörlurarn...

0 Läs mer >>
Hejsan folket!

Fredagen vart lyckad! Ellen hade gjort otroligt god mat! Och jag gjorde ju en sån sjukt god sallad! ;) Kvällen bjöd på en massa dans och skoj! Kom iaf till lägenheten vid tre ungefär och så somna man kanske inte förns fyra. Vaknade 8 och kunde inte somna om sen. Var seg hela lördagen sen. Just det glömde nämna att det inte fanns något man kunde äta som frukost där, men det löste vi med lite gurka som inte var så god och tomater också. Jag diskade lite glas innan jag gick till hållplatsen för att åka mot centrum. Bussen körde ju också fel så jag tror att vi kommer 15 minuter sent till stan också, inte precis det man önskade sig då eftersom pappa stod med bilden på Sivia torg, han hade vart inne hos tandläkarn för en av hans tänder gick sönder på fredagen, inte bra! Vi bedrog oss senare till willys där jag fick en yoggi yalla som brunch :) När jag vaknade i lägenheten så vart jag sugen på pizza, var det inte mer än lägligt eftersom man skulle få pizza till middag!? :D Fast jag orkade inte äta upp pizzan, tror jag lämna typ nästan halva kvar, var hungrig men orkade inte äta. Sen resten av lördag kväll vart slappt, kollade på phantom of the opera på min ps3a medan mamma och pappa kolla på någon film.

Idag vakna jag runt elva halv tolv. Störtskönt att vakna då eftersom jag inte hade sovit så mycket dagen innan. Jag hann äta frukost och plugga lite grann innan mormor kom vid halv två, hon fikade lite snabbt och köpte en kakburk av mig. Vi säljer kakor i klassen så att vi som säljer slipper betala en del till studentflaket. Har bara 1 kakburk kvar att sälja, skönt, för det har bara tagit en vecka för mig att bli av med dom och jag har inte ens frågat släkten än om dom vill köpa. Jag som aldrig trodde att jag skulle kunna sälja dom.. Men när mormor åkte så satt jag vid datorn en stund och sen var jag duktig och pluggade igen.

Har nästan skrivit klart historian, har en uppgift kvar, om dikatorerna om jag tycker dom var extrema högernågonitng. Anser inte att hitler eller mussolini inte var extremhöger, för såna brukar vara konservativa och inte vill ha någon förändring. Dom ville ju inte att landet skulle utvecklas till ett demokratisk och socialt land så dom tog kontrollen över landet, men dom forma ju om landet som dom ville ha det, en ras till exempel och dom ändra politiken osv. Så jag anser dom inte som extremhöger, bara som diktatorer, typ!
Har skrivit projektplan och även gjort klart svenskafrågorna om minoritetsspråk! Vad duktig man kan vara då, på en söndag, jaajaaa! ;D

Söndag kväll

0 Läs mer >>
Vet inte hur jag ska kunna förklara den perfekta veckan någonsin, hur ska man förklara det så bra så att ni också känna den känslan jag känner. Men jag ska göra mitt bästa!

Det började med måndagen då man hade sovmorgon och åkte med mamma till skolan, under dagen hade man expo och historia dagen flöt påoch det slutade med att man var i Bygdegården på kvällen för att träna till lucian och dansa med vuxenlaget, allt gick bra, alla fick som dom ville och alla var nöjda och glada!
tisdagen var det dags för mdk och expo, plus projektarbete. Den här dagen flöt på och snart ska man hålla ett argumentationstal på 10 minuter på mdkn, så det gäller att man tar ett ämne man kan argumentera för eller emot väldigt väldigt länge.
Sen har vi ju onsdagen då man kommer få sovmorgon nu varje onsdag för man inte har instrument och sång längre, rätt trist men en sovmorgon är ju inte så pjåkigt de heller! :) På religionen så fick vi reda på våra betyg och jag hade ett G+, lite besviken vart man ju, trodde jag hade fått vg åtmintone, men strax efter det så fick man reda på att man har sovmorgon på torsdagen för våran lärare i arbetsmiljö och säkerhet var sjuk. Så idag så hade man bara formgivning och naturkunskap som är några av dom roligaste ämnena i skolan just nu. På formgivningen vart jag klar med min chokladask och nu ska vi börja med förvaring så då ska jag göra en liten partyväska av svart fuskskinn som man kan ha när man är ute på krogen tex. på naturkunskapen höll vi på med instuderingsfrågor hela lektionen, så jag, Sanna, Flugan och Agnes satt och jobbade oss igenom frågorna tillsammans, mysigt med grupparbete!
Och då kommer vi ju till fredagen då vi ska fira Ellen som fyllde 18 för 9 dagar sen! Så imorrn kommer jag ha formgivning då jag ska jobba med en liten presentpåse om jag får för My men jag får fixa något hemma för säkerhet skull, tänkte rita en skiss på min partyväska hemma så jag kan köra full rulle imorrn, sen efter formgivningen så har vi grafisk illustration då jag ska jobba med en födelsedagskort efter att jag har gjort klar uppgiften som janne kommer med såklart! Sen svenska då man ska läsa danska, norska och finska tror jag och få reda på betyget på talet som man höll för 2 veckor sen. Sen slutar man halv tre, då ska jag hjälpa Ellen med att handla mat till festen och kanske köpa någon julklapp, känns bra om man köper pö om pö så att man inte stressar ihop allt på en gång och allt blir total kaos! Sen hem till Jessies syrra Camillas  lägenhet i Eriksberg där vi ska äta mat och ha det skoj, får se om det blir utgång sen. Lördag och söndag kommer väl bli plugg och vilodagar. Ett extra plus är väl att jag tror att Tenstas BUSsida som jag har gjort kommer bli klar snart!

Det här var kanske lite jobbigt att läsa eftersom det vart så sjukt mycket text men jag hoppas att ni har kunnat bitit ihop och läst allt sammans. Men snart ska jag bada men först lite facebook! Puss

Vilken härlig vecka!