0 Läs mer >>

... har jag sökt 12 jobb (sommarjobb då alla jobb var på ett och samma ställe under samma period, haha)

... mailat med min mattelärare

... mailat till studievägledningen i U-sala för att få hjälp så man får en bra framtid och så att man är lycklig då man är gammal

... bestämt mig för att köpa en massa böcker den här helgen/nästa vecka :) (åtminstone 5 böcker, kanske 2 till om dom två kommit ut)

.. bloggat ;)

Idag....

0 Läs mer >>
Har precis läst klart min bok som jag fick i julklapp av fina Lollo, Vampyrens märke av P.C Cast & Kristin Cast. Älskar den! Den har spänningen, det roliga, romantiken, skräcken, dramatiken. Ordlös, har svårt för att beskriva varför jag gillar den, jag bara gillar den helt enkelt. Har tagit ett citat från Bonnier Carlsen som förklarar varför jag gillar den så mycket

"Den är väldigt lik vår egen vardag, man går i skolan, fikar med kompisar eller har en nördkväll med Star Wars-filmer.
Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet (japp, de är sjukt snygga), och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!"


Ska helt klart åka till akademibokhandeln och köpa resten av serien, House of night. Ska även köpa nästa bok i Sookie Stackhouse-serien så fort jag kommer till stan, om den har kommit ut vill säga :) Har ju pengar nu igen så det vore lite härligt med nya böcker i bokhyllan då man har slängt alla gamla tonårsbörckar som man köpte då man premunerade på Funtasie bokklubb!

Vampyrens märke

0 Läs mer >>
Jag brukar inte vara den personen som kan komma med nya inlägg varje dag och vanligtvis så brukar jag inte komma på vad jag vill skriva om själv. Jag blir inspirerad av olika saker som händer i min vardag, olika tv-program och främst andra bloggar! Här har du några av dom bloggar jag läser:

Miinoo - En otroligt stark tjej som har gått igenom mycket, en skolkompis kan man väl säga. Snygg design på bloggen!

Bolmstedt fotografi - En av mina bästa vänner, älskar hennes bilder och hennes mysiga och snygga design!

Kenza - Lite svårt att inte läsa denna blogg, vet inte riktigt hur jag ska förklara varför jag läser den här bloggen. Det är en bra blogg, mycket bilder och så reser hon väldigt mycket, ett helt annat liv jämfört med mitt egna. Tror det är därför jag läser den.

Foki - Älskar hennes blogg! Nu när hon har flyttat till Thailand så läser jag den mycket oftare än vad jag gjorde förut. Älskar nog hennes blogg för hennes liv är så olikt mitt. Och för att hon skriver om roligar saker förstås! :)

Therese - Skulle ju känna mig lite taskig om jag inte nämnde min syrras blogg. Haha nej! Snygg bloggdesign (självklart måste jag säga så om mitt egna verk!) och så skriver hon bra saker! :) 

Måndagschill - Min syrras och hennes kompis Mikaelas radioprogram. Gillar designen, även fast jag inte är så sportintresserad så brukar jag läsa den ändå, haha! 

Frostlilja - Gillar att kolla på hennes ler-saker som hon gör och säljer, man är ju lite frestad ibland att köpa något smycke eller två! Hon har även en BDB

Det var väl några av dom bloggar jag kollar/läser!

Vad läser jag?

0 Läs mer >>


Ska bli klar med matematikkurssen så fort jag kan!

Mitt mål den här term...

0 Läs mer >>

När man åker ut som jag och några av mina bästa vänner gör och dansar till olika spelmanslag så har man vissa regler så att inte kvällen slutar i katastrof!

1. Ha koll på varandra, så man vet vart dom andra är
2. Om man blir uppbjuden av någon man inte vill dansa med så ska man vara trevlig och tacka ja, men två danser räcker med den personen om man inte vill dansa mer
3. Om man märker att någon kollar på en som om att den ska bjuda upp en (och man vill inte dansa med den personen), så går man på toa eller går ut och tar en nypa luft
4. Om en person kommer mot oss och vi inser att den personen tänker troligtvis bjuda upp en av oss så bjuder man snabbt upp varandra innan främlingen hinner fram.
5. Om ens kompis inte vill dansa med en person så håller man koll på den personen och säger till kompisen då främlingen är på väg mot oss.

Det här är väl top 5 av dom oskrivna regler som finns då man är ute och dansar, tror inte att vi är dom ända som har det här systemet.

Rules on the danceflo...

0 Läs mer >>
Just nu så har jag märkt att mina planer för 2011 kanske inte kommer uppfyllas då jag fick en liten uppenbarelse i torsdags på jobbmässan, tänker inte säga något eftersom jag inte riktigt vet om det blir av, men just nu ser det ut som om det kommer ske! Det går ju fortfarande att genomföra men det blir ju svårare om man säger så..

Nu ska jag förbereda mig för att sticka iväg med några från folkdanslaget till Alvik för att dansa till Tensta spelmanslag!

No comments