2 Läs mer >>
Nu har jag rensat på blogginlägg och nu ska jag sluta skriva vissa grejer på min blogg för då får jag bara en massa kommentarer som jag absolut inte tycker om!!

NU DU!

2 Läs mer >>
Nu när jag har räknat ihop hur mycket pengar jag har som sagt, så har jag märkt att det kommer gå nätt och jämnt om jag inte får något sommarjobb..

Nu inser jag en sak, nästan alla bloggar har jätemycket på sin header, inte för att det är dåligt eller så, men ibland så kan det bli lite för mycket. Jag har insett att jag älskar mina headrar jag gör, lätt så enkla så att dom funkar till allt. Loggor är min grej asså ^^ Älskar photoshop!

Just nu känner jag att jag vill på brölloppet, bara jag inte behöver sitta bredvid Johan, även fast han bara är ett barn...
Hoppas jag får sitta bredvid Mickan! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Pirrar i magen och hoppas att jag får sitta bredvid Mickan annars är lördagen förstörd..


Är jag scizofren eller nåt? Nyss ville jag ju inte gå, men nu vill jag gå och sitta bredvid Mickan. Lite avis på henne för nu är väl hon i bygdegårn och dekorerar, det ville ju jag också göra. Plus att hon kommer kanske få hjälpa min faster med klänningen som att det inte var min dröm heller? :( sååååå avis!!
Pussisar ♥

Det ska hålla

0 Läs mer >>
Kollade nyss min statistik här på bloggen och såg att jag har 25 besökare hitills idag!

Här kommer en ny design som kommer kanske vara kvar tills efter sommarlovet!
Sitter i skolan som i förra inlägget, men nu har jag GK istället. Men snart slutar jag :) Men det blir ingen vila för det, ska hem och plugga det första jag gör när jag kommer hem, fast måste ju såklart äta innan.


Puss o kram

Oj oj oj!

0 Läs mer >>
Snart så är det expo, sista lektionen med Perra. :( Blir lite ledsen faktiskt, för Perra är ju så bäst! x)

Fick G på matten! YES! Efter matten så tog jag, Agnes och Carro till caféterian för att spela kort, när vi har suttit där en stund så hör jag någon säga hej, lät exakt som Anna (klassföreståndare) så jag säger hej och kollar upp och då ser jag en tjej från JK/GK kollar på mig förvirrat, då upptäcker jag mitt misstag! xO Pinsamt! :P

Puss o kram

Hej! OJ!

0 Läs mer >>

Just nu regnar det, lite tråkigt faktiskt :/ Mammas "sienarknä" gör ont så snart kommer det börja åska här, vi har hört muller också så det är säkert här snart så jag får skriva snabbt.
Har pluggat jättemycket sen jag kom hem, fast först räkna jag ut min ekonomi under sommaren om jag inte får något sommarjobb. Det kommer faktiskt se rätt så bra ut även fast jag kanske inte får något sommarjobb. Kanske ska försöka luska ur pappa lite pengar till sommarlovskortet så jag kan åka tåg, buss och stadsbuss i Uppsala, sen ska jag också kolla om jag får pengar om jag rensar hela häcken runt tomten själv, lär jag ju få, för vi här rätt så stor tomt och så är buskarna täta så man kommer knappt igenom. Hoppas Hoppas!
Även fast jag har pluggat skitmycket idag med engelskan som ska in på fredag så har jag mycket kvar, men om jag skriver lite till på den nu innan jag går och lägger mig så känns allt okej faktiskt. Sen tar jag svenskan på fredag, lördag och söndag. Bara en vecka kvar sen är det baj baj skolan HEJ SOMMARLOV! En vecka, 5 DAGAR! :D

Igår hade jag värsta huvudvärken, typ hade fått solsting eller nåt. Vart hämtad av pappa efter skolan för att åka till coop och köpa mat och målarfärg, faktiskt. Jag gick in med världens huvudvärk, kände att jag ville svimma men jag gick på och klarade mig. Men min huvudvärk vart ju inte ett dugg värre av att pappa hade fått fel målarfärg FAST servicesnubben sa att han hade tagit rätt målarburk... Så pappa gick in där igen, men det tog ju en bra stund innan han kom tillbaka, när han väl kommer tillbaka så säger hon i kassan i kundservice att han hade tagit fel och då ville jag explodera: "KAN DU BARA SÄGA VILKEN HAN KAN TA SÅ JAG KAN FÅ ÅKA HEM FRÅN DEN HÄR SKITAFFÄREN?!" men jag lät bli, muttrade lite irriterat isället.

Är det bara jag som hatar att åka tåg nu för tiden?! Tågkonduktörerna ser oss som några jäkla snorungar som är kriminella! Gick på tåget imorse och fick en blond tågkonduktör, känner igen henne, hon brukar vara rätt schyst men när hon kommer fram till mig och jag visar henne mitt kort så ger hon mig världens BITCHblick och säger skitstöddigt som om hon inte tror mig "Har du stämplat ditt kort?". Om dom börjar klaga på att vi är otrevliga mot dom så är det droppen, det var dom som börja! Vi ungdomar får alltid skit, försökte förklara för mamma att vi ungdomar får all skit men hon håller inte med? Hon tycker att det är rätt? För att vi ungdomar inte gör som man ska?  BLIR SÅ ARG!!! HATARHATARHATAR att åka tåg, det är den sämsta tiden på morronen, till och med att gå upp är bättre än att åka tåg, säger det något??

Snart är det lördag och då vankas det bröllop. Hoppas det blir fint väder då. Ska sitta vid barnbordet då, jippi. Är arton och får sitta vid barnbordet.. Är det någon förolämpning eller?

Let's plugg!
Puss puss!

Plugg plugg och ännu ...

0 Läs mer >>
Sitter vid den gamla datorn just nu, hade lite tråkigt så jag kollade rakt in i bokhyllan och hittade jätteintressanta saker, t ex inredningsböcker, hur man målar på stenar & vilka stenar passar bäst och en massa fixa det själv böcker. Jag tog chansen och läste "Måla på stenar", det var jätte intressant ju! Låter också mysigt, istället för att sitta framför datan varje dag på sommarlovet så kan man ju sitta ute i solen och måla stenar eller bara sitta och måla någonting litet och dekorativt. :) Det ska jag försöka fixa till sommaren, måla stenar och pyssla mycket, så att jag får chansen att sitta ute i solen och bli brun, fast jag ska ju såklart också bada, åka till västkusten och vara med vännerna. Måste ju såklart fixa sommarjobb såklart! Annars kommer jag inte ha råd med så mycket som jag vill göra. Hoppas att jag och Ellen får sommarjobbet på sommarcaféet igen, även fast det var ibland dryga dagar så fick man hyffast bra betalt. Det här vill jag uppnå i sommar:

Åka till Grönan med Agnes, Sonja, Sanna, Carro och Flugan
Åka till Liseberg med familjen och kusinerna
Shoppa mycket
Åka och kolla på EMD på antingen grönan, fyrishov eller båda.

Som ni ser så kommer ju sånt här kosta mycket pengar, so I need money! Kan inte leva på studentbidraget hela sommaren, fast det hade vart skönt :P Har redan planer över hur jag ska få pengar, ska jobba här hemma, typ rensa hela häcken eller något sånt, 3se om du läser det här så får du inte skriva upp det och säga det till mamma och pappa! För då kommer jag få göra det, fast utan pengar tror jag :P
Nu håller pappa på att pyssla här inne så vill inte skriva så mycket mer ;) Känns som om han kollar på rutan :P

Puss o kram

Att man inte har tänk...

0 Läs mer >>
Känner att en datanörd har kommit fram ur min kropp och skriker THE SIMS 3. Nu är det inte långt kvar, bara 11 dar kvar.
Nu får ni se mig som en datanörd, men jag kan ju inte ro för det, om man en gång har spelat the sims och det gått bra så blir man för sjutton beroende, typ som alkohol eller tobak :P Helt underbart spel!

11 dagar kvar ♥

Puss o kram

Inte långt kvar nu..

0 Läs mer >>
Inser just nu att jag har skitmycket att göra dom här dagarna som kommer, hur sjutton ska jag kunna hinna med allt?
Har ju fixat skype nu som sagt, men jag måste ju fixa micken här hemma som inte ville fungera i början. Här är mitt schema under dom dagar som kommer tills skolavslutningen:

Söndag 24 maj
Busmöte 17.00
Måndag 24 maj
Dansträning
Tisdag 26 maj
Klar med svenskauppsats
DoSmöte på skype
Fredag 29 maj
Engelskauppsats ska vara klar
Lördag 30 maj
Bröllop♥
Söndag 31 maj
Mors dag
3 juni
Skolavslutning
Blodomloppet

Det kanske inte ser så mycket ur, men det är stora saker jag håller på med, Svenskauppsatsen ska vara om hela svenska språkets historia, engelskan ska man läsa 6 olika texter från 3 olika länder och jämföra vilken skillnad och likhet det är mellan texterna från samma land och även dom andra länderna, ska skriva lite om författaren till varje text också. Busmötet ska man ju hålla i och jag har insett nu att det är vissa grejer som står med i dagsordningen som jag inte har diskuterat med Jonas om, så jag kan lika gärna stryka den punkten men den är ändå viktig. DoSmötet är viktigt det med, för vi ska ha gjort vissa grejer innan dess, lägga upp information på olika sidor, och det har inte jag gjort, det har Sara gjort, så nu ska jag kolla med Jonas om jag kan lägga upp informationen på våran hemsida, för då har jag ju åtminstone gjort något.

Nej nu ska jag inte belasta er med med min stressfaktor :P
Puss o kram

Jisses

0 Läs mer >>
Halloj! idag var det dans på liljekonvaljeholmen, det var skoj. Sitter just nu här hemma och lyssnar på islands bidrag till esc 2009. Riktigt vacker :)

Orkar inte skriva så mycket mer, skönt att det är långhelg ♥

Puss o kram

Sweet home Onslunda

0 Läs mer >>

Under den vecka som var så kom dom här nya sakerna
  Lindex Shop Online - Klänning, Organic cotton Lindex Shop Online - Linne Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Bolero

Nu är vissa saker bara liknande som cardigan och klänningen ;)

Nya saker förra vecka...

0 Läs mer >>
Japp gott folk! Nu är det bara 19 minuter kvar tills Norge kommer vinna, känns inte det redan som uppenbart? :P

Idag har jag varit på Grand mellan 19.00-20.00 på konsert med Carina, det var kul, spelmanslaget Triller var jättebra, fast dom kunde dragit ner på den ungerska stilen och köra lite mer svenska låtar istället, men dom hade gjort dom flesta låtarna själva så det var ett stort plus! :D
Innan det så åkte jag, pappa och 3se in till stan för att hämta mamma för att äta innan vi skulle skjutsa pappa till katalin och mamma skulle på min fasters möhippa. Det vart McDonalds, vilken överraskning lixom! Efter att ha lämnat av pappa så begav vi oss till Bowllaget där mamma och dom andra med min faster skulle spela bowling. Jag säger bara: OJOJOJOJOJ vilka SNYGGA killar det var som jobbade i baren, varför har man inte vart på bowllaget förut?! Jag tyckte jag kände igen ena killen, men jag kunde inte komma på vem det var?!

Min outfit idag var:
Vitt linne (Lindex)
Blårutig tunika (Lindex)
Jeans (Kappahl)
Hårdiadem (Kicks)
Halsband (Glitter)
Örhängen (Glitter)

Fick av en liten förvåning en lila tunika och vita korta legging från mamma, Tack mamma!
Nu är det bara 9 minuter kvar!

Inte långt kvar

0 Läs mer >>
Japp, då var det klart! En söt svart klänning till mig som jag ska ha på fasters bröllop, detaljerad med lite begie i :) jättesöt, fast gilla en annan mycket mer, men det tyckte inte 3se, mormor och mamma. Vart lite ledsen för jag verkligen älskade den klänningen, men det fick ta och bli den svarta ändå, fast det är ju inget fel med den svarta, men den rosa var något snäppet bättre. Klänningen vart investerad från Lindex med mitt presentkort på 250 kr :)

Ska alldeles strax iväg på dans så jag borde väl sluta här!

Puss o kram ♥

Klänning fixat!

1 Läs mer >>
Just det, glömde skriva vad som händer nästa vecka:

Måndag: Dans & in med motiveringen i prisskåpet renskriven och klar
Tisdag: Nationellt prov matte 3.5 timme, in med dramaläxa (ev. klar med näringslära)
Onsdag: Tingsrätten med klassen och klar med näringsläran
Torsdag: --------------
Fredag: RIX FM FESTIVAL! :D
Lördag: ESC Finalen :)
Söndag: Ev kolla på hamboträning om jag hinner och orkar!

Så ser min vecka ut hitills :) Om Ellen skulle skriva ner sin lista om vad som händer och sånt som ska vara klart i veckan så skulle det nog vara en hel lista. Så glad att jag inte valde Design, så mycket att göra verkar det som :P

Puss o kram

Fullspäckad vecka

0 Läs mer >>
Tjoho!

Kom hem från styrelsemötet för 45 minuter sen, först kände jag när jag var på väg dit att jag inte ville åka, men sen när jag åkte därifrån var jag glad och satt och nynna på mopeden (iggesundsgänget) hela vägen hem! Hoppas det blir lika kul på träningen imorrn. Sen nästa vecka på söndagen så är det busmöte och mycket annat under dagen. Måste fixa lite grejer till det, har mycket som måste lämnas in till den här veckan som kommer också. Har dramaläxan som egentligen skulle vara inne för 2 veckor sen och näringsläran som ska vara inne på onsdagen. På idrotten på onsdag så ska vi bara sitta vid datorn och skriva, men om man är klar med näringsläran då? Får man gå hem då? De har jag inte riktigt fattat. Så då om jag är smart så fixar jag så mycket jag kan nu så har jag knappt någon lektion på onsdan, jag gör så och hoppas på det bästa!

Nej nu ska jag skriva vidare på en hel del som jag måste bli klar med!

Puss o kram

Fullspäckad vecka

0 Läs mer >>

HAHA! Jag hann bli färdig innan släkten kommer, det ända som återstår är lite ögonskugga och mascara. Är lite av en perfektionist just nu för var 30 sekund så håller jag på att kammar min lugg så att den blir rak, det glömde jag förra gången när jag kollade på 24 så gick jag vid varje reklampaus, jag lovar er, det var inte vackert! Det gäller ju bara att den är rak när den torkar så kommer ju allting ordna sig, eller hur?
Jag tänker ha på mig den här outfiten

Överkropp:   Vitt linne (New Yorker)
                       Beige tunika (Gina tricot

                       Vit kofta (Vero Moda)
Underkropp:Vit Kjol med knappar (Vero Moda)
Accesoarer: Halsband med U på ett hjärta (Glitter)
                       Örhängen (Glitter)

Det här är min outfit för dagen!
Dags att kamma luggen igen!

♥Puss o kram♥


 

Klar!

0 Läs mer >>
Nu är det bara 59 minuter kvar! Har jag gjort något annat sen dess? Svar: NEJ! LITE PANIK HÄR! Mormor och Micke lär ju komma en halvtimme innan, eller så kommer väl Ekstrands tidigare för att Perry vill kolla hur datorerna mår. NEJ! Nu MÅSTE JAG IN OCH DUSCHA! Vare sig jag vill eller inte! Sen måste jag bädda sängen, och städa. Jisses

Så mycket att göra på så lite tid!

JISSES

JISSES!