0 Läs mer >>
Hej!

Skrev tidigare att jag skulle blogga mer när jag flyttade hemifrån, för att uppdatera min släkt och vänner om hur det går här uppe. Det har ju gått bra, eller hur? Har bott här nu i ca en månad, nu börjar jag verkligen känna mig hemmastadd. Var med på folkdanslagets juluppvisning och fest igår, det var otroligt trevligt och jag känner mig mer än välkommen. Blev medbjuden att sitta med ett stor släkte i folkdanslaget, där jag sen fick veta att jag satt med två världsmästare i hambo och dom kände till mitt ursprungslag. Det var i överlag en bra dag/kväll, men saknar fortfarande mitt gamla folkdanslag. 

På jobbet går det bra, otroligt bra. Älskar mitt jobb och mina kollegor verkar vara nöjda med det jag har gjort hittills. Har inte direkt något mer att säga om det, jag har hittat "personer/vänner" som mina kollegor liknar i sättet så känner mig väldigt trygg och lugn i anseende om mina kollegor. På torsdag ska vi på julbord på IKEA, på morgonen ska vi äta julfrukost. Planerar att baka något tills dess, typ saffransbiscotti kanske med och utan mandlar. Gjorde storsuccé med mina chokladkakor (Roy Fares recept på triplett chocolate chip cookies), fått lämnat receptet på kontoret och  verkar ha lyckats riktigt bra med dom. 

Har fått det att bli riktigt mysigt hemma, det lilla jag har kunnat gjort för att det ska bli julmysigt här har jag gjort och jag tycker jag har lyckats. Tänkte att jag skulle nästa helg när det är julstädat, julmusiken är igång, paketsinslagningen är klar och det julbakas att jag skulle passa på och ta lite bilder i lägenheten medan det fortfarande är ljust ute. Just nu håller solen på och går ner så bilderna kommer inte presentera lägenheten från sin bästa sida. 

Till middag idag blir det mormors kycklinggryta med ris, ska testa chilisåsen som jag köpte på julmarknaden i Falu gruva förra helgen. Inlägg kommer senare med recept, bilder och betyg på chilisåsen. Dags att marinera kyckling! Ha de gott :)

Up to date