0 Läs mer >>
Sista dagen med klassen idag! känndes konstigt :/ det känns som om att det bara har gått en vecka sen vi börja ettan. kommer verkligen sakna den här klassen. Det är den bästa jag har gåtti på länge! Min nya klass kommer nog inte vara likadan. Varför kunde inte alla i klassen valt samna inriktning eller nåt sånt? Jag vill verkligen inte byta klass!!!

aja, fick mina nya glasögon idag! :) blev jättesnurrig när jag tog på mig dom! :P ser dubbelt så mkt bättre nu (Y) Men en sak jag inte fattar.. kommer inte få mina solglasögon än!! bara för att dom e så dumma och inte fixar sånt!!! :@ dom e fortfarande kvar i England och kommer inte till Sverige förns i slutet av veckan. Jag blir ju såklart sur på dom och säger, men jag ska bort på söndan så jag vill helst ha dom innan! (för det e ju det dom lovar att allt ska va klart på 2 veckor!) så ny hoppas jag att jag får dom på lördag! annars e hela skitet kört! då måste jag ju ta med mig linser iaf till kreta.

4 dagar kvar till våran kretaresa!! längtar :D lite nervös men längtar!! måste hitta öronproppar, köpa korsordstidning och ladd mp3n och kameran :P mycket att göra på så lite tid :P

puss på er!
//Ulrika

Tisdag 3 juni