0 Läs mer >>
Jupp jupp, här är jag igen, hemma och allt. Mycket har hänt sedan jag var här och klottra sist. Jag har kommit hem! Det är ju ett stort framsteg från var som hände sist! Hehe. Nej visste inte vad jag skulle skriva så det slutade så här. Bra va?

Imorgon så fyller man ju 18 och jag känner en stor ångest som rullar runt i magen, fast har också ont i magen så det kan vara varför. Men här kommer en av mina populära listor som jag ska göra lite snyggare snart!
1. Man kanske ska skaffa ett jobb?
2. Snart måste man ju flytta hemifrån?!
3. Måste lära mig att köra bil?
4. Samla pengar till en bil, som man VERKLIGEN inte har råd med just nu!
5. Samla pengar till ett hus som man ABSOLUT inte har råd med!
6. Snart måste man hitta en kille som man ska vara tillsammans med ett bra tag.
7. Vart ska man söka vidare någonstans?

Som ni ser det här är ju inte det enda jag tänker på, det finns hundratals saker man tänker på! Ni som inte har fyllt 18 än, jag förvarnar er för den här ålderskrisen! Fatta! Åldersgräns vid 18, undrar hur ålderskrisen kommer vara vid 30!

Nej ska nog sticka in i duschen snart, måste ju vara fräsch för imorgon, eftersom det är den stora dagen! :) Fast har ingen lust till det egentligen, vill bara sitta här och dega en stund! ^^
Just det, vi hade redovisning av våran pjäs på draman idag. Det var det roligaste vi har gjort hitills på draman, vill göra mer sånt fast vi har ju några i våran klass som inte vill det. lite synd faktiskt. Hoppas på lite mer improvisationövningar också.
Imorgon har vi Mdk och då måste vi nästan vara klara med våran bröllopsklänning, vilket jag och Sanna på långt håll inte är! Men vi får försöka göra vårt bästa och så får vi se hur det slutar.
På idrotten imorgon så har vi hinderbrännboll vilket låter störtkul! Hoppas det inte blir några kullerbyttor bara, för det vill inte jag, då kommer jag npg inte vilja vara med. Känner pressen redan nu, jag vägrar dåsåfall. Började nästan grina sist för dom tvinga mig att göra kullerbyttor i Ärentuna.
Och jag HATAR KULLERBYTTOR! Vad är det som är så speciellt med sånt! Varför ska man hålla på att rulla runt som en köttbulle, man kan fan skada sig riktigt rejält om det går fel! Varför är kullerbyttor så viktigt för, det är en sån löjlig grej! ÅHH HATAR KULLERBYTTOR! Spyr på kullerbyttor!

Tjejen som hatar kullerbyttor över allt annat på denna jord

Me vs. Shower

0 Läs mer >>
Hejsvejs!

Har precis slutat gkn så nu sitter jag bara och flummar runt här. Ska snart börja pallra mig iväg till pappa för att åka bil hem.

Den här dagen har varit rät så ok, förutom att man vart irriterad efter halva skoldagen. Så nu vill jag bara hem och hoppas på att mormor fortfarande är hemma hos oss. :)

Nu sticker jag!

Puss o kram!

Slut för idag

0 Läs mer >>
Håller på att kollar på Bond med mamma och pappa, så det här blir ett kort inlägg.

Idag så höll jag mitt första busmöte, som jag själv tyckte att jag lyckades bra med! Var jätte nervös, men jag hoppas inte att någon märkte det. Efter busmötet åkte man hem och var hemma en stund, sen åkte man iväg till mormor för att fira min kusin Lina. Där borta var det kul :)
Det var senare dags för lite handel på Gränby, då tog vi även en liten rundtur bland alla andra butiker där uppe. Hitta inget speciellt, så jag kom hem tomhänt. Man ska ju inte köpa så mycket nu för tiden, eftersom man fyller år om 3 dagar.

Fatta! Om 3 dagar är jag myndig, men det känns som om jag har år kvar. Känns som man ska vara vuxen när man fyller 18. Asså ha jobb, tjäna pengar på eget håll, kunna laga mat själv, nästan kolla på lägenhet och kolla universiteter. Känner mig inte riktigt redo för det, kommer nog inte vara det på ett bra tag. Även fast jag ska försöka skaffa jobb, känner att jag har ett stort behov av pengar just nu. Vill kunna köpa ett gymkort på friskis och svettis och komma igång med träningen på allvar. Hoppas jag får ett jobb inom den senaste tiden.

Imorgon skola, om en vecka lov. Gud vad jag längtar till lovet!
Nu springeer jag tillbaka till filmen! Och jag som sa att jag skulle skriva ett kort inlägg ;P

Puss o kram

Hagblom. Ulrika Hagbl...

0 Läs mer >>
Har nog blivit bloggberoende när det inte finns så mycket på tvn eller datorn att göra. Men 4 inlägg var väl kanske lite och ta i kanske :P

Nu är jag klar med mitt hyllningstal till min morfar som jag ska hålla på engelskan på fredag. Hade inget att göra så jag bestämde mig för att skriva rent talet på engelska, så nu har jag ju det klart iaf. Slipper stressa ihop det senare som jag brukar göra.

Imorgon är det mitt första busmöte som ordförande som gäller. Något nervös över det, men jag hoppas på det bästa. Ska kolla dansmailen och kolla om det finns något nyttigt att ta med sig dit och prata om. Fast vi har rätt så mycket att prata om ändå.

Nu ska jag kolla mailen. SISTA inlägget för idag!

Puss o kram

4 inlägg på en dag, o...

0 Läs mer >>
Hemma från stan igen, filmen som vi såg på var bra. Man visste vad som skulle hända i slutet men den var ändå bra! :)
Innan så åt vi på Ahlbergs, maten där var supergod! Jag och Sonja tog varsin tacotallrik, medans Sanna tog tacopaj och Agnes tog en sallad. Sen gick vi och köpte lite godis och dricka som vi kunde ha till bion. Vi kom till Filmstaden en timme innan filmen börja så där satt vi och fördrev tiden genom att kolla på trailers och kolla på Sonjas bilder från Cypern.

Filmen var mycket lärorik, nu vet jag exakt hur killar beter sig när dom gillar en och när dom inte gillar en. :P
Fast en hel av det dom sa var säkert bara vad dom tror, men det skulle vara kul om dom har rätt!

När filmen var sluta så var pappa utanför så vi åkte hem på en gång. Som alla kanske vet så skulle man ju släcka lampan för att tänka på miljön, men det lös nästan överallt i stan! I husen var det ljust, det var kanske 1/10 som hade släckt. Vart faktiskt rätt besviken för det skulle faktiskt vara kul om man tänkte på miljön för en gångs skull och strunta i favoritprogrammet som går på tv. En liten uppoffring kan man ju faktiskt göra för miljön tycker jag!

Men nu ska jag spela pinball på datorn, tänk va kul det är att spela det! Är det bara för att man inte har något annat att fördriva tiden med?

Puss o kram

Hemma igen med mycket...

0 Läs mer >>

Har städat och packat min pytteväska som jag ska ha med mig. Måste duscha men jag har verkligen ingen lust att göra något just nu, vill bara sitta här och kolla in i den fyrkantiga skärmen och göra ingenting. Känner mig så lat för tillfället :P
Men jag måste duscha, om jag måste tvinga mig själv till duschen så får jag väl göra det, men inte riktigt än.

Funderar på att dricka milkshake och ta ett äpple som ett litet mellanmål/lunch, så slipper man ta det dyraste och största som finns i stan så man knappt har några pengar efteråt. Tur nog så har jag fått låna 100 kr från mamma till mat så jag slipper få världens ångest om jag kommer ha råd eller inte. Sen så tog jag 20 enkronor från min colaflaska så då slutar det med att jag har 154 kr i plånboken. Det måste räcka! Det är väl alltid någon kassör som är sugen på att få 20 enkronor bara sådär, eller?! :P
 Har ca 80 kr på kontot med dom ska jag försöka låta bli. Det kommer gå så bra det här, kommer bli så jäkla kul!

Nu ska jag leta efter milkshakerecept på internet. Hade!

Puss o kram

Ingen ork

0 Läs mer >>
Idag blir det bio med Sanna, Sonja och Agnes. Det ska bli kul! Vi ska se dumpa honom, men det tog en stund innan vi besluta oss för vilken film det skulle bli. Vi ska äta på stan innan så jag ska försöka växla pengar med mamma och pappa som säkert kommer sluta med att jag får pengar av dom. ;P

Idag innan jag åker till stan så har jag bestämt mig för att städa, duscha, välja kläder och fixa lite saker som behövs tills idag. Tro det eller ej, men det som kommer ta längst tid att välja kläder! Dom som bor med mig känner till det fenonemet. Om dom kommer och säger att jag inte kan ha på mig dom kläderna så går jag och byter om, sen när jag kommer tillbaka så frågar dom varför jag böt om.. Snacka om att jag blir förvirrad vid såna situationer :P
Som igår när jag bestämde mig för att ta clarksen som jag hade igår, men då vänder någon in att det kommer bli blötsnö, så då byter jag till vinterskorna och då skriker 3se ut "Vrf ska du ta vinterskorna?!". Som ni kanske märkte så blev det en stor förvirring i mitt huvud :P

Men nu ska jag finlira lite på min gubbe på datorn. :)

Puss o kram

Dumpa honom!

0 Läs mer >>
Japp här sitter jag igen, med en kär dator på skrivbordet i mamma och pappas sovrum. Åt nyligen en färdigrätt, ostschnitzel med tärnpotatis. Så nu är jag mätt och har ont i magen. Får ont i magen för typ allt jag äter, känns inte så bra. Min mage kanske gör uppror, den kanske vill banta så den kommer vara skitliten, även fast det bara är en önskedröm.

Hade prov idag på engelskan och jag tyckte det gick bra, vi skulle diskutera i grupp. Det var skönt att vi varierade den här gången, så slipper man skriva på papper hela tiden. För man kan ju alltid formulera sig bättre på muntligt, fast det är ju kanske så i skriftligt också. Skit samma..

Men nu kilar jag för jag har en ivrig syster som vill sitta vid datorn ;)

Puss o kram

Fredag

0 Läs mer >>
JAAA! :D Datorn är tillbaka! Så jäkla skönt, och den är alldeles "frisk och kry". Det går jättesnabbt att starta så jag är meganöjd! :)

Den här dagen har varit rätt så bra, dagen började med ett matteprov som inte var ett dugg svårt, nästan lite för lätt så jag börjar tveka. Sen var det expo där vi hade en gäst som skulle hålla ett föredrag om sin stödgrupp maskrosbarn, hon hette Teres och hon var otroligt duktig! Sen efter föredraget så höll vi på med RTV och det var tråkigt som vanligt, det var kul i början men nu vill man inte ens tänka på det. Så hemskt tråkigt är det! Sen hade man en seg GI lektion som vägrade gå snabbt ;) Men kom en bra bit på min barnbok som jag håller på med. Är typ klar med alla bakgrunder på sidan så det ända jag nästan bara behöver göra är att fixa djuren och texten, vilket är lätt som en plätt ;)

Imorgon har man sovmorgon till halv elva, STÖRTSKÖNT! Ska möta Ellen vid Råstaberg så hon får åka med oss till tåget, så slipper hon sitta där och frysa :P

Men nu ska jag kolla på lite bilder på google och njuta av den här underbara datorn! <3

Puss o kram

It's back!

0 Läs mer >>

Imorgon så försvinner photoshop från datorn så jag vill ägna varenda liten sekund med den. Måste ta vara på den korta tiden jag har med den! Ska kolla efter gratis nerladdning av en bättre version, en lite nyare och fräschare. Fast jag är nöjd med våran som vi har nu dock.

FÖRESTEN! Jag har äntligen börjat med Bussidan, eller jag har fixat så jag bara kan sätta igång tills nästa gång jag sitter vid en dator så det e nice. :)

Nu ska jag kolla lite smycken innan jag går och myser till det i soffan och kollar på 24!

Puss o kram

Ett sista farväl

0 Läs mer >>
Är hemma nu och fryser som in i norden! Känns som om att mina fingrar har stelnat och blivit som hårda pinnar. 
Måste klippa alla mina naglar, för några börjar gå sönder, ena är pilformad så det kan vara lite farligt. Så ni får akta er för mig, så att jag inte styckar er med min livsfarliga nagel!

Är det bara jag som tycker att lärare ljuger en hel del? Våran samhällslärare hade sagt att vi skulle vara lediga på fredag så vi matteelever skulle få bli drabbade. Men nu säger hon att hon aldrig sagt något sånt, fast hela klassen vet att hon sagt att vi skulle vara lediga på fredag. Nu har vi ju gått och sagt till våran andra lärare att vi inte ska ha någon lektion innan så hon skulle se om hon kunde försöka fixa lite, så nu måste vi förklara för Kristina att det blev lektion ändå. 
Vid såna här fall så ser det ut som om att eleven ljuger för man tror ju aldrig att en lärare skulle ljuga ihop en sån sak, och så ser det ju ut som om att vi inte lyssnar ordentligt. Jag hatar sånt! 
Ni lärare får helt enkelt lära er att formulera er rätt och inte pladdra osammanhängande! Våra fullproppade hjärnor pallar inte sånt, men det har ju inte dom förstått.

Kommer inte bli msn på ett tag för msn tar så mycket kraft från datorn så jag kommer ta det lite lugnt med chattandet och tillbringa tiden mer på min blogg. Låter inte det underbart? :)

Puss o kram

Ni lärare får väl för...

0 Läs mer >>
Sitter och har GK nu, eller vänta! Har GI grafisk illustration har jag ju ;)
Håller på med den här barnboken som vi har hållt på med ett tag nu, tycker det inte är så kul, vill hellre hålla på med dreamweaver och jobba på bussidan som jag har lovat att göra för ett halvår sen. Men jag skyndar mig med den här uppgiften så får jag exprimentera i dreamweaver snart! ;)

Carro sitter och lyssnar på Nick Pitera här brevid medans hon ritar en gris. Undrar vad hon har fått sin inspiration ifrån.? :P
Grisen är fin såklart ;D

Nu ska jag fortsätta med Leo lejonet och Pontus panter.

Puss o kram

GK och hungrig..

0 Läs mer >>
Som ni kanske ser så är det inte så klart en, men jag håller på att fixa en blogg som är enkel och som nte har så mycket krussiduller på sig som tar upmärksamheten från innehållet. Det är ju trots allt innehållet som räknas om man ska ha en blogg. Inte utseendet. :)

Puss o kram

Ringrostig design

1 Läs mer >>
Ack ja.. En färd till stan för att gå på en och 35 minuters lektion låter väldigt lockande, speciellt när man både får skjuts både dit och hem! :) Vi börjar fem i halv ett och slutar två så jag kommer ungefär gå upp runt 9. Otroligt skönt! i vanligt fall på måndagar så måste jag gå upp vid 8. Varför jag får gå upp så sent är för att mamma är ledig så hon och 3se ska in till stan medans jag har min första och sista lektion för dagen. Skönt skönt! Ska bara översätta talet om min morfar så lektionen blir rätt så slapp, för Maria (lärarn) ska ha muntligt prov med vissa av oss. Jag ska ha mitt på fredag med Sabina, Sanna och Sonja. Ska nog gå bra!

Just det! RTV har bestämt hur dom vill ha det i deras lilla korridor/hall. Jag jobbar i sketchupgruppen med Carro, Sanna och Sonja. Våran grupp är nog den slappaste, för vi kan inte göra något förns dom andra är klara. Fast våran grupp är ju ändå även den som har det stressigast, för vi måste vara klara tills på tordag och vi har inte fått några instruktioner om hur dom ska ha det i dom andra grupperna. Fast vi hetsar nog bara upp oss, det ska nog gå bra till slut!

Jobbar med en ny design, kommer lägga ut den alldeles strax! Den är lite gammaldags, lite vykortstil på den.. Ni får se alldeles strax ;)
Hoppas ni gillar designen!

Puss o kram

En lång och skön sovm...

0 Läs mer >>
Good morning fellows!

Idag är det söndag och jag mår mycket bättre än igår, fast jag har inget att göra så är lite rastlös här hemma, kan inte göra så mycket heller förutom att sitta vid datorn eller dammsuga rummet, då väljer jag lätt att sitta vid datorn,

Håller på att skriva vad vi ska ta upp på busmötet nästa söndag. Det ska bli kul att få hålla sitt första möte, men ändå pirrigt. Tänk om man glömmer ta upp något!? Tänk om man säger fel... Tänk om dom inte tycker jag är en bra busordförande. Hoppas att det går bra.
Är typ klar med talet till engelskan, nu behövs det bara översättas till engelska! ;) Mitt tal ska vara ett hyllningstal till min morfar som dog för 3 år sen. Har värsta bra avslutet på redovisningen!


Puss o kram


Söndag, söndag, sönda...

0 Läs mer >>

Goddagens allihopa!

Mår inte precis perfa, känns som om jag har ätit flera kilo just nu, fast jag inte har ätit något sen jag vaknade. Borde kanske äta något. Det började igår, då kände jag ingen lust att äta. Kanske är sjuk. Men inte enligt tempen. Strunt samma!

Robinson börjar ikväll, ska bli kul! Jag bara älskar låten dom har i reklamen. Måste hitta den, är det linkin park?

Puss o kram

Är inte på topp just ...