0 Läs mer >>
Nytt år, nya möjligheter. Vi har kommit till den delen av året som allting handlar om ens nya jag, hälsa och ex antal löften som man säger "I år är det verkligen allvar, jag ska klara av det" och så går det åt pipsvängen som vanligt.Tror dock att det är bra att ha nyårslöften för att hålla hoppet/motivationen uppe och ha något att sträva mot, att inte lova sig själv någonting känns som om man skulle fastna i tiden och göra allt på rutin. Skulle kunna göra en mils lång lista över delöften jag vill åstadkomma under året, men det skulle bli motsatt effekt och jag skulle falla pladask och misslyckas totalt inom en månad. Men har några mål som jag vill åstadkomma i år:
 
  • Fixa körkortet - Så som jag har satsat nu så ska jag ta körkort i år, det kommer underlätta så mycket när jag har det, inte bara jobbmässigt men också privat.
  • Börja spara - Ska skaffa ett sparkonto där jag sätter in en viss procent av min lön varje månad för framtida planer.
  • Äta mer hälsosamt - Inget löfte om att träna, jag behöver få en bra kost först innan jag gör något åt det andra. Tror också att träningen kommer lösa sig själv eftersom jag kommer dansa 3-4 gånger i veckan och har bestämt mig för att gå hem från jobbet istället för att ta buss eller åka bil med någon från jobbet.
  • Blogga mer - även fast jag har sagt under mina senare inlägg att jag ska blogga mer så har det inte riktigt funkat. Men för min släkt och vänners skulle så ska jag dokumentera mitt liv med.
  • Börja fota - När jag var yngre så älskade jag att fotografera och nu när jag bor på en helt annan ort än vad jag är van vid så skulle det vara kul att satsa mer på att dokumentera min omgivning, skulle vara ett kul tillägg till bloggen också.
Annars så ska jag bara njuta av livet och ta det som det kommer helt enkelt. Nu ska tväten hängas upp på torkning och efter det ska jag ut och övningsköra, ha de gott och så hörs vi!

2016