0 Läs mer >>

Ungen är i full gång med 2 pizzor i sig. På min är det tomatsås, ost, kyckling och paprika som senare ska kryddas med lite curry, på syrrans är det tomatsås, ost, skinka och tonfisk senare kanske det piffas upp med lite pizzakrydda?
Vänder näsan mot köket och andas in pizzalukten, luktar jättegott!
Men nu ska jag duka!

Puss o kram

Toodelo

0 Läs mer >>

Ja, titeln säger väl kanske allt ;) Imorgon är det ju som alla vet valborg, vid vanligt fall så åker tonåringar5 in till staden för att åka och kolla på forsränningen eller äter en champangefrukost innan som super sig fulla och blir tagna av polisen. Det kommer inte jag göra, nej. Jag ska vara hemma med syrran, vi ska göra egna pizzor, vilket min ska innehålla kyckling, paprika och curry. :) Supergott! Sen ska vi kolla på en massa tjejfilmer medans vi smäller i oss pizza och en massa annat gott!
Måste packa och sånt imorrn, ska nämligen bort på fredagen med dem 2 största barngrupperna till Avesta på sm-tävling. Ska bli spännande, sist jag var borta på en smtävling i grupp var nog 2004, när skoskav åkte till Linköping och kom 2:a :)

Känner att jag vart väldigt kissnödig så jag lär väl gå på toa! :P
Ps. Nu funkar inte datorn som den ska igen, för blinkande pinnen försvann.

Puss o kram

Filmkväll imorrn!

0 Läs mer >>
Jag ska för 17 gubbar få en syssling! :O helt paff faktiskt, trodde att min kusin skulle vara sist i världen med att skaffa barn, men se. Tydligen först av oss kusiner i familjen :P STORT grattis till dom ;)

Ska bada nu så jag hinner inte skriva så mycket :P

Puss o kram

Bubbel besällt!

0 Läs mer >>
Kom hem för 1 timme sen och hittade Johan och Julia här hemma, 3se är tydligen barnvakt. Dansen börjar om ca 1 timme, och idag ska jag faktiskt inte vara ledare! :O Idag ska jag faktiskt vara med, och dansa! Ska bli kul :)

Känner världens sug på nudlar och lite sallad till, men det fick jag inte tyvärr :( Vart riktigt riktigt riktgit riktigt sugen på nudlar! Hela min kropp skriker nudlar, men jag vet att jag måste äta makaroner och falukorv! Äckligt som fan! :(
Bara att säga orden makaroner och falukorv är äckligt.

Nu ska jag tillbaka till maten!
Ps. Vart något mysko med detta inlägg så den ville inte läggas ut tydligen :S

Blä för makaroner och falukorv

Hurry hurry hurry

0 Läs mer >>
Hej hopp!

Just nu sitter jag och väntar på att få åka, ska byta om till strumpor och jag är på väg! Har ju som sagt en lektion idag, så jag tar moppen till tåget. Idag på morgonen så skulle jag gå ut och gå, var riktigt peppad för att göra det, men jag hade ont i magen. Har haft ont i magen rätt länge nu, kommer och går och stör min träningslust. Hatar min mage just nu.
Antingen så är det min kropp som säger emot "nej jag ville inte träna" eller så vill kroppen säga att jag inte mår bra och borde vila. Jag hoppas på nummer 2, för det är ju inte kul att ha en kropp som säger åt mig att jag inte ska träna för jag har ont någonstans.

Rep ikväll till Avesta. Ska nämligen iväg på en tävling den 1-2 maj, med Ellen, Linnea, Ullis och Lasses grupper. Ska bli kul!

Dans på onsdag på idrotten! LÄNGTAR

Nu ska jag sluta, ska dra på mig strumpor och sticka hemifrån.
PS. "blinkande pinnen" funkar igen, så kan markera texten

Puss o kram

Ont i magen eller bar...

0 Läs mer >>

Tjolahopp!
Orkar inte skriva så mycket på den här datorn för man kan inte markera texten eller klicka till ett annat ställe i texten för då försvinner ju den "blinkande pinnen" som jag har förklarat förut.

Lördagen gick bra, även fast det hade kunnat varit mycket roligare! Trodde faktiskt att det skulle vara dubbelt så mycket roligare än det var. Det var som ingenting var i sin ordning den dagen.

Fick ett mail nyss från DOS, där man fick reda på vilka som var med och hjälpte till och sånt. Vi ska ha internetmöte den 4 maj 20.00, vilket är en måndag. Får helt enkelt skippa dansen en gång, dom på dansen dör ju inte för det. DOS behöver mig nog mer än dansen just nu ;)

Snart ska jag åka till Östervåla för att gå på en restaurang, ska fira farfar. Måste vi äta i Östervåla? Kunde han inte tagit någon gullig restaurang i stan istället. Värdshuset förra året var pest och pina, det lär väl vara lika tråkigt idag med.

Nu ska mamma få sitta vid datorn!
Puss o kram

Tjoho!

0 Läs mer >>

Idag är det lördag och den är rätt fullbokad! Dans på stan typ halva dagen och sen till mormor för att äta mat. Jag hoppas att det blir lika kul som förra året! Det är säkert lika varmt som förra året så hoppas att barnen inte får solsting.Men hellre sol än regn!

Fredan var en händelserik dag för mig. I vanligt fall brukar jag alltid åka hem efter skolan, men igår åkte jag och Ellen till Linnea och Fredrik. Jättefin lägenhet tycker jag! Fredrik laga korvstroganoff som var JÄTTEGOD! Till korvstroganoffen så fick vi spaghetti, vart rätt paff. Hade aldrig ätit med spaghetti bara med ris, måste rekomendera spaghetti till alla, mycket godare än ris! Alva var där också, Linnea var barnvakt. Efter maten stack Fredrik till sitt jobb och då tog vi chansen att spela guitar hero. Roligare spel har jag aldrig spelat! Måste ha det spelet!
När jag kom hem så var jag lite social i början, sen gick jag in till mitt rum för att kolla på min tv, det kliade lite på näsan så jag gjorde en klassisk "ikakliare"  då brast ett blodkärl i min näsa och blodet började forsa. Springer till toan för att hämta papper, torkar torkar och än en gång torkar men det funkar inte. Det slutar med att jag ligger lutat över badkarskanten och låter blodet rinna. Badkaret var alldeles rött och det var blodsfläckar lite varstans på mitt rum och i badrummet. Blod på armar och ben, mitt nattlinne var blodigt och det såg ut som om jag hade rött skägg. Satt i grina av panik, aldrig förlorat så mycket blod så jag har tillåtelse att få panik. Kommer ALDRIG våga klia mig på näsan igen! Eller iaf på ett tag iaf. :P

Nu ska jag ta bort lite saker från bänken och sen ska jag byta om! ;)
Puss o kram  

På lördag på lördag p...

0 Läs mer >>
Datan i mamma och pappas sovrum har fått något cpryck,man kan inte markera saker, så om jag skriver fel och klickar där för att komma dit snabbt så försvinner den blinkande pinnen och jag får taba mig fram till texten! Man kan ju inte leva så :O Jätteirriterande :P SE DÄR! Där fick jag taba för mitt liv.

Nu är jag klar med näringsläran när vissa knappt har börjat ;) känns skönt att vara klar så snabbt, för nu slipper man oroa sig för den uppgiften, så nu kan man ta det piano tills nästa uppgift kommer. :P

Nu ska jag skriva vidare
                                                                                                         Hon som tröck på mellanslag för att få texten att komma hit!
                                                          

Tisdag 19.36

0 Läs mer >>
Är det så man stavar perhaphs? Tränar på engelskan eftersom jag har NP i engelska om en vecka ;) Får ta alla chanser som ges nu :P Lär mig inte så mycket av dom där häftena vi fick av lärarn. SÅ mycket text.

Igår var det dans, efter dansen så hade jag världens huvudvärk och ibland så mådde jag illa. Var inte trevligt, har aldrig haft en sån känsla förut. Kunde inte sova under den natten heller, så jag var praktiskt taget död när pappa väckte mig, när han åkte så somna jag om och vakna till halv, lågkvar en stund till eftersom jag visste att jag hade tid på mig.
När vi kom till skolan så kände jag mig lite bättre än igår, men inte helt återställd. Mår fortfarande piss, om jag mår piss imorgon på morgonen så vill jag inte till skolan. Verkligen inte!

Har jag berättat om mitt härliga skavsår som läcker blod? Idag så har jag crocs på mig för att vädra såret. Det blöder ju ändå :( Gör ont som sate!

Nej nu ska jag ha lektion och slicka mina sår!

Puss o kram

Sick perhaphs?

0 Läs mer >>

ska man bara ut och fota lite istället?

Eller..

0 Läs mer >>

Här är jag igen!
Sitter vid den gamla datorn och surfar lite, har precis ätit pizza med familjen. Den här träningstjejen jag har skrivit om som skulle träna igår tränade inte igår, fast hon hade ju en anledning till det. Hon träna ju på fredagen då hon ska vila. Men idag vill hon inte heller träna, för hon har verkligen ingen lust att gå ut och träna efter en stor pizza och så har hon helt enkelt inte lust.
Ibland så undrar jag om jag säger saker som jag ska lova mig själv för att må lite bättre, men sen så gör jag det inte. Visst får jag skylla mig själv att jag lovar mig en massa saker. Just nu velar jag mellan att hoppa lite hopprep här utanför i 20-30 minuter eller bara skita i det, har verkligen ingen lust att göra något alls över huvudtaget. Kanske kolla lite nyttiga sidor eller något liknande.

I går spenderades tiden hos mormor, där vi åt mat och fika. Efter det runt 18.00 for det av till Gränby där jag och 3se kollade lite på klänningar till bröloppet. Köpte en ljusblå tunika från Gina tricot. Har en i vit men ville ha en till i en annan färg, det var ju på min bekostnad så det var okej för mamma ^^ Så nu är jag en tunika rikare men 149 kr fattigare. Visst har jag blivit snål sen jag fick pengar i present men ändå har dom fort igenom mina händer, och det känns inte som att jag har mycket kvar. Lite sjukt faktiskt :P

Idag har jag pluggat en hel del, gjort 2 av fyra mattetal som ska in någon gång, gjort näringsläran och läst lite engelska. Känns bra att jag har pluggat en hel del idag, känns riktigt bra. Som om att jag har all tid i världen till allting. Om det skulle kännas så här varje gång man plugga så skulle jag plugga jämnt! :)

Någon som vet en bra film som går ikväll? Annars blir det väl tv-spel som vanligt.
Let's Surf!

Puss o kram

Bara en vit lögn?

0 Läs mer >>
Känner mig jättefräsch idag! Gick upp vid kvart i åtta ungefär lite innan för att plugga lite, sen klädde jag på mig träningskläderna för att ta en promenad! Gick 08.10 på ett ungefär och kom hem 08.56. Känner mig verkligen pigg och fräsch. Det här är en start för mitt nya jag. Så här ser mitt träningsschema ut hitills:

Måndagar:
Gå ut och gå på morgonen
Dans
Tisdagar:
Gå ut och gå efter skolan
Onsdagar:
Gympa
Gå ut och gå efter skolan
Torsdagar:
Vila
Fredagar:
Vila
Lördagar:
Cykeltur eller promenad
Söndagar Cykeltur eller promenad

Snacka om att jag kommer må mycket bättre än vad jag gör i vanliga fall! Innan ni vet ordet av det så är jag helt anorlunda ;D
Just nu har datorn fått nåt tuppjuck.. Irriterande. Hörs senare! :)

Puss o kram

Det nya jag

0 Läs mer >>
Idag har det som sagt varit en lite mysko dag, eller inte mysko men anorlunda som "familjen anorlunda" typ. Vi började med en omgång samhällskunskap där vi skulle "sia" vad vi trodde skulle vara en trend i framtiden. Lite kul faktiskt, för det vart lite slapp. Sen på mdkn så kollade vi på varandras skyltfönster, sen på idrotten så hade vi näringslära. Gud vad det är mycket man måste tänka på. Man får inte träna för mycket, man får inte träna för lite, man får inte äta för mycket och man får inte äta för lite. Nu när man haft näringslära så börjar man ju tänka mycket på vad man ätar och dricker.
Just nu sitter jag och smakar på brämhults blodgrape apelsin som pappa köpte till mig. Jag sa till pappa att jag skulle köpa egen jucie så nu har jag 2 stycken brämhults! :D Sen så hade han köpt minijuicer i brämhults också! :D TACK PAPPA! Brämhults är såååå gott, och nyttigare än andra juicer, det är ju såklart därför den är dyrare.

Har pluggat som en tok sen jag kom hem. Har ekonomi på fredag. Just nu känns det rätt okej, men kommer säkert få världens panik precis innan som på förra och får världens hjärnsläpp på provet, och såklart få IG på provet och få gå sommarskolan. :P

Man vet ju aldrig liksom ;)

Puss o kram

Kcal = Jobbigt!

0 Läs mer >>
Hejsvejs!

Här sitter jag vid datorn här hemma och jag har blivit kär på nytt i våran dator, så snabbt det går och inget krångel alls! 100% kärlek till datorn. Det känns inte som det är samma dator som vi hade innan, då den var seg och inte ville samarbeta alls. Shit! Jag beskriver min kärlek till en dator.. Så det kan gå! ;)

Som ni ser på min snärtiga rubrik här uppe så har jag ett litet problem. Jag vet inte om jag ska göra min analys om dödskjutningar flytande eller med punkter. Lärarn har inte skrivit någonting om hur det ska vara redovisat så jag antar att man får göra som man vill. Men jag vet ju inte vad jag vill göra! Jag är helt hopplös ibland. Måste veta vad alla andra tycker och hur dom ska göra. Hoppas jag får något svar.

Läste nyss ett veckohoroskop. Där stod det såhär:
Väduren (21/3- 19/4)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.


Inte för att jag är besatt utav att veta mitt horoskop varje dag, men det är ju en kul grej! För det mesta så brukar det stämma in för mig, gör det de för dig? Gå in här!

Tror jag har bestämt mig nu men jag väntar på ett svar från dom andra :) Skriver båda så får jag se vad som blir bäst!

Puss o kram

Flytande eller punkte...

0 Läs mer >>
Det här är nog den meningslösaste dagen på hela veckan i vanligt fall, men nu har de varit RIKTIGT meningslöst. Började imorse, kom hit på morgonen för att ha svenska från 10.05-13.05, men såklart är lektionen inställd. Sen när vi ska gå till draman som börjar 13.15-14.40 är också inställd så nu sitter man i nya expo för att jobba med barnboken, vilket jag har kommit rätt så långt på. Men fatta! Jag kommer inte ha någon enda lektion idag, eftersom vi pruta lite med Janne. Helt värdelöst att åka till skolan över huvud taget idag. Blir så arg på skolans system! Man får alltid reda på sakerna samma dag, aldrig dagen innan. Dom borde fixa något system där man skickar ut mail till dom som inte har några lektioner så slipper dom komma om dom är lediga hela dagen eller så man kan kontakta andra lärare om att man bara har en lektion osv. Men det verkar ju tydligen inte rektorn tänka på!

Jag har ju inte bloggat nåt under lovet förutom blogginlägget under här där jag klagar över träningssvårigheter. Lovade ju innan lovet att jag skulle plugga på lovet men så blev det inte riktigt. Har inte pluggat ett dugg, förutom igår. Har citatboken klar, har pluggat lite till samhäll och jag har renskrivit analysen. Sen har vi ju matten som jag helt hade glömt bort. Inte bra. Inte bra.

Men nu har jag jobbat på bra en stund så nu ska jag bara surfa runt lite. Sen blir det kanske stan med tjejerna? :)

Puss o kram

Bra start på skolveck...

3 Läs mer >>

Är hemma just nu, kom hem från sysslingen Jessica nyss. Har klippt mig, bilder kommer senare. Det är en gammal klassiker ska ni veta ;) Ska snart färga håret också, jag kommer förändras mycket, har aldrig färgat håret faktiskt.
Men snart ska det ske! Just nu drar jag fingrarna genom håret och tänker hur tunnt det är. Stavas tunnt så? Har aldrig skrivit det på datan förut, så jag tycker att det såg rätt konstigt ut!

Efter dansen igår så skynda jag mig hem för att kolla på Project Runaway. Jag måste medge att jag har mina favoriter! Blayne och Jerrel! Helt underbara killar! och sy kan dom också göra. Jag hatar Keith och Daniel, tur nog så åkte Daniel ut. Keith gör ju samma slags kläder hela tiden! Tygbitar hit och tygbitar dit! Kom på nåt nytt! Det är tråkigt att kolla på någon som gör samma sak hela tiden.

3se tyckte att jag skulle söka sommarjobb, men det finna ju inga bra kvar ju! Eller jo, sjuksköterska! Det vill jag ju så otroligt bli! NOT! :P

Sen så TVINGAR dom mig ut för att gå, har man inte lärt sig att man inte ska tvinga folk att göra saker. För då vill ju aldrig människan som blir tvingad göra det igen. Det jag försöker säga är att min familj har skrämt bort mig från att träna. Om jag säger att jag vill ha ett säsongskort på friskis och svettis så säger dom att jag inte kommer orka och ledsna efter ett tag. Och om jag vill skaffa årskort på fyrishov så säger dom att det är tråkigt att simma ensam, och det är bättre att ta på centralbadet istället. Jag vill inte ha på centralbadet, vill ha på fyrishov that's it!
Så nu är jag fast med "du får röra på fläsket", får höra det nästan varje dag! Hur kul är det!?
Har insett hur mycket jag gillar Tyra Banks, såg på ett av hennes program igår och där sa hon att man ska bestämma sig själv när man ska börja banta ingen annan ska bestämma åt dig. Och att man ska göra det för sig själv och inte gör det för någon annan. Snacka om att jag mådde bra när hon sa det! Har aldrig mått så bra med mig själv i hela mitt liv.

Med tanke på att jag skriver ner det här i min blogg istället för att säga det är för att jag inte orkar diskutera det med min familj. För då skulle jag börja grina, som vanligt. Känns som om jag går bakom ryggen på dom men jag orkar bara inte diskutera.

Puss o kram

Blaynelicious!