0 Läs mer >>


Andreas Johnson - We Can Work It Out


Lovestoned - Thursday


Darin - You're out of my life


Crucified Barbara - Heaven or Hell
 

Eric Saade - Manboy


Timoteij - Kom


Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart


Salem Al Fakir - Keep On Walking

Mina favoriter ♥

0 Läs mer >>

För en vecka sen så började man praktisera på Bjerkings, så nu är det bara 5 veckor kvar. Har vart jättekul och jag längtar tills imorrn!! Ska inreda en massa lägenheter i sketch up med moderna möbler och jag ska tänka på vad jag skulle kunna göra för slags presentation till lägenheterna, funderar på om jag skulle göra en powerpoint presentation och en film där man går runt i lägenheterna. Det kommer nog gå bra det!

Igår var vi hos min morbror och hans sambo och kolla på melodifestivalen. Har aldrig varit i deras bottenlägenhet förut och det var jättefint! :) Mycket vitt och pastellfärger, gillar verkligen Annelies smak!

Funderar på att göra en kladdkaka med marshmallows nu i veckan, lite så här på skoj för jag gillar ju att baka! :) om det blir en succe så kanske jag kan göra en till sen på lördag då vi ska fira mormor här hemma hos oss!

En vecka har gått

0 Läs mer >>

Vill bara skrika! Min lördag är totalt förstörd! Jag som längtade över att min morbror och mormor skulle komma hit och kolla på melodifestivalen med oss och nu är det nåt jävla pissfittväder utanför som gör så att dom inte kommer! Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och somna om och vakna på måndag.  Nu sitter man här, duschad, klädd i väntan på att dom ska komma, men troligtvis så kommer dom inte komma. Fan vad surt! Den som önkar sig mer snö just nu vill jag slå hårt, riktigt hårt så den personen blir medvetslös!! Det är väl mer lägligt att det händer just idag när jag är redan på bottenhumör innan jag ens fick det här beskedet....

 %&"#%/

Förstörd lördag!!

0 Läs mer >>

På tisdag kommer jag vara så nervös så att det inte är sant! Ska nämligen till min praktikplats då för första gången! :D Fick min praktikplats idag i skolan nämligen på Bjerkings i Uppsala, som är ett arkitektföretag. Kommer få sitta vid sketchup i ca 6 veckor men fatta, jag ska få praktisera på Bjerkings! Dom har tex gjort centralgaraget, biocentrum, jumbohotellet vad Arlanda mm. Min handledare håller på med Kapplasse, som jag har uppfattat som en massa lägenheter som dom ska rusta upp, därav jag ska sitta och hålla på med sketchup-bilder på lägenheterna. Låter intressant, och den här praktiken kommer jag nog ha nytta av i framtiden sa Noe, och jag litar faktiskt på honom, för han hjälpte ju mig med platsen! Hoppas det blir bra!
Under dom dagarna jag är kvar i skolan så ska jag göra ett förslag till elevrådsrummet, hur det ska se ut och sånt. Har hört rykten om att det är pyttelitet så jag undrar hur det här ska gå, om man ska göra så att man har en mörk, mysig och lugn färg, fast då blir ju rummet ännu mindre så man kanske ska ha en ljus färg, med en massa fina gardiner hängande för fönstren och någon tavla? Kanske en fondvägg? Mina tankar flyger runt som sjutton just nu, tror jag lätt skulle hitta på massa förslag tills imorrn! Ska nog bli bra det här ;)

Har blivit jättesugen på att baka, en massa! Så jag har kollat på en massa recept på internet och jag har hittat några intressanta:

After Eight kladdkaka
Kladdkaka med marshmallows
Olika slags muffins
+ massa annat gott!

Fick sån lust att baka allt, men knappast att allt kommer få plats i vår frys!

Turen lurade bakom hö...

0 Läs mer >>
Hejsan! Är lite nervös idag, det är ju tävling imorrn. Just nu sitter jag med västen på mig så att den ska forma sig, för jag har ju inte haft den efter kulturnatten som var i september. Jag har växt lite grann och den har tvättats så den har även krymt lite grann, vilket inte är en bra kombination! Fast man ska väl bara dansa i ca fyra minuter, sen kan man ta av sig den en stund, för att man ska kunna andas ;) Så jag tror att det här löser sig trots allt, fast jag ska prova med särken sen bara för att vara säker, annars får jag dansa med en öppen väst älla hå behöver jag inte ha den helt stängd, även fast det är finast när den är helt stängd. Men en grej som man kan se som positiv och negativ. Jag ser verkligen ut som en kille i västen, och det är ju bara att lista ut varför jag anser så, det är så platt!

Är hemma idag också, mamma och pappa tyckte jag kunde vara hemma idag också, men lite senare på dagen så kommer Julia hit för hon ville träna lite grann tills imorrn. Nu kanske ni tror att jag ska dansa med Julia, men nej det ska jag inte, jag ska nämligen dansa med Carolin och Julia ska dansa med Desirée. Jag behöver träna på valsen, när man ska gå över och dansa åt andra hållet. Skulle nog vara bra om jag och Carro hade kunnat tränat på snoan en gång till men det går inte nu, valsen och snoan är jag oroligast för, schottisen och hambon kommer gå som en dans, hehe.

Nej jag tror faktiskt att jag ska bada en stund snart och när jag har torkat så ska jag ha på mig särken under västen så att västen kan forma sig lite grann, och så jag får rätt andningstecknike förns imorrn! ;)

Ps. Jag har en liten överraskning till er läsare snart, det här är det enda ni kommer få reda på, ni kommer få veta sen, inom sin tid! Ds.

Ser verkligen ut som ...

0 Läs mer >>
Har gått och blivit sjuk, otroligt nog, riktigt illa. Jag chansar på halsfluss men har haft liknande symptom som när man har scharlakansfeber, fast jag har inte kräkts eller mått illa. Så jag chansar på halsfluss som sagt. Så jag ska nog ha med mig handsprit vart jag än går så om folk har handkontakt så får dom lite handsprit. För det kan ju även vara bra för mig om jag har handsprit hemma, för då så kan ju inte bacillerna hoppa på mig igen, eller? Det stod på hemsidan där jag fick min information ifrån att man kan gå ut, fast det var på scharlakansfeber men ändå, det kanske hjälper om man går ut en snabbis?

På fredag blir det bio, egentligen borde man inte åka kanske, men eftersom det är en bio så måste jag vara tyst, så då är det ett bra tillfälle att ta en zyx och bara sitta där i stolen och kolla på farsan.  Ska bli kul att få gå på bio :)

Om det ändå kunde slu...

0 Läs mer >>

SOMMAREN! 
Sitter just nu och myser in mig i en filt då jag tänker på sommaren, det är varmt och soligt och man behöver inte oroa sig över att man ska frysa. Man har en chans till att bli brun (som jag ska bli i år!!), man lyssnar på sommarklassiker medans man ligger och guppar i poolen eller ligger på altanen och steker. Man söker sommarjobb och tjänar pengar, så man har en liten summa att shoppa för på sommaren, en del sparas för framtiden. Man tränar långt innan sommaren börjar för att man ska få en bikinikropp. Man kan gå i flippflopp, kjol och linne och man slipper den där tjocka tunga vinterjackan! Man börjar övningsköra och går på kurser som behövs för ett körkort.

Så här ska jag försöka få min sommar att se ut:
Ska försöka sola och bada så mycket jag kan. Åka på mycket dansaktiviteter med folkdanslaget. Få ett sommarjobb där jag tjänar mycket pengar. Gå med i arbetsförmedlingen. Vara med kompisar och vara med familjen! Träna mycket, typ ut och gå, dansa och simma. Ska börja med att prova att köra bil innan sommaren, så man kanske kan ha uppkörning inom en snar framtid!

Det är kortfattat vad jag ska göra under sommaren, man kanske ska bli medlem på arbetsförmedlingen tidigare?

Nu tänke jag också på hur jag har startat 2010, jag har dansat väldigt mycket redan, nästan varje helg har jag varit borta på dans, farmor och farfar har vart tvungna att skjutsa fram mig till bygdegårn på söndagar på dans och på kördagar kom man hem vid typ tolv-ett på natten. Känns som om jag har levt lite extra mycket det här året och jag har insett min sanna passion ännu mer, DANSEN!

Längtar till...

0 Läs mer >>
8/2 - Dansträning, APU i 10 veckor (Har ingen praktikplats)
13/2 -Snörakan i Vattholma
15/2 - Föräldrarmöte
18/2 - Tobo
20/2 - Fira Agnes?
22/2 - Årsmöte
27/2 - Fira Carina?
7/3 - Styrelsemöte
20/3 - Årsmöte Norrköping
1/4 - Jag fyller 19!!
2/4 - Äggsexa (WOHO!)
14/4 - Utgång med flickorna
7-8/5 - Elevexpo
10/5 - Pappa fyller år!
12/5 - Ellens studentskiva
19/5 - Ledig, min studentskiva
4/6 - STUDENTEN!!
6/6 - Dansuppvisning på slottet?
13-19/6 -Zornveckan i Tensta



....

0 Läs mer >>
Tjingeling!

Har inte vart här på ett tag, har inte fått någon inspiration för att skriva här! Men nuhar jag läst ett par bloggar och nu har jag blivit tillräckligt inspirerad att skriva igen!

Vad har jag gjort sen jag sist skrev här?
Jag har dansat, dansat, dansat och dansat. Hittat en underbar klänning som jag vill ha till min student på bubbleroom, den är så typiskt mig, har börjat tränat igen allvarligt, färgat håret och klippt mig, vart på mitt första pass på friskis o svettis och det var just en slags dans jag gick på, afrodans! Just det! Jag har även anmält mig till en folkdanstävling som är nu på lördag kl. 10.00 i Vattholma, jag förväntar mig att just du ska komma och heja på mig!

Mitt håt är just nu lite mörkare än vad det var innan, och håret är som det var innan fast lite kortare :)

Känner at jag ska börja med en mjukstart så jag inte blir trött på en gång att skriva här :P Ska göra ett inlägg med ett schema så ni vet vad som händer i mitt liv för tillfället!

Här kommer en länk till klänningen som är min dröm just nu!
http://www.bubbleroom.se/product/bubbleroom-h/27416/ballongklanning.aspx

Helt nöjd faktiskt