0 Läs mer >>
Det är varmt och skönt ute och jag sitter vid datan.. Typiskt mig! När jag kommer tillbaka till skolan så kommer det väl vara jag som är vitast i hela skolan..  Men vem bryr sig om sånt?

Sommarjobb idag igen. Det är inte långt kvar förns det är sista dan, det är 5 dagar kvar. Ska försöka att komma dit lite senare idag, för jag har alltid kommit dit tio i varje dag medans Ellen kommer dit prick 1, varför stressar jag så mycket för?
Mormor kommer idag också. Hon kommer göra en fläskpankaka till mat åt oss... Mums?

Puss o kram



 

Onsdag 30/7

0 Läs mer >>
Idag så var det jobb igen. När jag skulle gå in i huset så såg jag nåt oranget och tjockt som rörde sig på golvet. Det var en mask X.X Masken fick vara fotomodell åt mig och Ellen.

Blev klar med bloggen idag. Tjoho för det!

Puss o kram

Tisdag 29 juli

1 Läs mer >>
Dagens låt Honey Honey från Mamma Mia-filmen...

Dagens låt

0 Läs mer >>
Idag är det sista veckan vi jobbar på vägkyrkscafét! Yay for us. Imorgon så ska jag ta med mig lite papper och pennor så vi kunde rita lite :) Ellen skulle nog ta med sig nånting oxå så att vi inte kommer sitta och dregla över kakorna och bullarna direkt :P


Idag var vi lite uppfiningsrika när vi tyckte att det skulle behövas is till saften. Dock fanns det inget man kunde göra is i, så vi tog plastsnappsglas som vi hitta i en låda i köket! Fiffigt ;)


Puss o kram

Tjoho!

3 Läs mer >>
alldeles strax klar med bloggens layout. nu är det bara lite färger som ska fixas och så nåt snyggt till header! Good night people!
//Ulrika

Snart klar

0 Läs mer >>

Idag så var det den 3:e dagen på sommarjobbet. Mycket finare väder än vad det har vart dom andra dagarna, så vi spendera en hel del av dagen ute. Idag var det rätt så många vid kyrkan, men bara 8 st kom och till oss. Men vi fick lite pengar ändå :P

Det var en kund som glömde sin väska, o vi trodde det var ullas så vi lade in den och väntade på att hon skulle komma upp och hämta den. Men det gjorde hon inte, och mobilen i väskan började ringa. Så då bestämde vi oss att jag skulle gå ner till kyrkan och lämna tillbaka väskan. Men när jag kom fram så kommer hon och säger att det inte är hennes! Så vi fick ju kolla efter ett leg så vi kunde ringa personen. Tur nog så svarade dom, dom skulle komma och hämta den vid 5. Sen när vi skulle åka hem därifrån så kom dom. Jag gav dom väskan och jag och Ellen fick 100 kr att dela på.

Diskmaskinen strejkade oxå. Jippi! Det blir diska för hand resten av tiden på jobbet, som om att man litar på att den ska funka igen! :P



//Ulrika

Strejken

1 Läs mer >>

Håller på att ändra min design på min blogg. Känns ju lite fel att alla andra har värsta snygga bloggaran och jag har världens fulaste!!

Design på blogg under utredning.

//Ika

Håller på att exprime...

0 Läs mer >>
Mitt rum e klart nu! Tapeten är ditsatt och golvet e fixat. Det vart ett superbra resultat på mitt rum tycker jag!


Började sommarjobba igår på ett vägkyrkscafé som dom har på sommaren bara. Det är jag och Ellen som kommer vara där i 2 veckor nu så ni kan väl gärna komma förbi nån gång! Inte för att jag tror att många läser min blogg, men men :P 

Jag har kommit på med idén att börja jobba på helgerna när sommarlovet är slut så jag kan tjäna pengar till en bil! Jag har vart så taggad på att spara till en bil nu på sistone, men måste nog ta det först! Som om det skulle hända! ^^


Jag på sommarjobbet


// Ulrika
  

Tjoho!

0 Läs mer >>

Nu har jag flyttat ut mitt rum för tillfället. Pappa håller på att spackla och slipa. Imorgon ska dom tapetsera om :) Mitt rum ska bli grått med en fondväggen. Fondväggen ska dock oxå bli grå men med tegelstenar på. Dåligt förklarat men det kommer nog bli snyggt! Sen ska vi fixa trägolv där för att jag har några fula fläckar på golvet. (Några vet varför...)

Mormor var här idag :) Hon kom med en citronpaj som vi serverade med jordgubbar och grädde! Supergod.

Imorgon börjar sommarjobbet i Sockenstugan här i Tensta. Jag och Ellen kommer jobba 2 veckor där på ett kyrkcafé. Vi kommer sitta där och spela kort och lite annat för runt 60 kr/tim. Har inte skickat in intyget för skattefri lön till Storvreta församling. Det ligger i ett kuvert just niu på bordet i allsummet och väntar på ett frimärke så vi kan skicka iväg den med posten!

Ska försöka igen med designen på min blogg. Måste försöka :P

Puss och hej!
//Ika

Hallå hallå

0 Läs mer >>
Jag har hållt på tusen gånger för att få min header rätt i det här programmet!!!! Men det funkar inte så jag ger upp! Den får va så här ful! JAG ORKAR INTE MED DE HÄR!!!

Om ni undrar!!

0 Läs mer >>
Min blogg är fortfarande under redigering! Det här är en nuvarande layout tills jag kommer på nåt bättre! ;)

Vi har fått vatten till poolen nu, 20 grader. Man kan ju nästan bada imorrn...

Puss o kram

Inte klar än

0 Läs mer >>
Skulle det inte vara bra väder idag? :P

Just nu håller jag på att fixa en grej till Therese lilla fest då släktingarna kommer hit. Det är just nu stilla och jag kommer ingen vart! :/

Poolgubben som ska fylla våran pool med vatten kommer idag. Han skulle egentligen komma igår men det blev inte riktigt så...

Gick in på www.cdon.com och kollade om Robin Hood som går på 4:an ska komma ut på seriebox, och det har den! :D Vet precis vad jag ska önska mig i julklap redan nu! ^^ Robin Hood serien kommer börja på imorrn igen, längtar :)


Jag håller på att förnya min layout på min blogg, men jag vet inte riktigt hur den ska se ut!
//Ika

Onsdag