0 Läs mer >>

Väntar fortfarande på att Inez ska ringa. Mamma sa att hon skulle ringa upp, hon skulle ta en sväng till Bygdegårn innan hon skulle ringa igen, och det var ju ändå för 6 timmar sen. Under tiden har jag hjälpt mamma lite grann och suttit vid datorn, fick för mig att gå ut och fota men det slutade med att jag plockade smultron och gick in igen. Fick lite smultron i burken och 3 jordgubbar. Ett smultron var missbildat, den hade 3 toppar ^^ Antar att 3 stycken har växt ihop på något sätt.

Har jobbat lite med dansen också och det gick kanonbra!

Puss o kram

3 i 1

0 Läs mer >>
Tjoho alla glada!

Imorse vart det en sen uppgång för mig, var lite mörbultad sen Grönalund igår. Är fortfarande snurrig och tung i huvudet idag. Det var riktigt kul igår, åkte faktiskt både kvasten och berg-och-dalbanan. Jag har blivit så besviken på Grönalund, attraktionerna är bara för extremister. Dom har tagit bort vikingagungan och parisehjulet och en massa andra. Varför?! Tror dom att hela världen är extremister eller nåt?! Blir bara så arg, jag åkte 7 gånger, kunde ju lika gärna köpt en kupong med biljetter istället! Men annars var det kul. Men nästa gång jag åker så vill jag åka i större grupp där man kan gå åt olika håll om vissa vill åka en attraktion som inte dom andra vill åka. Sen så kan ju några gilla min smak också, så att jag slipper känna mig som en börda när man åker någonstans. Samma gäller Liseberg, ingen vill åka min favoritattraktion, typ den jag hade längtat efter att åka...

Väcktes idag utav att telefonen ringde sov lite halvt som halvt medans jag lyssnade, det var Inez som undrade hur många det var som hade anmält sig. 10 stycken har anmält sig ^^ Så vi kommer köra på det! Ska kolla över grenar till en femkamp som vi ska köra, vi skrev upp några förut som jag tror kan bli bra. Sen får jag väl se om jag förljer med Inez och handlar, lär ju gå snabbt. Sen är det möte på söndag efter hulan där vi ska göra ett schema och prata om tenstadagen :)

Den här veckan som kommer så ska jag leta efter skjuts till Upplandsschottissen. Har åkt med Wendins i alla dessa år och det har varit mysigt, så ska kolla med dom!

Puss o kram

31 juli

0 Läs mer >>
Tjoflöjt!

Gjorde en ny design på typ 10 minuter, lite snabbjobb. Ville byta, så gjorde en enkel medans jag hittar på något riktigt stort :)

Puss o kram

Ny design

0 Läs mer >>

Halloj!

Mormor är här just nu, hon har vart här hela dagen faktiskt :) Just nu sitter jag och skriver en dagsordning till mötet vi ska ha på söndag (eventuellt möte). Äter också blåbärsmuffins som mormor har bakat, jättegoda! :D
Ikväll är det dansträning som jag ska sticka iväg och kolla på!

Imorrn kanske jag och syrran ska till Grönan med Ekstrands! :) Hoppas det, kommer nog bli kul dåsåfall! Får se hur mycket jag åker..

puss o kram

29 juli

0 Läs mer >>
Har superduperduper tråkigt just nu! Har skrivit ett cv nu föresten, syrran tipsa om en sida (avstamp) riktigt bra sida att skriva cv på!

ÅHHH! Jag dööör!

Puss o kram

ZZzzzZ

0 Läs mer >>

Nu är det inte långt kvar av sommarlovet, känns hemskt att veta att sommarlovet snart är slut, när man inte har gjort så mycket med kompisarna.. Vi som sa att vi skule göra så mycket den här sommaren, och så har vi inte gjort ett endaste dugg! Och så är det sista sommarlovet ever också! Ännu värre...

Har inte gjort så mycket idag, lyssnat lite på youtube och lite annat, tänkte skriva ett cv nyss men jag vet inte hur jag ska börja :P Idag har jag tänkt mig att jag ska bada tror jag, sedan måla naglarna osv, typiskt mysdag. Tänkte fokusera att tänka på vad man kan jobba med som projektarbete, så man har det klart om det blir så att jag jobbar själv, vilket jag hoppas att jag inte gör! :P Lättare och roligare om man är fler!

Just det! Våran pool har gått sönder så gräset runt om poolen är typ vattensjuk. Pappa köpte en ny pool igår men vi kommer inte fälla upp den förns nästa sommar. Så det vart inte så mycket badande i år, men jag får ta igen nästa sommar.

Puss o kram

28 juli

1 Läs mer >>
Hejsvejs!

Inte en endaste har ringt och anmält sig till aktivitetsdagen som vi ska ha om en vecka, visst är det en vecka kvar men någon måste väl vilja vara i god tid? Dom har 4 dagar på sig att anmäla sig, vilket är förvånande att ingen har ringt och anmält sig. Om man tänker efter, runt 40 barn dansar ingen har anmält sig och dom har haft en betänkelsetid på en vecka redan, då borde väl dom flesta ha ringt redan? Eller? Får väl vänta tills på torsdag och se, men om ingen har anmält sig på onsdagen så får jag prata med dom andra och förvarna dom att det inte blir nåt.

Idag har jag slöat, måste hämta upp mig från allt som vi har gjort den här veckan som vart, kom på nyss att jag fortfarande inte har fixat skattepapperet som ska in till Storvreta församling.. Fan oxå! Att det kan vara så svårt att komma ihåg ett sånt viktigt papper.. Man kan ju undra vad dom tänker om mig nu, hur lat och seg jag är.

Kom på ännu en viktig sak, jag måste ju skriva ett cv, kan vara bra att skriva i ett sånt redan nu så slipper man göra det sen. För då har jag ju något att göra om dagarna.. Skulle sitta bra med ett jobb, ett roligt jobb! Måste ju hålla koll på platser där jag kan praktisera också, ska kolla med såna som inreder hus för säljning tror jag, lär vara rätt så kul! :D

Nej nu tror jag att jag ska poppa popcorn och kolla på någon film på mitt rum!

Puss o kram

26 juli

0 Läs mer >>
Har ni tänkt hur många dieter det finns? Vart man än går så finns det alltid något inom diet, tex viktväktarna eller GI, det är ju så att man blir tokig! Men om det kommer en ny så spelar det ingen roll, så jag kom på en när jag, mamma, pappa, syrran och mormor åt på Dragon Palace. Dom har ju såna goda räkchips, som inte innehåller så mycket, typ 90% är ju bara luft? Jag tycker dom är supermegagoda så om man skulle starta en sån diet, att äta luft? Det borde ju funka.. 
Räkchips och massa grönt, och såklart tuggummi. Fast då kommer vi ju till ett av dom problemen, vart köper man dom och hur dyrt kommer dom inte vara då? För det är ju inte nåt man har sett på Coop eller Ica. Men men, om man vill vara fin får plånboken lida pin ^^ Ska ta mig an kampen att hitta dom där chipsen.

Idag var vi in till stan som ni kan läsa här ovan och åt på Dragon Palace, gick på botaniska trädgården och gick en runda i skattkammaren uppe i domkyrkan. Fick lite tid över att gå på stan, för pappa skulle shoppa på systemet. Hitta inget dock, sprang till House Hold och Stockhome sen mötte vi upp pappa vi Dragon Palace. Jag åt min första sushi idag, eller det var en kräftskjärt med ris, men det räknar ju som sushi det med! :P Tog en med sjögräs också, men den luktade jag bara på och la ner på min tallrik igen.

Igår sa jag ju at vi skulle kolla på Marley & jag, men det vart Wedding Crashers för dom andra familjemedlemmarna medan jag satt vid Sims3! Undrar vad som händer ikväll? 

Puss o kram

Dietnyhet!

0 Läs mer >>

Fredag idag, och då bar det av till stan vid 13.00. Jag kom hem med en vattenkokare så nu kan jag koka te utan några beläggningar. :)

Annars har jag inte gjort så mycket. Har tråkigt som vanligt. Tänkte skriva en kråka men som ni fortfarande vet så blir det svårt när man inte gjort så mycket den senaste tiden!

Ikväll blir det filmtajm med Owen Wilson och Jennifer Aniston i filmen Marley & jag. Jag ville se den på bio men nu har vi köpt den så jag kan kolla på den hur många gånger jag vill! :D

Puss o kram

Det är dags för freda...

0 Läs mer >>
Hallå alla glada!

Idag har det varit riktigt dött här hemma, har haft så tråkigt att jag redan har kollat vilka lärare jag kommer ha osv. GUC har inte lagt ihop schemat än men jag har lyckats mot alla odds skrivit ihop ett "kanske" schema, satt i minst en halvtimme och bara leta efter dom kurser där det inte står några lärare på. På instrument och sång så chansa jag bara på en person, Mange, han är den enda lärarn som har I&S för det var ju han som kom på kursen.. Så här ser det ut hitills, om jag har rätt: (Nu har jag räknat in mina inviduella val, så om några från min klass ser dom så strunta i dom om ni inte har dom) ^^ 

Måndag
10.20 - 14.20 ExpoC Anna Hazard (Med klassråd och lunch emellan)
14.30-16.30 Historia Maria Lindberg

Tisdag
08.35-11.15 MDKB Anna Hazard
12.00 -14.50 ExpoC Anna Hazard
15.00-17.00 Projektarbete Janne Burman

Onsdag
08.35-10.00 Instrument & Sång Sven-Magnus Wirbladh
12.25-14.15 Religion Tommy Sandström (NOOOO)

Torsdag
08.35-10.10 Arbetsmiljö & Säkerhet Maria Norberg Barkman
10.20-12.55 Formgivning My Yttermyr (Lunch mellan)
13.05-14.55 Naturkunskap Gunilla Oskarsson
15.05-16.40 Historia Maria Lindberg

Fredag
10.25-12.15 Grafisk Illustration Janne Burman
13.00-14.25 Svenska Kristina Palm Kaplan (Fy satan)
14.50-16.35 Instrument och Sång Sven-Magnus Wirbladh

Kommer sluta ca 16.30 - 17.00 varje dag förutom på onsdagar då alla slutar vid halv tre eller tidigare. Man blir ju redan trött på tiderna, men med sällskapet man har så går säkert tiden jättefort! :D

Kul med måndagarna föresten... Började och slutade exakt samma tid förra året som jag gör i år. Blir stress hem från skolan för att skynda sig till dansen.. SKOJ! NOT...

Puss o kram

Skoltrött redan!

0 Läs mer >>

Har så tråkigt som man kan ha just nu! Riktigt torrt, försöker roa mig lite grann genom att spela lite spel och sånt, men blir snabbt uttråkad och slutar sedan. Har precis ätit mat, vart lasagne som är sjukt gott! Vad ska jag skriva egentligen? Har ju inte gjort något idag så det finns ju inget att kluddra ner här. Förutom att jag ska till dansen ikväll fast det vet ni ju redan om, så det behöver jag inte skriva heller, känner inte sån stor lust i att åka nånstans just nu, men jag ska åka dit ikväll, måste prata med Anita och så vill jag se Ellen dansa, för jag är till 100% säker att hon kommer dansa ikväll! 
Hur jag vet tänker jag inte berätta! :P

Just det, igår skulle 3se fixa något vid datorn så att man fick användare som man kunde logga in på osv. När hon fixa det så försvann alla filer som vi hade på datorn, alla bilder och sånt. Och då kan ni tänka er mina tankar just nu, alla dessa bilder som jag och Ellen tog på jobbet, visst så kan ju Ellen skicka dom till mig men det var ju en hel del bilder som jag inte skickade över, dom är borta, puts väck. Och så har vi dom bilder jag har tagit sen 2 tbx som bara har poff försvunnit, hoppas att jag har lagt över dom på den andra datorn eller att jag har kvar dom på hårdisken, för det känns ju surt att ha förlorat över 7000 bilder bara sådär....

Puss o kram

Onsdag

0 Läs mer >>
Hej hopp i lingonskogen!

Den här dagen har väl varit lite udda, min familj och mormor bestämde oss för att åka till Örsundsbron, trodde först att det hette örnsköldsbron för det lät som om pappa sa så sen har dom retat mig hela dan för det, men vadå så som han pratar ibland så kan det vara lätt att missta sig. Men som sagt, vi åkte dit för att gå och fynda på någon outlet med massa små butiker, trodde det skulle vara lite mer i centrum, men det kändes dött och man trodde att man var på något värsta lantställe. Fick ju ändå en tekula från stället så de vart ju ett plus. Annars var det öken, nästa gång vi umgås så blir det nog när vi ska in till stan och äta på Dragon palace, favoritresaurang av kinarestauranger, har ju barat ätit på den, men varför byta när man trivs så bra på en restaurang?

Imorrn är det folkdans på kvällen, ska dit och kolla lite och så har jag lite grejer som jag måste fixa där uppe, har nämligen fixat en lista på vad vi har i vårat arkivskåp, tyckte jag var rätt smart när jag fixade den, så om man letar efter en skiva så kan man kolla om vi har den i arkivet genom att bara kolla på lappen som jag tänker fästa på insidan av skåpsdörren. Då ser man även hur många skivor eller böcker vi har så ser vi om det fattas någon. Ibland får jag såna snilleblixtar så det inte är sant! :D
Ska prata med Anita också om mötet vi hade i söndag, och ge henne lite lappar osv.

Hade hula träning igår, gick kanon! Fixade allt, när vi skulle kolla hur vi skulle stå så ville Helena H (ledarn) att jag skulle stå längst fram med henne och Ulrika H (syrran till Helena) att jag skulle stå längst fram med dom, då började alla hålla med Helena för hon sa att jag var duktig osv, men då hade ju Carina redan ställt sig där framme så då kändes det så fel av mig att bara roffa åt mig den platsen så jag sa nej och alla bara "Vadårå", så då ljög jag till lite att det kommer ju vara läskigt att stå där framme, vilket jag vet att det är en ren lögn från min sida, har säkert inget emot att stå på den platsen, men jag tycker det är jobbigt att ha någon bakom mig bara, om personerna bakom märker om jag gör fel och eller om jag gör för överdrivna ammis (tror det stavas så, en slags magrullning), så nu står jag längst bak, om ni undrar så är det en V-formation så alla kommer synas. Vi ska vara med på Tenstadagen så då måste vi förbereda och allt sånt :)

Nej nu ska jag gå och vara lite social faktiskt, hör att morden i midsommer är slut nu så då kommer jag fram till tvn och myser.

Puss o kram

Tisdag

1 Läs mer >>




Veckans diss vart Viasat,  för igår var en av mina favoriter på 3an, Batman. Vi har 3an genom Viasat. Det var en regnskur precis när filmen hade börjat och hade hållt på en stund så vid vissa tillfällen fick man inte någon bild och ljudet lät konstigt och så vidare. Men 4an funka, då undrar man ju, varför hjälper inte dom varandra? Så att alla kan i lugn och ro sitta och kolla på en bra film istället för sura miner och en tråkig kväll.

Veckand hiss var Ellen som var så dundersnäll och lånade ut sin photoshopskiva till mig! :D

Puss o kram

Veckans hiss och diss

0 Läs mer >>
Tjingeling! Jobbar med dansen just nu, håller på att skriva om lite grejer som vii sedan ska skicka ut till barnen, då jag inser att jag har inte allas adresser, det är 2 personer jag behöver adress till från min grupp, ena kan jag skaffa hur lätt som helst, men den andra kommer bli en utmaning. Får prata med Inez om hon känner igen pappan eller mamman.

Mormor och Micke är här just nu, dom lär nog vara här hela dagen, hoppas dom kommer och fikar hos oss idag på cafét! Får hoppas att det kommer många idag trots det fina vädret! Får se vad jag och Ellen hittar på idag, om vi är lika rastlösa som vi har vart dom senaste dagarna så kommer vi ha kul åt allt.  

Oj vad tiden går när man skriver här, måste ju iväg till jobbet!

Puss o kram

Lördag

1 Läs mer >>
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, men kände att jag ville skriva men jag visste inte om vad jag ville skriva om, låter ju vettigt. Jobbandet idag gick bra! Vi slog rekord på gäster idag, ca 17-20 pers! Pengarekordet från en person slog vi idag, det var en gammal gubbe på 89 år som satt och fika runt en timme som vi satt och prata med. Vi lät han prata om när han var liten och om andra världskriget, jättemysig gubbe, han gav oss 100 kr, 100 kr! Det är ju jättemycket för 3 kaffebröd och 2 koppar kaffe. dom andra ger ca 20 kr medan han ger en 100-lapp. Vi försökte säga att det var för mycket men det gick han inte med på.

Idag innan jobbet så berättade pappa att familjen och mormor skulle in till stan nästa vecka och spela minigolf, äta på kinarestaurang och sedan gå på bio, just nu ser det ut att bli The Proposal. Ska bli kul! :D Får se vad jag hittar på resten av den veckan, kommer säkert ligga hemma i poolen och flyta runt där. :)

Nämen se! Det vart ju något skrivet ändå! ;)

Puss o kram

Torsdag

0 Läs mer >>
Pappa och 3se har köpt ett sånt här elracket som man kan döda flugor med! Den måste jag verkligen rekomendera! Så bra, du slipper klet på möbler efter mosade insekter, nu blir det nästan lite som en underhållning. Först är det lite småfyrverkerier och sen en stor och så smäller det till lite försiktigt. Och ett elracket garanterar direkt död, det gör ju inte en flugsmällare precis!

Puss o kram

Elracket mohaha