1 Läs mer >>

Hej hopp alla glada, idag är det fredag och då är det bio som gäller här nere i Båstad. Vi ska kolla på Michael Jackson This is it. Ska önska mig den i julklapp sen, finns en bok också som dom har släppt nyligen. Efter bion ska vi till lägenheten och äta tacos medan vi kollar på idol. Följde även med syrran idag till skolan för att lyssna på ett branschbesök som pratade bland annat om bakgrundsmusik i en butik, och det dom sa var bara skit och dom jobbar inom det här, jag studerar bara expo :P

I onsdags så följde jag med syrran till skolan där jag träffade några av hennes klasskompisar, till exempel Carro, Stefan, Magnus och Amanda var några av dom som jag träffa. Sen på kvällen så bowlade vi och jag slog personlig rekord ;) Vann över 3se i både strikar och rännor, haha!

På torsdagen så drog vi in till Halmstad för att handla 3se utklädnad till halloweenfesten som är på pepes bodega imorrn. Shoppade inget jag, betalade lite av 3se grejer som hon skulle ha. Om jag ska shoppa så hinner jag säkert med det i gbg imorrn.

Just nu så lyssnar vi på jullåtar och så fixar vi en julspellista på syrrans youtube där vi kan lyssna på jullåtar ;) Nu ska vi fortsätta med det! Längtar tills jag och tjejerna ska baka pepparkakor! Funderar på om jag ska vara på jakt efter lite roligare pepparkaksformar, så då blir det ju roligare att äta pepparkakorna! :D

Fredag

0 Läs mer >>
Gomorron gomiddag gokväll!

Nu har jag kommit hem från dansen och jag har packat klart! "ähum" Ja jag har packat klart men det är ju det att jag har packat ner onödiga grejer, till exempel balsam eller plattång som finns där nere i Båstad redan. Så just nu så känns det som om väskan kommer bli tom igen :P

Kollar just nu på Roast på berns och det ser ju ut som om Sofia känner sig förolämpad, hon skrattar inte och ser ut som ettstort frågetecken hela tiden, absolut inte roligt.

Snart ska jag väl tömma min resväska på lite grejer, så min väska kommer ju bli lite lättare efter det. Sen ska jag väl krypa mig er till kojs för att kunna gå upp tidigt så jag kan duscha på morgonen. Puss på er!

Packat o klart... Näs...

0 Läs mer >>
Hejsvejs i lingonskogen!

Igår var det söndag och idag är det måndag. Har varit inne i stan hela dagen hos mormor. Det började med att på morgonen så skulle jag till Nyby vårdcentral för att ta blodprov och det gick bra det! Sen åkte vi hem till mormor då vi bakade mina muffins som jag ska ha med mig ner, andra muffins och den morotskaka. Det var skoj, sen åkte vi till Fyrishov och bowlade, och för första gången så fick jag runt 200 poäng på 3 serier! Tjoho!
Efter bowlingen så åkte vi till Nelins för att handla kransar och lite smått och gott till mig förns imorrn. Sen åkte vi till kyrkan här i Tensta och sedan hem till mig.

Nu har jag packat klart, nästan! Det är några saker till som inte ligger där som ska i. Men det fixar jag ikväll efter dansen. Det är typ tandborste, borste och tandkräm som är prio just nu.

Med tanke på dansen, under helgen då vi dansade så måste någon sena i min högra vad kommit i kläm så jag kan få rätt ont ibland, så vi får se om jag kommer runt på dansen ikväll. Men det gjorde ju inte ont när jag bowlade ju? Aja, får se hur det går!

Dagen innan

0 Läs mer >>

Söndagen är dagen efter lördagen och just igår var det fullt ös för min del, först på dagen så var jag i Sandviken på högbosvängen och sen på kvällen så vart det en spontan resa till Uppsala för att delta på oktoberstämman. Riktigt mysig Tenstastämning under hela dagen! Bilder kommer ut senare under dagen på bilddagboken och några på facebook säkert.

Just nu sitter jag vid 2 datorer samtidigt, håller på att fixa lite med den här datorn, lägger in bilder, musik osv. Ska fixa Skype senare ikväll vid tvn. Har fortfarande inte provat ljudet på datorn än, om det finns någon mick vill säga. Mormor är här också, kom och gjorde en jättegod köttgryta med potatis! :) Just nu tror jag att dom håller på att flytta möblerna i vardagsrummet, japp det är sant. Vi ska möblera om i vardagsrummet för annars får inte soffan och dom 2 fåtöljerna plats i vårat vardagsrum.

Imorrn är det dags för blodprov, och jag vet inte hur jag ska ta mig in. Får komma dit när jag vill om jag har fattat det rätt, men jag vill åka dit tidigt så jag har hela dagen framför mig, så jag kanske kan gå på stan en liten stund och sedan åka hem och baka och plugga lite till. Har ju jättemycket läxor som måste göras under lovet. Suck!

Det här måste göras:
Baka muffins
Ta blodprov på Nyby vårdcentral
Religion
Historia
Naturkunskap
Svenska
Packa


Vill plugga så mycket som möjligt innan jag åker för jag vill inte ha med mig så mycket plugg med mig till Båstad, blir ju inte så kul dåsåfall, sitta och plugga varje dag. Kan ju alltid plugga på tåget, har ju runt 6 timmar på mig där! Nej nu ska jag fortsätta att hålla på med datorn! Puss på er!

Dagen efter

0 Läs mer >>
Yes! Har fått en ny dator av mamma och pappa, en bärbar så jag kan sätta mig vid tvn och sitta här samtidigt! Riktikt nice! :D

Idol och dator at the...

1 Läs mer >>
Nej som sagt i rubriken, tiden går så otroligt fort. Vecka 37 så började klassen att göra om RTV-hallen på skolan och nu helt plötsligt är tiden slut, nu ska vi vara klara. Vad tog all den där tiden vägen som man sa att allt kommer vara klart på. Aja man är ju nästan klar där ändå, så det är ju rätt så lugnt. Får se hur läget är imorrn på expon, hur mycket som finns kvar att göra.

Sen om ca 3 veckor så är det DOS-läger i Björklinge! Det är ju helt otroligt att tiden går så fort, innan man vet ordet av det så är en av som bästaste helgerna i ens liv förbi, med bara en blinkning så är allting slut och man får vänta tills nästa år.¨

Och om en vecka så drar jag till Båstad också till syrran. Hur sjutton ska jag hitta i göteborg och på stockholm station?! Tur nog så finns det kartor man kan skriva ut över station! (Y)

Nej nu måste jag sova, nu har jag suttit här för länge :P

Inte långt kvar

0 Läs mer >>


Nu finns du inte längre, men jag kommer alltid komma ihåg världens bästa katt!
Min älskade lillebror

Findus

0 Läs mer >>

Är inte frisk men så gott som så är jag det! Så jag måste till skolan imorgon! Har rätt mycket att ta igen antar jag, när man tänker efter så tror jag inte att man hade så mycket att ta igen om man var sjuk i 1an eller i 2an. Och folk säger att alt är mycket slappare i 3an, pyttsan!

Idag är det dags för dubbelmöte med dansen, först BUS, sen styrelsen. Snart någon gång så är det också dosmöte, vilket behövs tycker jag! Det är mycket som måste göras på så lite tid. 
 
Är lite irriterad också eller rättare sagt arg, fast jag ska inte säga något här. För jag vet att det här är ett känsligt ämne för mig och för vissa andra. Dom får fråga sen om det är något, för jag vet att dom läser min blogg.

Söndag 18/10

0 Läs mer >>
Hej alla friska människor!

Det här är ju inte sant! Jag är hemma från skolan, jag hostar som jag aldrig hostat förut och det gör förjäkligt ont när jag hostar också. Jag som typ aldrig brukar vara sjuk, men tydligen så har immunförsvaret försvagats, eller så har jag fått viruset när jag har varit sjuk helt enkelt.

Vaknade imorse av 5 sms från 3 personer, snällt att ni oroar er för mig men jag mår bra, vissa av smsen hade ni ju kunnat struntat i att skicka vart inte så glad över att ha blivit väckt av sms, men tack ändå!

Jag som hade planerat att shoppa idag efter skolan, innan vi skulle till min morbror som fyller 50 i helgen. Får se om jag åker till min morbror ändå, även fast jag hostar så förskräckligt.

Men nu ska jag äta lite nyponsoppa och spela lite sims 3

Torsdag 15/10

0 Läs mer >>
Hej hopp!

Sitter just nu och funderar på att gå och lägga mig, känner mig rätt trött och det skulle vara bra om jag går och lägger mig tidigare än halvtolv idag, för jag ska ju vara uppe länge imorrn, så då måste jag ju kompensera lite grann, kanske.

Ska på festival i helgen, ska bli ruskigt kul! Imorrn ska jag skriva ut program åt mig och Ellen, så vi vet vart vi ska vara nånstans vid vilket tillfälle! Har packat klart nu vad jag vet. Känns som om jag har glömt något, får väl se imorrn om det är något mynt som trillar ner i skallen. Just det! Där kom ett trillande mynt! Har glömt att packa ner kjolen och strumpbyxorna som jag ska ha med mig, enligt mamma. Så jag får ta och packa ner dom innan jag går och lägger mig.

Imorrn är det dags för jobbande med RTV-hallen. USCH! Vill inte hålla på med det där längre... Vill bara bort från det! Ska fråga Morgan om vi kan få börja jobba på en gång så att vi slipper ha dom där mötena varje lektion, för när vi har dom där mötena så rinner tiden iväg och det hinner inte jag med iaf! Ska jobba som ett djur imorrn! Verkligen slita för att få åtminstone något podie klart! Nu JÄVLAR!

Packat och klart

0 Läs mer >>
Sen klockan 16.00 har jag bara hållit på med en sak. Jo jag har skrivit på min hemuppgift i ekologi som jag precis har skrivit ut. Känns skönt att ha det gjort nu, ska bara rita lite celler och andra grejer, så det kommer bli klart innan naturkunskapen imorgon. Satt faktiskt med den här hemuppgiften i ca 4 timmar idag så jag hoppas verkligen att den blir bra! Höll ju på en del igår också så ca 5 timmars arbete håller jag i just nu, så dom är värda rätt mycket! 4 sidor är kanske att ta i, vet inte riktigt. Hoppas på det bästa iaf!

Efter skolan så åkte jag ner på stan och köpte ett par jeans! Kände att det behövdes eftersom alla mina andra jeans har gått sönder. Så dom ska jag ha på mig i helgen, tror jag ska ha på mig dom på fredag.

USCH! Får nästan ångest när jag säger fredag för då ska allt vara klart i RTV-hallen och podierna är långt från klara, hoppas verkligen att Åke har sågat dom där rören så jag kan få limma ihop dom med kartongbitarna, skiter hur det kommer se ut! Vill bara få det gjort! Har ju måndagen och tisdagen också på mig men då skulle vi finputsa, men jag jobbar på på fredag så får vi se hur långt jag kommer!

Om typ 10 minuter ska jag sätta igång att packa och städa! Och exakt 22.00 ska jag sluta för då börjar True blood, fast i för sig så kan jag ju packa samtidigt som jag kollar på serien.. Hmm?

Finally done

0 Läs mer >>
Hej hopp fjillifjong!

För en timme sen så kom jag hem från 3,5 timmes dansträning. Var inte så ansträngande danser idag, men jag känner att jag har lite ont i benen. Maria och Stephan var där idag och dansade med oss, det var en rolig överraskning! :D

Imorse skulle jag till Ungdomsmottagningen halv nio, kom dit åtta för jag ville vara där i god tid. Det var en tjej som skulle ha tiden innan mig men hon dök aldrig upp så jag fick ta hennes tid så jag vart ju klar då jag egentligen skulle in, så jag gick runt lite på höstmarknaden som började idag, Sonja kom efter ett tag. Sen var det expo där jag har fullt upp med att bygga podier, gick lite segt i början men sen gick det på för full rulle! Sen när det var dags för historia så fick man reda på att historian var inställd så då stack man ner till marknaden igen med Sanna och Sonja och så köpte jag lite nötter.

Imorrn kommer jag börja köpa viktiga grejer om jag hittar något sånt! ;) Sen på kvällen så blir det som vanligt en munk. Sen måste jag hämta medicinen som inte fanns inne på apoteket idag, så jag får gå dit imorrn igen! Så ska jag fortsätta med podierna imorrn också, hoppas att jag börjar komma på slutklämmen imorrn med dom, så slipper jag stressa dom andra expo & mdk-lektionerna. Fast Sanna och Carro sa att dom skulle bli klara med golvet imorrn så jag har ju alltid hjälp! :D

Nej nu ska jag sova, satt och skrev här på tok för länge, även fast jag bara lova mig själv att jag skulle sova vid elva! Godnatt på er

Dansklart

0 Läs mer >>

Hej hopp!

Igår fyllde Tensta folkdanslag 60 år så jag var i bygdegården hela dagen igår. Skulle säkert kunna lägga mig ner i en säng just nu och sova, är trött även fast jag har sovit i 7-8 timmar. Det blir inte så mycket sömn heller den här veckan, ska upp tidigt varje dag, för imorrn ska jag till läkarn så det blir ingen sovmorgon. Sen är det tidig uppgång varje morgon, vill inte gå och lägga mig tidigt heller, för det är ju så bra program nu på tv. plus att det kan vara bra att vara lite beredd på att man inte kommer sova så mycket i helgen heller, för då ska man på festival :) Vet inte vad jag ser fram emot, sällskapet eller dansen? För förra året så vart det ju inte så mycket dans för min del, får väl hoppas att det blir ändringar på det.

Idag är det kanelbullens dag och det firade jag med en varm kanelbulle och ett glas med c-vitamins brustabletter med smak av apelsin. Riktigt gött! Bullen var så varm att jag brände mig när jag tog första tuggan. Mmmm!
Till mat idag blir det pizza. Ska bli gött det med. :)

Fick världens lust för några dagar sen att börja planera julklappar och till och med börja köpa. Så jag kan väl börja planera åtminstone, är liksom 2 månader kvar så man kan ju ta det lugnt!

När kommer man kunna ...

0 Läs mer >>





Som ni ser så finns det ju en hel del som verkar intressant att gå och lyssna på/dansa till. Vissa är lite speciella:

Klintetten: Ett rent utsagt måste! :D:D
Knapp Maria Petterson & Knapp Karin Norrfors: Inte ett måste men jag gillar dom! :)
Alla andra verkar störtbra men man får väl vänta och se! Magnus Stinnerbom ska vara där också, fast spelmanslaget han ska spela i låter inte ett dugg intressant! Varför inte Outhouse allstars!? :((

Folkmusikfestivalen i...

0 Läs mer >>

Den här dagen har varit riktigt härlig! Kommer till skolan på morgonen och har arbetsmiljö och säkerhet där vi kolla på film och diskutera mobbing, mitt i lektionen gick brandlarmet igång så det var brandövning. Sen vart det dags för lite gipstime! Formgivning är supermegakul, fast det kanske är för att man har världens bästa lärare!? Idag som kanske väldigt få personer vet så var det veggetariska världsdagen, så skolan bjöd på rotfruktssoppa... Men tur nog så slute man innan lusnch så jag, Sonja, Agnes och Carro stack ner på stan och åt sallad. :) Efter den goda salladen så strosa vi runt på stan en liten stund, sen tog jag bussen till Ellens mormors place. Där var vi en stund, åt pancakes och satt vid datorn. Lite senare kom Ellens föräldrar så då begav vi oss till Gränby för att inhandla saker till Tensta folkdanslags 60-års jubileum, typ servetter ljus och dukar. Det gick bra, vi kom hem med allt det vi behövde så det kan man ju inte tolka något annat än positivt! Sen släppte Ellens föräldlar av oss igen hos Ellens mormor för dom skulle iväg och fira Ellens brorson. Vi var där hemma en stund, under tiden vi var där så satt Ellen på möte med en tjej som heter Johanna, har inte träffat henne så många gånger men hon verkar vara en härlig prick! Sen hämta Ellens föräldrar oss igen, fast det tog en stund för dom att komma så vi fick stå ute i kylan ett tag, men man fick sig ett gott skratt under den tiden! Kom hem ungefär 19.30 så har vart hemma i 3 timmar och 10 minuter! ;)

Sitter just nu och lyssnar igenom alla artister som ska komma på Linköpings festivalen så ska jag se till att jag och sällskapet försöker gå på dom! :) Får se om det kommer upp en lista sen på dom! Har lovat att skriva många listor nu, får se om jag hinner med alla!

Torsdag