0 Läs mer >>
Ska åter igen göra ett nytt försök med att starta om bloggandet. Nu när det är mycket på gång i livet så känns det som en bra idé att upplysa om de förändringar som skett och som förhoppningsvis kommer ske:

1. Jag har nu officiellt sagt upp mig som barnledare inom folkdansen. Gnistan som fanns för att lära ut dans försvann tyvärr i början av året, all den stress och press jag har fått uppleva i 8 års tid har tagit slut. Trots att det är otroligt befriande att avsluta sitt arbete så är det ändå känsloladdat, något jag har kämpat för så länge får en stor risk att dö ut om ingen vill ta åt sig facklan och kämpa vidare. Har nu i efterhand fått hört av mina närmsta vänner att jag alltid har prioriterat dansen, hur jag har stressat igenom plugget och hur sällan jag umgås med mina vänner utanför dansen. Förhoppningsvis är detta något jag kan ta ikapp nu efter jag har slutat med dansen, då mina vänner betyder allt för mig.

2. Jag är klar med min utbildning som teknisk lantmätare, vilket innebär att jag är arbetslös! (Jippie?) Trots knackiga resultat under dessa år lyckades jag och min klasskamrat kämpa oss till ett toppenbetyg på examensarbetet. Förhoppningsvis kommer detta hjälpa mig i framtiden. Examensarbetet blev högt uppskattat av våra lärare samt andra lärare på skolan, som har skickat det vidare till gamla kollegor som har vart intresserade av vårt ex-jobb sen start. Avslutade alltihopa med att äta middag med den fina klassen man har fått äran att umgås med i tre års tid. Såklart var festen känsloladdad, men alla var nog väldigt lyckliga efter den kvällen. 

3. Som man får vänta sig när man söker jobb är att många ansökningar som skickas till företag blir nekade. I mitt fall en hel del. Förhoppningsvis vänder sig oturen nu när jag har blivit inkallad till åtminstone en intervju. Hoppas på att denna intervju kommer bli både den första och sista intervjun. *fingers crossed*

4. Något som kommer hända är att jag ska till Danmark med folkdanslaget och spelmanslaget om cirka en vecka! Börjar smått förbereda mig för äventyret, idag åkte jag exempelvis in till stan för att bland annat växla pengar för resan. Resterande dagar kommer dert planeras packning samt vad som ska bakas/lagas för att göra resan så billig som möjligt. Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera är hur det har gått under dagarna, så folk vet att jag är vid liv.

5. Åker till Kreta slutet av augusti, vilket kommer vara så otroligt skönt! För dom som inte vet så har min familj och jag rest till Kreta varje gång vi är utomlands, svårt att missa att det är vårt favoritresmål? Skulle inte tro det. Den här gången kommer vi gästa Santa Marina Beach i Agia Marina, strax utanför Chania. Den här gången kommer vi bo precis vid stranden och inte flera kilometer som vi gjorde försa gången vi var i Agia Marina, vilket föhoppningsvis kommer bli kanon. Håller tummarna på bra väder under vistelsen och någon möjlighet till uppkoppling till resten av världen. Isoleringen låter dock rätt skönt, noll uppkoppling what so ever. 

6. Träffade en av mina närmsta vänner idag över en fika på stan. Har nog aldrig vart så glad i mitt liv och hoppas att vi kan hålla kontakten trots att han snart kommer bosätta sig i Norge. Önskar honom all lycka i världen och håller tummarna för att han får det bra och att han överlever tills klassens reunion!

Imorgon ska jag försöka baka något mellan svängarna då jag är hundvakt, det kommer säkert komma upp något om det är på bloggen. Nu blir det uppladdning för allsång på Skansen, tjing pling! 

Present. Past. Future...