0 Läs mer >>
Dagen började att jag var jättetrött toch jätteseg på att gå upp på morgonen (på grund av ungefär 2 timmars sömn i helgen) så då blev ju pappa sur på mig såklart.. Sen somnade jag på bussen och Therese försökte såklart prata med mig, så jag var helt okontaktbar.

Sen när jag skulle byta buss imorse och såklart så hoppa jag på fel buss 113, men tur nog så upptäckte jag det och hoppade av i ärentuna och hoppa på 114. fast det hade ju inte gjort så mycket eftersom båda bussarna går till GUC..

aja orkar inte skriva mer, eftersom de här var ett gammalt inlägg som jag inte hade publicerat!

Måndag 12/11

0 Läs mer >>

idag har jag haft redovisning på svenskan, det gick rätt så bra faktiskt. Jag behövde ju inte säga så mycket för jag hade ju gjort en film. missa även bussen till station så jag gick från skolan till station. kom till station 15.49, precis när ena tåget gick så jag gick till mammas jobb och satt där en stund.

Imorrn är det EXPO!!! :D det ända jag har kvar är att jag ska fixa ena blomfrukten och loggan till båda frukterna..
uppgiften var att man skulle uppfinna en ny frukt, den behövde inte se ut som en frukt, så min fick se ut som en blomma, fast jag gjorde 2 i 1 paket ;) men jag ligger före, för jag fick göra testen hemma, så slapp jag stressa i skolan!


ExpoInMyHeart

18 mars

0 Läs mer >>
skriver skitmkt och sen så får datajäveln för sig att jag inte är inloggad här!!!!! råtta... måste skriva om skiten.. men orka det!!

Haft expo idag, uppfinner en egen ny frukt ;D min ser ut som en blomma, har till och med gjort 2 frukter... kunde inte bestämma mig :P är klart med allt ska bara fixa paketet som frukterna ska ligga i och ena blomman (frukten)

jag=exponörd

måste man be om utökad kurs om man läser 50 poäng för mycket?? lite löjligt i fall att :P

Inriktningsval:
1:a val: expo
2:a val: GK

I-Val
EngelskaB
MatteB
WebbdesignA
HistoriaA

12 mars... Levt livet...

0 Läs mer >>
Idag så var det skoldag som vanligt, idag hade vi matte, multimedia och svenska. På matten hände de bästa som kan hända mig just nu.. VG på matteprovet! Shit jag kan inte beskriva hur jävla glad jag blev när jag såg det, för jag har problem med matte. På multimedian så funkade inte datan, den hängde sig bara hela tiden.. Men det gör mig ingenting, vart bara glad att slippa lite flash :P Svenskan gick skitfort, men äntligen är jag klar med svenskan, nästan. Det behövs bara lite finputsningar på filmen och en framsida till häftet. 7 sidor blev häftet och filmen blir längre än 4 min, tror jag.

Efter man har slutat skolan så åker man bussen till station och jag kollar på klockan och ser att jag kanske hinner med tåget, jag tänkte "Yes, va skönt" för jag brukar aldrig hinna med den. Så kommer man till station, man har småsprungit lite. Så har bommarna gått ner när man kommer ut, så ser man upptåget åka iväg! Fan! :/ Men jag gick till mamma istället, där jag fick uppdraget att köpa färdigmat till mig och mamma. Så jag sprang till kvarnen och gick in på ica och köpte ostschnitzel och nudlar. Efter det så gick jag till tåget och åkte hem. Lite jobbigt att åka tåg eftersom alla e så sura på station, har så bråttom, springer på en och alla ska på samtidigt och knuffar en! Barbarer! :S

Längtar till solen, till sommarn och badandet! :D Här kommer lite bilder på Caldera Village på Kreta, dit jag, familjen, mormor micke ska till den 8/6 - 15/6 image3image4

11 mars såklart... Va...