0 Läs mer >>
Sitter och lyssnar på favoritlistan på spotify och skummar mig igenom alla sidor, mail och dylik och komer på att det var ett tag sen jag var här. Tog en väldigt lång paus från att blogga, eller så har jag bara dålig rutin när det gäller sånt.

Det som har hänt om man ska uppdatera bloggen lite snabbt och ta det huvudsakliga så har jag gått ett år nu på min utbildning i Gävle, det jag självklart saknar är min klass. Lite konstigt då man inte känner varandra till 100% men jag saknar dom verkligen. Första gången jag känner så här med en klass, så det är väl bra!

Sen har jag vart i Dalarna för andra gången i år, åkte till Bingsjöstämman för första gången. Under de resan var det mycket "första gången upplevelser" under resan. Bestämde mig självklart dagen innan sällskapet skulle åka att jag ville hänga på, aldrig rest ett tält tidigare, aldrig tältat och så hade jag inte alla grejer som behövdes. Första gången man tälta, drack svart kaffe, drack contreau (hur det nu stavas) och mycket mycket mer. Vart väl omhändertagen av min "andra familj", folkdanslaget självfallet. Det blir en återvisit nästa år och förhoppningsvis har jag körkort och en bil att låna så jag kan åka lite hur jag vill :)

Annars har det inte hänt så mycket, har varit hemma och pluggat lite, tränat lite osv. Lite nervös inför skolstarten igen då jag startar terminen med en del tentor som ska göras. Det gör ju en rätt nervös så vi får se hur det går.

Idag kom mormor över vid 12-tiden och vi börjar med att baka kanelbullar, gick självfallet superbra och bullarna vart supergoda! Gick upp till skogen och kollade efter blåbär och hoppades att skogen inte var alldeles förstörd efter att skogshuggarna har vart däruppe för fullt. Det var inte katastrofalt så vi hitta lite blåbär, vi hann dock inte gå så länge innan det börja åska för fullt. Men förhoppningsvis så kommer det mer blåbär och svamp snart så vi kan börja plocka på riktigt! Sen när mormor åkte hem så gjorde jag kycklingsoppa som vart SÅ. HIMLA. GOD! Kommer definitivt använda det receptet flera gånger.
Nu har pappa kommit hm och jag ska fixa kaffe till mamma så hon har kaffe då hon kommer hem, så vi får hålla tummarna att jag kommer ihåg att blogga här under resten av sommaren. Nu när appen funkar igen så kommer jag försöka blogga från iPoden så mycket jag kan!

Friday 13th