0 Läs mer >>
Det gick inte så bra. Bilden syndes iaf inte. Får se hur jag gör

Ikasolen

Provade med en ny blo...

0 Läs mer >>

Toodeloo

13 timmar sen jag skrev här sist. Hoppas ni gillade mitt förra inlägg, insåg när jag hade publicerat det att det hade jag insett hur långt det var, hoppas ni orkade läsa allt!

Min blogg har fått ett litetdampryck som ni kanske ser. Man kan helt enkelt inte se min profilbild. Funderar på att göra en ny blogg, på det här kontot, för då kommer ju allt funka som det ska. Får nog fundera på det lite till.

Idag ska jag och Ellen in till stan och åka till Carina som har inflyttningsfest. Men vi har inte riktigt bestämt oss när vi ska åka. Måste duscha och klippa naglarna, har inte precis det fräscha håret om man uttrycker det så.

Imorgon ska jag till Kista för att fira min kusin Jossan, vi åker alltid på söndagarna dit, när jossan fyller åker vi jämt dit under vasaloppet.

Nu ska jag smsa Ellen och kolla tågtider! ;)
Puss o kram!

Ikasolen

Ny blogg kanske?

0 Läs mer >>

God kväll läsare!

Har struntat i Let's dance och lyssnar på melodifestivallåtarna som ska delta imorgon. Som några av er kanske vet så brukar våran familj och mormor ha en liten tävling där man placerar låtarna från 1-8. Jag vann förra året och jag hoppas på ett nytt år som mästare i familjen!

Har insett att det inte är många lektioner kvar nu på webbdesignen, är ca 5 lektioner tills vi måste vara klara med våra hemsidor. Min hemsida handlar om mig och om mina kändiskaligrafier från illustrator. Som sagt så tar det ju lite tid att kaligrafera en kändis per lektion brukar det ta om man vill vara riktigt nogrann med dom, vilket man vill. Har gjort 4 stycken och jag hade tänkt ha gjort över 10 stycken, men det kan jag ju nästan strunta i nu. Får göra så många jag hinner med helt enkelt.

I torsdags så hade vi Expo där vi skulle redovisa våran preliminära redovisning av RTV-hallen som vi ska göra om. Man skulle ju vara klara på torsdagen men vi var långt ifrån klara, hade inte gjort något i sketch up, för Andreas hade ju gjort det hemifrån och han hade ju sagt att han hade lagt in en ritning i sketch up i hans delade mapp på datorn, men det hade han ju inte. Och han var ju inte där! TYPISKT HONOM! När man inte vill att han ska vara där så är han där och när man behöver honom där så är han ju såklart hemma!
Jag som vanligt fick sammanbrott, ville börja grina, ALLVARLIGT! Kändes som om det skulle gå åt helvete med redovisningen. Så här såg det ut på morgonen när vi började med expo:

1. Ingen budget
2. Ingen kreativ motivering
3. Inga bilder från sketch up
4. Inga panåer
5. Hade inte valt möbler
6. Hade inte kontaktat ett glasföretag för att kolla skyltförnster
7. Illustrationerna var inte klara

Ja som ni ser så ser det kanske inte mycket utatt göra, men det är inga lätta uppgifter. Vi lyckade klart iaf, tur nog, men det var nära att vi inte gjorde det. Tog bara 15 minuters lunch för annars skulle vi inte hinna..
Efter redovisningen hade ingen i klassen orken att ha en lektion till där vi även skulle fortsätta med RTV-projektet, alla i klassen protesterade och Janne tyckte att vi hade varit så duktiga så vi fick sluta vid halv tre men vi gick inte därifrån förns 14.50.

Nu lyssnar jag på folkmusik medans jag ska börja leta efter bilder till webbdesignen så jag har det klart!

Puss på er


Ikasolen

Mästare i år igen?

0 Läs mer >>

Idag är det fettisdagen, då man egentligen ska fasta och bara äta en semla. Tror det var så..

Jag gillar semlor men jag gillar inte grädden, men jag kan äta det bara det inte blir för mycket. Om jag får för mycket grädde så mår jag illa. Jag gillar Ellens förslag på att göra egna semlor, länk till hennes blogg finns längst ner till vänster! ;)

Nu ska jag tända några ljus och lägga mig i ett varmt bad!

Puss o kram

Fettisdagen

0 Läs mer >>
Go kväll!

Kom hem från dansen nyss, är helt slut vill jag bara säga! Har aldrig varit så slut i hela mitt liv! Vi dansade alla möjliga slags danser, inte nog med det, vi hade storbesök från den äldsta barngruppen, Desiré och Ante var där och skulle prova på att dansa i vuxenlaget. Dom såg ut att stortrivas! Vilket är bra.

Idag var Ellen hemma hos mig innan folkdansen, hon har faktiskt inte varit hemma hos mig på ett rysligt bra tag! Hon var nog hos mig på påsklovet sist eller nåt sånt! Det fanns mycket nytt att se ;)

Började 12.25 idag och det kommer jag göra varje dag framöver, vid v.13 så kommer jag börja 12,25 och sluta 14,00! SNACKA LYX! 

Imorgon börjar jag 09,35 för att vi har flyttat klassrådet tills på tisdagar, sen så har jag "hål" men jag måste plugga under hålet, har en citatdagbok som måste läsas ut tills nästa tisdag. Sen fick jag reda på att vi ska ha läxförhör på fredag i Samhäll, ännu mer jippie! skitmycket att göra i helgen tydligen. Inflyttningsfest och till Kista för att fira kusinen, hur ska jag hinna läsa? 

Puss o kram



Utpumpad

0 Läs mer >>

Mitt första styrelsemöte var idag, då menar jag första gången som busordförande. Det var spännande, vart ju såklart skitnervös för jag trodde dom skulle köra världens korsförhör, vilket dom nästan gjorde, och jag kunde inte svara på frågorna, men jag svarade på det jag kunde och sen kom Inez till undsättning.
Var hos farmor och farfar idag och åt mat och fika. Till mat så fick vi kött, potatis med en slags brunsås. JÄTTEGOTT!

Imorgon börjar skolan och det är jag inte ett dugg pepp för, känns som om att det händer jättemycket i mitt liv just nu, snart känns det som om kroppen kommer säga stopp, även fast jag inte mår dåligt eller nåt sånt.

Nu ska jag ta en morot och dricka lite te tror jag! Kolla in i min blogg imorgon så får vi se om jag har överlevt den dagen. Är en film nu tydligen ropar syrran ut så nu pyser jag!

Puss o kram

Ikasolen

Söndag 22/2

0 Läs mer >>

Inatt så kunde jag inte alls sova, det var som att mata en skrikande bebis, helt omöjligt att somna. Det sjuka är ju att jag inte är ett dugg trött det är nästan tvärt om! Är jättepigg, känns som om jag har sovit i flera dagar :P

Ikasolen

6 timmars sömn

0 Läs mer >>
Jupp det är sant, vaknade imorse med världens träningsvärk i benet, av att ha bowlat! :S Träningsvärken har satt sig i ryggen så jag kan knappt gå ibland, fast det är nog bara för att jag blir stel! Just nu väntar jag bara på att jag ska se ett grått hårstrå på min tröja eller nåt sånt liknande! :P

Idag har jag bara suttit vid tvn och väntat på att mobilen ska ringa, det är 2 stycken som har ringt mig, ena chansar jag på att det är Micke, för jag fick reda på att han skulle troligtvis ringa, + så känner jag igen dom 2 sista siffrorna i slutet av mobilnumret. Det andra numret har jag ingen aning om, det är ett 058nummer, kommer inte ihåg resten av siffrorna..

Vad tycker ni om den nya designen föresten? :)

Ikasolen


 

Börjar bli gammal!

0 Läs mer >>

Here I am, again! Idag åkte jag, mamma och 3se till mormor och därifrån gick vi till fyrishov för att bowla. Jag skrev in mitt namn och syrrans innan vi började, jag skulle kasta först, tar mitt klot och tar sats och kastar iväg det, men det var "lite" halt där jag skulle stödja min fot så jag for rakt ner i golvet inför ca 40 pers.. SKITPINSAMT! Sen kom en av mormors väninnor fram och sa att jag skulle ta det försiktigt för man kan halka så lätt, som jag inte redan visste det?! :P Ville bara gräva ett djupt hål i jorden och gömma mig där i all evighet! Gick inte så bra för mig efter det, slog i rännan mer än hälften av dom gånger jag kastade iväg klotet. Jag behöver få igång min kastarm :P

Pussar från den som har ont i sina ben

Bambi på hal is!

0 Läs mer >>
Idag vart det egentligen planerat att jag och flicksen skulle gå på bio, men planen vart inte genomförd. Sannas hund skulle opereras och så skulle det vara roligare om alla var med och gå på bio så vi flyttade det helt enkelt. :)

Idag har jag inte gjort så mycket, badat, lagt pussel, spela tv-spel och en massa annat. Imorron så ska jag mamma och syrran in till stan och gå och bowla med mormor, eller jag och 3se ska bowla och mamma och mormor kommer glatt titta på, vad är det roliga i det? :P

Har laddat ner ett par coola/fina penslar till photoshop! har inte länken just nu men ni kan få den sen! :)

Puss på er

Strike!

1 Läs mer >>

Har insett att jag kommer troligtvis vara själv med problemet imorgon! För Flugan lär ju antagligen vara hemma för hon åkte hem i tisdags, Sanna vet jag inte kommer, Rebecka har vart sjuk länge och Frida har också varit borta. KUL! NOT!

Får väl bara göra det bästa av situationen!

Hon som kommer bli galen imorrn

Oh no!!

1 Läs mer >>

Hemma från skolan idag, även fast jag lätt hade kunnat gått till skolan, men nej istället var man hemma. Fast det kändes nog ganska bra att jag var hemma för under dagen så har jag nyst och hostat så det stått härliga till! När jag vakna så nös jag så mycket att det flög slem ur munnen. x.x Ingen trevlig syn vill jag bara påpeka!

Vart hemma idag och kollat på film, dagens film vart Narnia 2 Prins Caspian, fast jag har inte kollat klart så jag får kolla klart imorrn istället.
Imorrn så skulle det vara friluftsdag för min del i Fjällnora, men icke sa nicke! Mamma och pappa gillar inte idén att jag ska sitta där förkyld och hosta medans jag pimplar på isen, där det kommer vara kallt, blött, fuktigt, massa snö och kanske tunn is.

Ses nån dag, om jag överlever tråkigheterna här hemma.. Kommer ni dåsåfall på min begravning?

Ikasolen

Want to go..

0 Läs mer >>
Det är bara 14 minuter kvar av den sista lektionen, som är webbdesign. Sitter helt själv på en bänkrad med 10 datorer, medans alla andra sitter på andra sidan, mobbad? Lisa och Jessika är inte här, så har ingen alls att prata med. Kul! men ska inte gnälla! Andra har det värre.

Mitt webbdesignprojekt tycker jag går väldigt bra för tillfället, nu ska jag länka några sidor hit och dit, skriva några småsidor om mig, lägga dit några bilder och sen är jag klar! Och så måste jag göra med bilder på kändisar också.

Förkyld som fan, men ska iväg till dansen ändå ikväll... hur kommer det här sluta?

Ikasolen

Attans KANELBULLAR!