0 Läs mer >>

Tjenixen sixten!

Sitter just nu och chattar med Ellen och Linnéa på msn, upptäcker hur dåligt jag skriver när jag skriver snabbt, ska snart duscha känner jag, skulle behövas.

Mormor har vart här idag, har hjälpt mamma och storstädat, typ skrubba dörrar och allt sånt, jag har nöjt mig med att hjälpa mamma att flytta på saker och städa i mitt rum, plockade äpplen åt mormor så hon kunde åka hem med lite frukt, eller snarare med en hel kasse med äpplen! Har även vattnat hos mina grannar som är borta, kommer nog spendera min tid där rätt så mycket dom här dagarna som kommer, det bror på när dom kommer hem.

Imorrn är det back to school, har expo halva dagen så det ska bli mys, fast vi har en ny lärare så vi får förklara allting för honom, fast han är nog snabb att fatta allt!

Nej nu ska jag slänga mig in i duschen och ut igen! eller föresten så ska jag nog fixa lite med min bloggdesign, ni kanske inte orkar att jag byter design hela tiden men jag tröttnar så lätt! ;)

Puss o kram

Söndag kväll

0 Läs mer >>

Nu blev det nästan så svart att man knappt kan se vad som finns där ute, för några veckor sen så kunde man se klart och tydligt men inte längre för nu är det becksvart!

Idag har jag vart inne i stan sen typ halv ett, blev avsläppt av pappa och syrran som skulle fara mot Båstad mot 3se nya "lägenhet", hon bor på övervåningen av en villa typ, på bilderna såg det ju mysigt ut iaf, ska åka ner dit nån helg eller lov! När jag kom till stora torget så hörde jag musik, väldigt välbekant musik, då ser jag en stor massa med folk längre bort, jag går dit och ser att det är ett spelmanslag. Det var personer från olika föreningar som var där om jag fattade det rätt, sen hörde jag MJ musik längre bort, gick även dit bort och kollade lite. När klockan närmade sig 3 så gick jag till mammas jobb och satt där en stund innan mormor kom och hämta oss. Hos mormor så åt vi god mat och var  där en stund, sen skjutsade hon oss till station så vi kunde ta tgået hem, så nu är jag hemma!
Kom hem med 3 strumpor ett par vita leggins med svarta prickar på och ett svart linne, tveka verkligen när jag skulle köpa linnet, fattar inte, har precis fått lön men vågar knappt spendera dom, och den här gången så behövde jag ett svart linne, faktiskt så är det här mitt första svarta linne som jag äger! Av alla linnen jag har haft som jag nyligen har slängt så fanns det inge svart och jag har absolut inget minne av att jag har haft ett svart linne, så jag anser att linnet var nödvändigt men jag våga knappt köpa det. Hur kommer det se ut när jag får ett jobb och får lön varje månad, hur mycket kommer inte jag ha kvar då? Visst jag mpste betala räkningar och sånt men det kommer ju ändå bli kvar pengar. Kommer ju bli mångmiljonär om jag fortsätter vara så här dumsnål :P

Idag skulle självaste popkungen Michael Jackson fyllt 51 år, jag kom ihåg hur jag reagera när jag fick reda på när han hade dött, satt igång hans musik och spela den hela dagen, var nog mest chockad under dagen, sa inte så mycket, det var inte förns dagen efter som jag började grina, jag ville inte grina för jag visste vad familjen skulle säga, så jag grina bara när jag var själv och gick in på toan hela tiden, det var jobbigt men jag insåg att familjen skulle tycka att det var fånigt av mig att grina åt en kändis. Det upptäckte jag i Göteborg, jag låg och kolla på begravningen i stugan och grina, kunde inte sluta heller och mamma sa att jag skulle sluta. Känns bara konstigt att du är borta, känns som om det är medians fel alltihopa!
Här kommer en video för hans ära, en låt som jag älskar och något som verkligen betyder något för mig, att hjälpa andra!








Puss o kram

Dumsnål

0 Läs mer >>

Vart helt plötsligt sugen på att lyssna på svensk musik, tex Ted Gärdestad. Ska fixa till en ny lista med musik här på bloggen, med en massa svensk musik, inget annat!

Just nu ska jag fixa det sista med syrrans blogg, sen ska jag fixa min lite grann och sen ska jag nog komma på några designer till Agnes och Sannas bloggar också när jag väl håller på, det är ju inge bra på tv, bara kristallen och sport, inget för mig helt enkelt! Så jag lär ju sitta här ett tag, lär vara inne på msn så ni vet vart jag finns! :)

Puss o kram

28 augusti

0 Läs mer >>
Idag hade vi första musiklektionen, tror inte jag har haft så roligt på en lektion! Vi körde pulsövningar och taktövningar, men inte med instrument, med våra händer oh massa skräp som våran lärare hade med sig, läraren vi har rockar rockring :D Kunde inte ha vart bättre! Har redan fått en läxa som jag gladligen gjorde nyss, skulle kolla på stomp en grupp som inte spelar på instrument, spelar på skrot istället! Vart något impad, sjukt bra! Att nå den där nivån kommer ta ett tag.

Imorrn är det den stora dagen som börjar på D, ska möta en läkare imorrn och jag hoppas att svaret blir vad det jag hoppas att det är. NEJ! Även fast det låter som det så har jag inte svininfluensa, läste tidigare en artikel på aftonbladet att det är runt 60 personer som kommer dö i Sverige, vet inte hur dom har räknat ut det, så skyll inte på mig om det är falskt, det är en skriftlig källa jag läst!

Nej nu ska jag gå ut till mamma och pappa som sitter i soffab, ska bara fixa lite på facebook

Puss o kram

Dagen med det stora D

0 Läs mer >>
God kväll alla ni som fortfarande är kvar vid dataskärmen! Just nu läser ni min blogg då jag bara är iförd handduk, yes jag har duschat, så nu är jag fräsch tills imorrn, då expo3orna ska till stockholm och gå på IKEAmuseum och sedan äta lunch i rosendals trädgård. Min kamera är laddad och jag har tidigare under dagen gjort min lunch tills imorrn, det vart den sallad med pasta, fetaost, salladskyckling, majs, sallad, gurka och paprika med rhode islanddressing. Dryck till lunchen vart ramlösa jordgubb & lime. Har inte så mycket pengar vad jag vet på mitt konto eller i plångisen så jag får leva på min sallad, min dricka och min baguette som jag glömde skriva ner tidigare i inlägget :)

Nej nu vankas det prison break!

Puss o kram

Månda kväll

0 Läs mer >>
Tjillivippen

Idag är det söndag och på söndagar så brukar det vara styrelsemöte, fast nu är det även ett till möte idag, så det blir fullt upp, men allt handlar ju om dansen så det är skoj! :D

Just nu leker jag lite med photoshop och skriver ut några inbjudningar som Ellen har skickat, som ska med upp till bygdegården, tänkte göra några inbjudningar till BUS också, vet inte om jag ska göra det som en röd tråd mellan dom andra inbjudningarna och businbjudan, får se hur jag gör!

Imorrn är det dags för skola igen, första expolektionen i 3an är det som gäller, får se vem vi har som vikarie eftersom Anna inte är där, bli säkert Uno :) Får man hoppas iaf!

Puss o kram 

Fullspäckad söndag!

0 Läs mer >>
Tjohopp!

Om ni har läst min syrras blogg så har ni hört om att jag har gjort hennes nuvarande bloggdesign! Hade lite svårt i början, för hon sa inte vad hon ville ha, förutom färgen. Så det sluta med att jag hade gjort hur många som helst, så vi slog ihop 2 stycken designer till 1. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till min syrras blogg!


Den här dagen har varit rätt slapp! 3 lektioner idag, där en av dom var med Morgan för våran solstråle Anna hade ont i fötterna, och nu är det en risk att hon inte kommer tillbaka heller, att hon går på mammaledighet redan nu. Känns hemskt :(
2:a lektionen bestod av Grafisk Illustration med Janne, en härlig prick! Vi satt och snackade bort halva lektionen med honom, innan vi var tvugna att sätta igång arbetet, idag fick vi gå ut och skissa lite grann, en anorlunda uppgift jämfört med att man nästan har suttit vid datorn nu på dom lektionerna nu i 2 år :P
3:e och sista lektionen var Svenska, tänker inte säga så mycket om läraren där, lektionen gick förvånande riktigt snabbt! :O Vart riktigt chockad, fick läsa sista delen av lektionen kom kanske lite till hälften, medans vissa läste klart boken på bara några minuter! Sen ska vi diskutera boken, hoppas jag kommer med någon jag vill jobba med!

Nu sitter jag här, laddar upp bilder på facebook från året 2009, skulle blivit mycket bilder om jag fick välja, men jag ska försöka tagga ner på bilderna ;)

Nej nu ska jag fortsätta ladda på, see ya!

Puss o kram

Ny design för syrran ...

0 Läs mer >>
Idag hade vi våran första håltimme i typ 3 timmar på ett ungefär? Lite jobbigt, men sånt är livet! Fick en uppgift som vi ska jobba i grupp på, där man ska göra en produkt av något slag, vet inte exakt eftersom jag inte har papperet i närheten. Kom på en grej nu, men rätt fånig :P Men ändå smart!

Idag till lunch vart det pankakor och hemma till middag blev det också pankakor fast i en liten tjockare form!

USCH! Började frysa helt plötsligt, ska klä på mig något varmare, fast jag ska nog träna snart, ska köra styrka idag, kör på mitt rum för där får jag träna ifred, men nu känner jag att jag måste klä på mig något! ISKALLT!

Puss o kram

Skojsigt värre

0 Läs mer >>
Första dagen i skolan idag! Det gick riktigt bra, fast det känns inte som om man har haft något sommarlov, att man har gått i skolan hela sommaren. Och jag har insett en sak, jag kommer behöva flerzonskort de här läsåret! På grund av dumma bussar som inte vill gå som jag vill, så jag får åka in imorrn och be om ett flerzonskort, om dom inte ger mig så kommer jag skicka räkningar till dom sen så får dom betala min resa hem, vilket skulle vara mycket enklare om jag får en flerzonskort på en gång!

Har tränat för en stund sen, känner mig riktigt nyttig! :D Ni ska bara se mitt träningsschema jag har, värsta satsigt! Jag har skrivit upp veckodagarna, vad jag ska göra för slags träning och så ska jag kryssa i per vecka om jag har gjort den eller inte, om jag inte har gjort någon övning så får jag köra en extra hård träning någon av dom andra dagarna eller så får jag träna när jag ska vila egentligen, just nu har jag 3 vilodagar men snart kommer dom bara bli 2, sen kanske jag avancerar till 1 vilodag, vem vet?

Jag åt det första äpplet från våra äppelträd idag efter träningen, det var det godaste äpplet jag har ätit! Och det var ju lite mindre än normal storlek men det var ju perfa jag äter ju aldrig upp ett helt äpple från affären ändå! :) Får se om mormor tar några äpplen och gör äppelmos, brukar bli så jäkla gott! :D

Puss o kram

First day of school

0 Läs mer >>
Har vart klar med rummet och garderpben sen långt tillbaka och sen dess har jag bara suttit här, och gjort ingenting! Jag vill inte träna än, vill vänta en stund till, typ till 18.00 så jag kommer hem kanske till ca 18.30 och ställa mig i duschen på en gång, och sedan fixa allt tills imorrn och sen bara mysa! :)

Aja, känner att jag har skrivit mycket här så jag ska väl inte skriva så mycket mer för idag, fast vi får ju se hur länge jag håller det löftet!

Puss o kram

Tråkigt

0 Läs mer >>
Nu har jag:
* Fixat träningsschema
* Tvättad vit tvätt
* Tömt och fyllt diskmaskin
* Suttit vid datorn

Nu har jag bara det här kvar:
* Träna
* Kolla igenom garderoben
* "Plugga" dans
* Duscha
* Fixa naglar


Sen blir det väl något mer, får se. Jag kom på en sak jag skulle skriva här, men nu har ju jag glömt bort det, självklart! Säkert inget viktigt dårå, men kom på en annan sak, jag måste skriva klart inbjudan till dansbarnen till jubileumet. ska rådfråga sen med Ellen och Inez vad dom tycker om själva inbjudan.

Puss o kram

Halva dagens sysslor ...

0 Läs mer >>
Nej, jag har inte pratat för mycket, jag har bara druckit Brämhults Jordgubb Lime. Har tydligen blivit känslig mot den blandningen, så fort jag ska dricka och juicen nuddar tungar så börjar det svida.

Idag ska jag fortsätta med städningen på mitt rum, har redan fyllt 1½ påse med sopor, fast jag tror att de var alla sopor jag hade på mitt rum, hoppas jag!
Så idag ska jag fokusera på min garderob! Typ lägga undan sånt jag inte använder för tillfället, ska försöka lägga dit en papppåse där jag kan lägga kläder jag inte använder för tillfället så kan alla mina kläder få plats i den pyttelilla garderoben jag har, det är så att jag har den minsta garderoben här i familjen. För när syrran flytta ut till det gamla kontoret så fick hon en ny STOR garderob, och mina föräldrar har 2 garderober och en byrå tillsammans. Funderar på att komma med en ny idé till min garderob, att man sätter dit träskivor, att man bygger dit egna hyllor och tar bort den där "gallerlådan" som jag har kläderna i nu! Kom på den precis nyss. för då kan jag ju ha flera hyllor och då får ju alla mina kläder plats, fast jag får ju inte ha för högt för då får inte dom som hänger på galge plats. Och längst ner i garderoben dåsåfall kan man ju ha sina skor istället för att dom ska vara i andra änden av huset. Jag får fina idéer nu, ska berätta dom för mamma när hon kommer hem, då ska jag ha allting klart, jag ska veta hur många skivor jag behöver och så ska jag intyga mamma att jag kan hjälpa till! Det kan jag ju faktiskt! :)

Men först ska jag spela lite farmville på facebook och skriva ett träningsschema och surfa runt lite till.

Puss o kram

Svidande tunga

0 Läs mer >>
Har precis skrivit ett klagomål till ul om våra bussar, fast råkade trycka i att dom inte skulle kontakta mig. Är rätt irriterad också, det fick syrran smaka på nyss. När man skriver ett klagomål ska det vara sina egna ord, eller rättare sagt om jag ska skriva något så vill jag att det ska vara jag som skriver, ingen annan. Så jag är lite putt nu!

Idag har varit mest en latdag, det har regnat hela dagen typ så man har inte haft så mycket att göra. Har gjort lite allt möjligt men har suttit här hela dagen! Ska nog fixa och dona i mitt rum efter inlägget, så det blir lite städat tills skolan börjar! Ska organisera lite i hyllorna medan jag kollar på animal planet eller någon bra kanal. Organiseringen lär ju inte bara ta en kväll kommer nog ta halva dagen av imorrn också.

Jag längtar till skolan faktiskt! Va skönt det ska bli att börja i sklan igen, få rutin i vardagen och att man måste göra läxor, att man inte bara kan sätta sig framför tvn och dega, att få göra något viktigt/nyttigt. Frågan är om man ska ta med sig skrivhäftet tills imorrn? För man vet ju aldrig om lärarn vill att vi ska skriva något, och så sitter man där utan papper och penna, får ta med mig något litet papper som jag kan skriva på för säkerhets skull!

Puss o kram



 

Jag kan skriva!

0 Läs mer >>
Har lite problem med rubriker för tillfället, det får ju alla så småningom ^^

Den här iden är från 2 personer, vart inspirerad, eller hur det nu stavas! x) Av Ellen och Linnéa, dom har lagt upp lite som en kalender under vad som ska hända härnäst i deras liv, typ :) Jag har ju länkarna lite längre ner, men klicka på deras namn så kommer du till deras bloggar! :) Kommer skriva ner ända till Julafton just nu, så får vi se hur många ändringar det blir! Dom som är inom parantes är osäkra just nu att det blir av.

Augusti
19 Skolan börjar
22 Kräftskiva
23 Styrelsemöte

September
4 Linnéa 20 år - PARTAJ
5-6 Läger
6 Prova-på-träning
7 Vuxendans börjar
12 Kulturnatten
13 Prova-på-träning
14 BUS-start
23 Sonja 18

Oktober
3 Tensta folkdanslag 60 år, jubileum
(9-11 Folkmusikesfestivalen, Linköping)
18 Styrelsemöte
(24 Oktoberstämman, Högbosvängen)

November
6-8 DOS-lägret
16 Föreningsmöte
24 Ellen 18!

December
7 Lilla Jul
13 Lucia
23 Jullov
24 Julafton

Rubriktorka

0 Läs mer >>

Igår åkte jag hem till Agnes med flicksen där vi åt mat och spelade kubb, och jag har insett en sak, om jag ska börja tävla i en annan sport än dans så ska jag absolut inte satsa på kubb! Det får vi göra om! :D

Just nu händer det inte mycket, jag och Ellen försöker förstå oss på nya msn.

Nej nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett känner jag!

Puss o kram

Söndag

1 Läs mer >>
Idag är det lördag och då ska jag hem till Agnes och träffa flicksen! :D Sanna kunde inte komma dock :/Ska bli kul att träffa alla igen, vi som hade sagt att vi skulle göra så mycket!

Just nu sitter jag vid gamla datorn! Hör och häpna! Den gamla datorn lever :O Ni som inte vet så har våran dator på kontoret legat i koma i ungefär 1 vecka, säkert 2 till och med.

Måste göra något nu, det vart något fel med musikspelaren ;)

Puss o kram

Länge sen