0 Läs mer >>
Sitter och kollar på idol med mamma och pappa, medan jag lyssnar på låtarna från moulin rouge. Har önskat mig filmen i julklapp, hoppas verkligen att jag får filmen!! Gör inget om jag får skivan heller! :D Ska skriva upp den på min önskelista också, för jag verkligen älskar låtarna i dom också!

Så säg, vad händer i helgen då? För mig så är det 50-årskalas som gäller och pepparkaksbakning! Mats Düren fyller 50 och det ska man fira imorrn! Och på söndagen så ska man vara hos Agnes och baka pepparkakor med flicksen och några till. Där måste man ta med sig kameran, ska bli en söndag att minnas! :) Sen på kvällen så ska jag kolla på bandy faktiskt, annars kommer jag inte hem, så jag går till studan för att kolla på bandy och sen åker jag med pappa hem.

Nej nu vill jag kolla på Glee! :D Jag har blivit en sådan nörd! Puss

Idol

1 Läs mer >>

Här är jag, sitter vid datan hemma igen, att den där halsen inte kan ge med sig är en stor fråga. Nu har hostan försvunnit iaf ibland, nu är det bara näsan och huvudet som ska bättra på sig lite grann. Huvudet ville nämligen vara ed och leka idag, har haft ont i huvudet och så har det känns som jag har haft feber, fast jag har inte feber. Har haft lägre temperatur än vanligt, brukar vanligtvis ligga runt 37, men nu är jag nere på 36, är det något jag borde ha mer koll på? Har en känsla att jag fick bakslaget med att alla drack ur samma vattenflaska i helgen.

Så... Vad finns det att göra idag förutom det som jag inte gjorde igår? Ingenting! Kan baka men inte orkar man det, plus att vi har ju så mycket hemma efter att jag och syrran bakade 3 sorters muffins när hon var hemma.
Vad gör ni när ni inte har något att göra?

För låg temperatur

0 Läs mer >>

Nu har man varit hemma från skolan i 3 dar, det har strulat sig med halsen och näsan. Det var på bättringsvägen igår men nu har det vänt och jag är hes och täppt igen. Inte bra! Har inte ont i halsen längre i alla fall. Hostar lite då och då, får se om jag åker till sklan imorgon.

Under dom här dagarna har jag varit lite lat så jag gjorde en lista över vad jag skulle göra:
1. Slå in saker
2. Städa
3. Duscha/Bada
4. Hälsokontroll (arbetsmiljö och säkerhet)
5. Formgivning (skiss, kreativ motivering & logga)
6. Skriva rent recept
7. Fixa skivor

Har en hel del kvar att göra, skivorna har strykits från listan för det kunde jag inte göra nu. Måste förflytta mig till den andra datorn och det tar tid för den datorn, plus att jag måste planera lite grejer ;P

Nej nu ska jag spela lite sims och sen ska jag börja arbeta igen! Puss!

091125

0 Läs mer >>
Hejsan alla i det tråkiga vädret!

Nu har jag lämnat ännu en kanonhelg bakom mig med min andra stora famlij, Tensta fdl. Vi har varit i Sundsvall och hälsat på vårat kompislag Nivrén. Trodde först att det skulle bli en flopp men det vart en flipp! Hade roligt och det där gör jag gärna om, bilresorna dit ch hem var halva nöjet av resan! Fick sova i familjer, vilket var mysigt. Kommer bilder sen! Har lagt in bilderna på datorn men jag kan inte lägga in dom på facebook! Attans.. Får lägga upp dom på den andra stationära datorn sen och så får jag hålla tummarna på att det funkar.

Imorrn är det dags för luciaträning, vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte ska vara med men alltid varit med ändå, men om vi är så tvugna att vara med i luciatåget så tycker jag att vi ska sänka tonerna, för jag tänker inte sjunga falskt i kyrkan.. NO WAY!

Hem ljuva hem!

0 Läs mer >>
Har blivit galen i Moulin Rouge och låtarna i filmen, har bara sett filmen en gång och jag är helt galen. Det här är en av dom filmer som står på min önskelista! <3


Moulin Rouge - Come what may


Moulin Rouge - The show must go on


Moulin Rouge - Your song


Moulin Rouge - Elephant love medley


Moulin Rouge - Come what may (finale)

Moulin Rouge

0 Läs mer >>

Har säkert sagt det förut, men jag har ändrat min önskelista nu så nu är den klar! Känns lite konstigt att skriva en önskelista när man är 18 år, man känner sig så liten och man vet ju aldrig när man ska sluta skriva önskelistor heller. I vilken ålder tycker ni att man ska sluta med önskelistorna?

Önskelistan klar!

0 Läs mer >>

Idag är det dags för inlägg 300!

Har precis kommit upp från ett varmt rykande bad, riktigt mysigt! :) Använde en ny badbomb från Lush i form av en tomte, vattnet vart verkligen knallrött, så om ni vill ha riktig julstämning så ska ni bada med en sån!

Den här dagen har rullat på, först var det en film på arbetsmiljö och säkerhet, sen så försvann tiden under formgivningen där vi gjorde chokladaskar ochså slutade vi med naturkunskap där vi pratade om universum och kollade på filmer och stjärnbilder. Sen så satt jag på stationen en stund med Flugan och Ellen innan vi tåg upptåget hemåt. Det var en rolig snubbe där som var hög/full som hoppa runt på ett ben och bröla, halta och sprang runt och skämde ut sig helt enkelt, höll på att dö av skratt, men jag höll igen.

Imorrn är en av dom skönaste dagarna jag kommer att få på GUC i 3an tror jag, slutar 12.00! :D

Nej nu ska jag göra annat! Puss!

Inlägg 300

0 Läs mer >>
Hejsan!

Har ju varit ett bra tag sen jag uppdaterade den här bloggen, och utan mitt tillstånd har det visst kommit en gästis här. Äh spela roll!

Sitter just nu och lyssnar på låtarna från filmen Moulin Rouge som jag älskar fast jag bara har sett den 1 gång. Helt underbara låtar från den filmen och nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp! Jag önskar mig lovefilm :)
Har ju tjatat om det så många gånger nu hemma så om jag önskar mig det så tycker jag att jag borde få det, det är ju så många filmer som man bara vill kolla på en gång, tillexempel 1492 och en massa andra historiefilmer eller en massa skräckisar! :D Då slipper man ju köpa en massa filmer för att kolla på dom en gång, eller vänta i flera år innan canal+kanalerna.

Sen har jag en massa andra saker på min lista men jag har faktiskt minskat den rejält! Det är några grejer som har hoppat fram och tillbaka hela tiden. Men nu ska jag skriva den och sätta upp den på kylskåpet och hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag skicka in min historieuppsats till lärarn som ska vara inne senast 00.00! Tror jag har god marginal ;)

Nu vet jag!

0 Läs mer >>

Tjohoo!
Mohahaha!!
Nu har jag Therese, Ikas storasyster, intagit bloggen. Tycker att det har varit lite dålig uppdatering här på sista tiden så det tänkte jag ta och ändra på nu när Ika är på DOS-läger. Ika kommer att komma hem imorgon och då får vi se om hon har orken att uppdatera bloggen.
Du kanske undrar vem jag är och jag är ju som sagt Ikas storasyster, Therese aka Terror, som just nu bor nere i Båstad för jag pluggar radiomedia, alltså vill jag jobba med radio sen när jag har gått klart utbildningen.

Gästis