0 Läs mer >>

Tänkte att jag skulle skriva här men jag kom inte på något att skriva. Kul eller hur?

Brist på meningar

0 Läs mer >>

Sitter vid den gamla datorn som kanske inte är så gammal egentligen, men tekniskt så känns det som om den är äldre fast det är en ny dator, ny skärm och splitternytt tangentbord från Media Markt. Dom kanske är lika gamla ändå fast att den här känns äldre.
Vi har gjort om i kontoret så det är mycket större nu, så man kan gå in och gå ut. Man kan till och med gå runt i rummet, trodde aldrig att man aldrig skulle kunna göra det. Var så jäkla trångt förut. Man kom in och man kom ut, men man fick kämpa och man gjorde illa sig på något några antal gånger! Känns som om ett helt annat rum. Kontoret var förut mitt gamla kontor, fast jag böt ju till min syrras rum när hon flyttade ut i de gamla kontoret.

Har solat lite mer idag och magen är mätt och belåten efter att ha ätit lite pyttipanna. Det känns som om jag har blivit brunare, får hoppas och se efter ikväll. Kommer säkert inte bli så brun, kommer säkert inte synas alls. Men jag måste bli brun nån gång! Jag ska ha en vit klänning på studenten så jag ska bli brun annars kommer jag se ut som ett spöke på studenten.

Älskar att skriva in saker i min kalender, även onödiga saker, så som plugga mm, för då ser man så upptagen ut, som om man har fullt upp även fast man inte har det. Tror nog att det är nog en liten favorit hos alla, sen tar man upp den på något möte och alla ser hur mycket det står där i, det bästa är väl att dom inte vågar läsa, dom bara kollar hur mycket kludder det är där i. Fast jag skriver ju i så mycket i min kalender för jag mår så bra av det, blir liksom lite glad över att jag lurar mig själv så lätt.

Tisdag 13/4

0 Läs mer >>
Nu är det vår, varmt och skönt, mycket sol och blommorna och fåglarna är tillbaka, man känner att det blir varmare och varmare för varje dag. Så snart kommer sommaren, då man tar studenten och hoppas på en kanonsommar med massa aktiviteter så man bara inte sitter hemma och möglar. Man vill umgås med vännerna. jobba och tjäna pengar, börja söka "riktiga" jobb och dansa hur mycket som helst. Känns nästan som om jag har hoppats på det här nästan varje sommar, men nu tror jag verkligen att det kommer hända! Är riktigt pepp på att den här sommaren kommer bli kanon.

Satt ute och sola igår hela dagen innan det var dags för dans, men fick jag någon färg för det eller? Knappt inget alls, det syns inte ens! Har verkligen dåligt tålamod, vill att allt ska hända på en gång, så att man har det klart och kan göra något annat. Men så är det inte alls!

Är ledig den här veckan, så jag hoppas att det blir mycket sol tills på måndag för då börjar skolan igen. Vill åka till stan någon dag och gå på stan när det är sol, kanske sätta sig på bryggan en stund och kolla in sina köp och bara sitta och njuta av vårsolen, kanske efter det så kan man ju gå till stadsbiblioteket och låna en bok som man kan ligga och läsa hemma dom sista dagarna. Det skulle vara något!

Vår