0 Läs mer >>
Kollade mailen nyss och insåg att jag inte hade betalat in för fotnoten, och man var tvungen att betala in idag. Ibland blir jag besviken på mig själv, men den här gången vart jag VERKLIGEN inte glad. Hur kan jag vara så dum och glömma bort att betala en sån viktig grej!? GAHHH!!!

I'm done....

Jag är ju lyckad!

0 Läs mer >>
Dans igår! Det var kul, men kunde vart roligare.. Dansade inte så mycket, men dubbelt så mycket mer än vad jag gjorde i Linköping iaf, så de vart rätt så lyckat ändå! Vart många bilder, men fick skära ner på dom till bdb för annars skulle folk inte titta! Gå in här för att kolla på bilder från helgen!
När Engbloms skulle släppa av mig så var det kolsvart i huset, dom hade inte ens utelampan på, så dom bestämde sig för att stanna och vänta tills jag kommit in. När jag kom in så skulle jag tända lampan som signal att jag kommit in, men fick inte igång lampan. Det visa sig att det var stömavbrott, för jag hör någon viska från vardagsrummet som säger "Det går inte att tända lampan, det är strömavbrott" Så jag står där i mörkret och försöker signalera till dom att jag har kommit in, men jag misslyckas. Det slutar med att pappa kommer med en ficklampa och blinkar iväg dom. Somna efter ett tag och sov som en stock.

Idag så har jag inte gjort så mycket, jo raderat min design påmin blogg, tröttnade på den, får helt enkelt komma upp med nåt nytt. Kollade på 27 dresses med familjen medans vi åt tacos, bra film. Men det är ju några som inte kan hålla truten och typ berätta hur filmen kommer sluta! :@ Nämner inga namn för dom vet vilka dom e!
Vaknade jättesent idag, typ halv elva-elva, jätteskönt!! Kändes som om jag hade sovit i flera dar.

Har bestämt vad jag ska göra den här veckan som kommer!
- Plugga till hemtentan, samhällsprovet och mediekommunikationprovet
- Städa rummet (till och med huset om jag har riktigt tråkigt)
- Åka in till fyrishov och motionssimma (ska fösöka göra det åtminstone 2 ggr den här veckan!
- Åka till Stockholm med syrran?
- Lista ut vad jag ska ge folk i julklapp, göra julkort i photoshop osv.
- Kanske baka nåt läskigt till Halloween
- Sortera bland mina mappar på datorn (vad man kan slänga)
- Åka till stan och shoppa, om jag vet vad jag ska köpa till folk
- Ska sitta inne på internet halva veckan och sitta och glo på tensta folkdanslags, fotnoten och ul's sida :P

Men nu ska jag avsluta och stänga av datorn för jag är ju den enda i den här familjen som är ledig! Dom andra måste sova, och inte jag!

Sweet dreams!



 

Tajmat och klar in i ...

0 Läs mer >>

Känner att jag inte har sån stor skrivlust idag, men jag ska skriva så mycket jag orkar innan jag sticker och duschar!

Idag var det expodag med 3orna och 2orna från a-klassen, vi delades in i 10 olika grupper. Jag kom med i grupp 3, men vi bestämde oss för att heta Xport/Export! Vi skulle göra ett pappersflygplan med logga och snygg design på. Anton fick vara våran representant i alla tävlingarna, längd och trick. Vi hejade på som bara den, måste erkänna att vi hejade på mest ;D Vi vann tävlingen och vi fick 2 påsar godis! : men det blev inte så mycket ändå, 7 st choklasbitar var fick vi 2or medans dom andra fick otroligt mycket mer :P

har fixat pengar tills imorrn så jag behöver inte oroa mig för det! Känns som om jag stressar upp mig så mycket, måste tagga ner!!

Min mattelärare/svenskalärare fick damp på oss expoelever för att vi sa att vi fick ledigt från våra lektioner idag, det var nästan som om hon skulle gå fram till en och skrika en rakt i ansiktet! Slappna av KVINNA!

Puss o kram

Lyckad dag!

0 Läs mer >>
Känner hur helgen närmar sig mer och mer. Jag vill att den ska komma NU! Jag vill dansa, rocka gärnet till folkmusik! Lite svårt då, men det går, jag lovar!

Idag blev vi klar med våran "Normala" Julgran, skönt att ha det klart eftersom det ska vara klart efter lovet! Nu är det bara godiset kvar och "godisfabriken" är igång i full fart! Så skulle Perra (min lärare) sagt. Det märks att man har expolärarna som lärare, dom har så sjuka skämt så man inte fattar dom :P Stackars Sanna, var tvungen att sitta 2 timmar med  expolärare ikväll på gymnasiemässan.

Mässan gick bra, lite trött bara. Träffade Jonas, eller träffade och träffade, vi nicka och gjorde lite grimaser. Jag ville inte störa han i hans arbete och han ville nog inte störa mitt arbete som gick ut på att le mot nior och prata gott om GUC. Träffa några som kom från Ärentunaskolan, dom verkade ju intresserade av GUC ju! Bra flickor ;) Vi var tydligen dom ända som hade (gott) godis vid montrarna, så folk var mer intresserade av godiset än vad dom var av vårat program! :P
Gick därifrån 17.05 för att hämta saker och gå till Katalin och se hur det såg ut där. Proppat, mer fullt än vad det var på Musikens hus.
 
Imorrn är det expodag så då ska vi mingla med 3:orna och gå på föreläsningar och vi slutar dagen med att gå på en modevisning som 3:orna har skapat. Hoppas det blir skoj!

Puss o kram!

Jag vill ha lördag id...

0 Läs mer >>
Idag så var det en massa möten, det gick bra på alla dom. När jag kom hem så prova jag min tröja som jag fick från skolan som jag ska ha imorrn på mässan! Skoj skoj! Jag ska vara där mellan 15.30-17.30! Kom och kolla in våran monter om du har lust, vi kommer vara på musikens hus i uppsala, medan friskolorna kommer vara på katalin vi järnvägsstationen :P

Gjorde även pizzabullar idag efter skolan. Första plåten blev lite bränd men sånt e livet :P Dom gick ju att äta!

Ska gå och duscha men vill bara göra reklam för en sida om du har tråkigt! Rätt så kul när man fattar var man ska göra! ;)
http://www.musicmanager.se/
Du blir medlem helt gratis och du får poäng genom att värva andra! ;D
Du bygger upp en grupp som ska bli jättekända i slutet!

Aja, nu går jag och duschar, så jag är fräsch för imorrn!
Puss o kram

Mumma!

0 Läs mer >>

Har kommit fram till att tisdag är den jobbigaste dagen på hela veckan, det är långt kvar till helgen, man e deppig,har långa jobbiga lektioner och såklart har man Kristina Palm Kaplan från 10-13.00 på tisdagar.
Jag orkar inte med henne längre, först trodde jag att hon skulle vara lite som Maria Gålnander, lite jobbig ibland men helt okej, men Kristina är ju djävulen herself!  Hon skällde praktiskt taget ut mig för att jag tyckte att man kunde förkort en bok på minst 50 sidor, hon sa att det skulle bli en förfalskning av boken... Men HALLÅ, boken har ju redan förkortas!! Så hon går och säger att det är en falsk bok som har getts ut! Jag orkar inte med henne längre, jag SPYR galla på henne!

Jag fick en tillsägelse från Ellen att jag skulle skriva lite mer här på bloggen så jag bestämde mig för att avreagera mig lite!
Men nu vill pappa sova, så jag måste stänga av datan.

Puss o kram

Tisdag=jobbig dag!

0 Läs mer >>
Idag så är det tisdag, imorgon är det onsdag och då har vi livräddning i fyrishov. Pratade med Fredrik (min lärare i idrott) och han sa att jag inte behövde göra dykningsdelen efter dockan om jag inte ville, men jag kunde försöka sa han! Vadå schyst!?  Har insett att jag har världens bästa idrottslärare man kan ha.. Ställer inga höga krav, sätter inte betyg på hur duktiga vi är!

Har GK nu och jag gick till Avat och köpte en toast, det gick skitsnabbt tänkte jag så jag gick till salen igen och tog första tuggan av toasten! Den var för ***##%* inte klar!! Hur kan avat skicka iväg en toastmacka som inte ens är toastad!? FY Avat! FYYY!! >:/

Nu slutar jag så nu drar jag!
Puss o Kram!

Inte klar!!

1 Läs mer >>
Nu är det inte långt kvar till folkmusikfestivalen går stapeln ;) Skoj det ska bli!
Fick bekräftelsen från dom som ansvarar för fotnoten idag! Inte så långt dit heller och då är det inte heller så långt kvar till praktiken! Jag ska praktisera på Fullerö vecka 47-49! Hoppas att jag får jobb till och med!

Nästa onsdag är det livräddning som står på spel, vi ska simma 200 meter, hämta en kompis vid andra änden av poolen med livboj och utan, får upp kompisen ur vattnet utan att låta "offret" sjunka! Och sist men inte minst så ska vi också dyka ner på cirka 2-2,5 meters djup för att hämta upp en skittung docka som dom har fyllt med skitmycket vatten! Jag kommer ju inte komma upp x') Kommer ju drunkna själv med den där dockan! Inte så sätter dom mer press på det, om man inte klarar något av det jag skrev upp så får man IG på hela kursen, för att man inte kan hämta upp en människa ur vatten? Man får väl vara glad att idrott inte är något kärnämne än.

Ska börja packa imorrn för resan till Linköping och så ska jag duscha. Vad fan ska man ha med sig egentligen?! En massa kläder och bikini eftersom vi kanske ska bada på lördan Carina, Ellen och jag. Så får jag öva som sjutton på att dyka, hämta en människa och simma 200 meter utan problem! Så får jag MVG på livräddningen!

Ska borsta tänderna och gå och lägga mig nu!
Gonatt Puss o kram

Inte långt kvar!