0 Läs mer >>



Demi Lovato - Don't Forget

Dagens låt

0 Läs mer >>

Igår så var jag ute på vift, i Stockholms län. Sigtuna var mitt och Tensta Folkdanslags mål igår, vi skulle dansa inför några som var på konferans där, några kom från Moldavien, några från Albanien, några från Litauen osv. Det var jättekul, för på slutet körde vi lite "modevisning" med våra dräkter på slutet. Det vart uppskattat av gästerna och det var kul för våran del att dansa inför en sådan publik, tror aldrig vi har lett så mycket utan att göra några fel, jag tyckte det i alla fall.

Idag så kommer Dan och hämtar mig vid tre, sen åker vi iväg till Östuna utanför Norrtälje där vi ska på Kick-off med resten av dansföreningarna i Distriktet, hoppas jag lära mig något av att åka dit, vet inte riktigt vad jag ska ta med mig men det löser väl sig. Maria (våran ordförande) kommer inte åka med för hon har gått och blivit förkyld när hon var på Cypern, så Ullis kanske följer med, får se det när Dan hämtar mig om någon sitter i passagerarsätet!

Mormor är här just nu, men jag sitter vid datorn, funderar på att gå ut och fota profilbilder för väggrankan utanför har precis fått en fin röd nyans, så det skulle vara en cool profilbild om jag lyckas! Puss på er

Söndag

0 Läs mer >>



Demi Lovato - Gift to a friend

Dagens låt

0 Läs mer >>
Nej nu har jag varit dålig, inom BUS. Jag har skutit upp allt och tänkt att man kommer hinna med allt, men sen har jag skutit på det igen. Har tydligen fått klagomål inom vissa grejer, men sånt får man ju alltid vara med om, hur man än gör.
Men nu ska jag prata med några ledare ikväll och kolla när dom kan ha busmöte, för det är så dags att jag måste boka ett möte!

Just nu mår jag illa, såg en video om en finne som ellen skicka, fyfan vad äckligt!!!

Latsidan är farlig

0 Läs mer >>
Idag vart det ingen resa till stan idag, sitter här hemma vid datorn. Inte så förvånande eller hur?! Har suttit vid sims 3 och nördat hela dagen, men vart sugen på lite musik som jag inte har hemma så jag gick in på youtube och slog igång lite musik, så här kommer lite musik gott folk! :)

No trip to town

0 Läs mer >>
Idag hände det något riktigt nervigt, skulle hämta posten som en helt vanlig person, när jag kommit fram tagit posten och kollar igenom högen jag håller i så tycker jag allt ser normalt ut, tills jag inser att jag har fått post, jag har fått post! Vart glad när det stod mitt namn på brevet och inte någon annans namn i familjen så jag börjar gå tillbaka till huset. Det var då jag kollade upp till det högra hörnet och såg att det stod Skatteverket högst upp i högra hörnet. Mina tankar for runt i skallen, tankarna exploderade och jag fick panik. Jag hade väl inte gjort något fel, tänkte jag, för några dagar sen så skickade jag en order om presentkort på kicks på 300 kr från gratismakeup och några dagar senare så får jag ett brev från skatteverket. Livrädd över vad det kan stå i brevet så öppnar jag det och fattar ingenting, så jag ger det till mamma och hon fattade inte heller så mycket, men det hade något med mitt sparfond att göra, så jag vart genast lugnare. Sen kom pappa hem och kolla på brevet och han sa att det inte var något problem, jag hade gått i plus med 3 kr på mina fonder. Tänk att ett brev från rätt ställe kan göra så att man nästan får en hjärtattack!

Hjärtat slog som om d...

0 Läs mer >>

Även fast jag har hört från min hemkunskapslärare i 9an att Vitamintabletter bara är skit så har jag börjat använt det igen, började använda det för några dagar sen strax efter att jag blev sjuk och under dom dagarna jag har varit sjuk så har jag fortsatt att ta dom, och jag känner mig mycket bättre nu. Om man jämför mig med mamma som vart sjuk samtidigt som mig så blev jag friskare snabbare än vad hon blev, hon springer fortfarande runt här hemma och snorar fast inte lika mycket som igår. Men som sagt, jag använder Friggs C-vitamin och det gör inte mamma, jag blev friskare snabbare än hon så det borde ju bevisa något, inte bara att jag har ett bra immunförsvar men att brustabletterna är bra? Eller är det bara psykiskt? Men på så sätt funkar dom ju, för att man tror att dom funkar, så om man tror så ska det nog funka! Har insett att tuben börjar bli tom, en tablett kvar. Så jag ska köpa en tub, men jag undrar vad det blir för smak? Har hallon just nu och det är så himla gott!
Vad tycker ni?

Idag händer det väl inte så speciellt mycket är ledig idag och imorgon, har lust att göra lite armband av garn, även fast jag inte använder dom så är det skönt att hålla på med, lite terapiarbete över det hela. Kommer säkert sluta med att det inte finns något garn hemma sen, vill lära mig att virka också, bara så att ni vet så kunde jag virka förut och jag var hyffsat bra på det också, men har lagt det åt sidan och sedan glömt bort hur man gjorde! Så jag ska nog fixa en instruktion från internet och sätta igång, slå igång någon film och sitta och virka.

Nej nu ska jag dricka upp mitt glas med Friggs C-vitamin och se vad mamma har för sig!




Friggs C-vitamin 

Friggs C-vitamin

3 Läs mer >>

♥ Europe - New love i...

0 Läs mer >>

Hejsvejs!
Har inte skrivit här på ett tag och det ber jag om ursäkt för! Har inte orkat skrivit här och när jag har velat så visste jag inte vad jag skulle skriva, så nu har jag samlat på mig lite saker nu i några dagar så det borde ju bli ett inlägg nu.

Har varit hemma från skolan i 2 dar, kunde säkert stannat hemma i 3 dar men allt berodde ju på en historialektion och dansen på måndagen, men på kvällen så bestämde jag mig för att stanna hemma, vilket var bra! Kunde knappt prata på tisdagen, men jag var flitig ändå, jag hade nästan bestämt mig under hela tisdagen att jag skulle gå till skolan så jag satt och pluggade historia senare på eftermiddagen för ett läxförhör som jag skulle ha idag, satt även flitigt och kolla på panduro om lite inspiration till vårat projekt som vi ska göra jag, carro och agnes. Ska bli skoj! Funderar på att jag ska fortsätta efter projektet att göra en viss del av smycken, vart så sjukt inspirerad så att det inte är klokt! Men det är dyrt dock, så frågan är om jag kmmer göra så att jag kommer sätta mig på en marknad sen och sälja smyckena sen eller om jag kommer behålla allt. Kan ju göra lite av varje! Fast vem kommer köpa egentligen, men det är värt ett försök! Men som sagt så åkte jag inte till skolan idag heller, varför ska jag skynda mig till skolan när jag inte är 100% frisk? Det känns så dumt att riskera att vara sjuk i helgen, för då ska jag ju dansa! Just är det på bättringsvägen iaf, har huvudvärk ibland, snorig och lite hes ibland, så jag kanske är 75% frisk!

Mamma har vart hemma under dom dagar jag vart hemma också, hon har varit sjuk hon med, snäppet värre än mig till och med, hon springer fortfarande runt här hemma och snorar, även fast alla kommer i den sitsen till och med jag så hatar jag när folk håller på och snörvlar i klassrum eller någon annanstans då man försöker koncentrera sig, eller jag blir irriterad över huvudtaget, visst är det inte deras fel att dom är sjuka men ändå blir jag irriterad. Kan inte hjälpa det, det är som en sjukdom jag har.

Imorgon händer det väl inte så mycket här hemma, men funderar att åka in till stan på fredagen, allt bror på om mamma ska jobba eller inte. Fast har inte bestämt mig helt än, vill ju bara in till stan för en sak, att börja göra smycken, och det känns lite dumt att åka in för att köpa lite grejer på uppsala färg och sedan strosa runt på stan för att vänta på att pappa ska sluta, men jag behöver ju nya jeans... Aja får se hur det blir!

Bättringsstigen

0 Läs mer >>
Idag är det lördag och syrran siter och spelar sims 3 medans jag har youtube igång på hennes bärbara dator och bloggar här! Just nu pumpas det ut lite black eye peace från högtalarna.

Tänkte skriva här men har ingen lust för det går inte att skriva på datorn vil jag bara meddela.

I gotta feeling

0 Läs mer >>
God dag världen!

Idag har det varit en vanlig skoldag, det förvånar väl inte direkt så många? Men det här har varit en speciell dag, för idag var vi bara halva styrkan i vårat gäng, jag, carro och sanna var dom enda som var där av oss 6 som brukar hänga ;) På Arbetsmiljö och säkerhet så kolla vi på film, rätt så rolig film om man jämför med dom andra filmerna vi har sett. Sen hade vi formgivning då vi höll på med våra masker, jag hade ju sanna som hjälp när jag skulle göra min mask, men min mask ska nog bli en vädur eller en stenbock eftersom vi är just dom stjärntecknen, så vi får väl se resultatet! Sen hade vi naturkunskap, som var ruskigt kul alla var flummiga och vi skulle hålla på med massa olika ämnen och mäta phvärdet i dom sakerna. Jag och sanna skulle ta reda på hur man skulle neutralisera försurat sjövatten, jisses va skoj det var :P

Just nu är syrran hemma :D Hon ska hem igen på söndag fast då är det inte långt kvar förns jag ska till henne! Ska bli skoj!

Nej nu ska jag spela lite sims och göra något annat som jag hade planerat, men jag har glömt bort det! Men först ska jag besöka en av våra toaletter här hemma! Puss

Pennskriiiin
Med penna iiiii
Och suddet meeeed
Här iiiiiiiiiii

Torsdag kväll

0 Läs mer >>

Goddag Godmiddag Godkväll!

Har precis hoppat ur duschen, har vart på dans sen 18.00 så det var direkt in till duschen när man kom hem, man vill ju iaf ha fräscht hår när det är skolfotografering imorrn. Men när jag kom ut ur duschen så kände jag mig jättehungrig! Magen knorra som bara den, så det vart en kvällsmacka och ett glas mjölk, det var riktigt gott!

Den här dagen har väl varit sådär, men den har rullat på, vart lite rabalder en stund där på klassrådet men det har väl löst sig tills imorrn. Jag har iaf vänt blad, men om dom andra har gjort det det får man väl se. Men idag så funderade jag faktiskt på om jag tycker det är kul att gå på expo, och om jag ville gå kvar, men jag insåg att varför hoppa av när det är en termin kvar typ. Tanken med att hoppa av på grund av EN lärare, att en lärare kan göra livet så surt att man vill hoppa av är helt otroligt. Och det värsta av allt så är det en vikarie som desutom har blivit våran klassföreståndare för våran riktiga klassföreståndare Anna har sjukskrivit sig, så just nu skiter sig allt. Och det värsta är ju att alla vet ju om att vi hatar han, till och med han vet att vi hatar honom. När jag skriver vi så menar jag hela klassen, om ni inte fattat det ännu. och man kan inte göra något åt det, visst man kan säkert göra något åt det men vi kommer ju ingenvart med det! Men imorrn på mediekommunikationen då sätter jag ner foten och säger till våran "hjälte" (enn annan lärare som hjälper oss med projektet) att det går inte längre, det funkar inte helt enkelt. Visst vi lovade att vi skulle ge han lite mer tid, men jag kommer inte palla. Han har ju blivit värre igen, han bättrade sig ju ett tag men sen så dala det igen!

Nej nu har jag skrivit för mycket igen! Och jag skrev ju inte ens om vad jag skulle skriva om oxå! Attans, men godnatt på er! :)


Nyduschad!

0 Läs mer >>
Ska snart stänga av datorn och lägga mig till rätta i sängen och ligga där i några timmar och sen ska jag upp igen. Har sovmorgon imorgon så det ska bli skönt att få sova ut, och få den energin som jag kommer behöva till skolan+dansen direkt efter skolan. Som några av er inte vet så slutar jag halv fem på måndagar vilket gör det omöjligt för mig att komma hem och få andas, typ kolla på tv eller något annat. Nej det är slänga i sig maten och sen byta om och sen iväg typ, känns inte nödvändigt att sätta sig vid datorn eller tvn när man kommer hem. Ska ju iväg så jag är i bygdegården ungefär 17.45 så då är det verkligen fulla rullar, sen åker man hem så pass sent, 21.30 att man inte orkar sätta sig vid datorn + att jag måste duscha för det är skolfotografering på tisdagen. Så jag kan nästan lägga mig i sängen direkt efter jag kommit hem från dansen! Mysigt men stressigt, känns skönt att ha så mycket att göra så man inte hinner tänka på annat som man har oroat sig för.

Idag innan jag satt mig vid datorn igen så badade jag! Använde en badbomb som hette butternågonting ;) och som ni anske misstänker så var det smör i badbomben så nu är jag jättelen om kroppen, fast jag är ju väldigt len i vanligt fall, så se det som extra extra lent! :) Badbomben är köpt på Lush av någon konstig anledning, jag går ju liksom ALDRIG dit ;) När jag kom upp ur badkaret så "rök" min hud för vattnet var så varmt, jag älskar när det är så varmt! Hela kroppen blir som förlamad. Plus att när lagerhouse hade öppnat på Gränby så köpte mamma ett paket med spalampr som man kan ha i och utanför badkaret, vilket gör att det blir ännu mer avslappnande, låg i badkaret i ca 1 timme, skulle kunna legat en timme till!

Just det! Det hände något äckligt på prova på dansen idag för den nya gruppen, när vi körde lekar så kolla jag ner på benet och då ser jag 2 flugor som parar sig på mitt ben, USCH! Ta in i en hästrumpa eller något, inget snusk på mina ben!

Imorgon ska jag gå upp vid åtta ungefär, rosta mina bröd som jag blev tipsad av Sanna att göra (asgott), dricka te när jag planerar vilka danser vi ska köra på dansstarten för barnen imorgon, kollar förmodligtvis på tv i mitt rum samtidigt! Så det blir säkert inte så mycket gjort! Sen i skolan så ska jag skriva klart en uppgift i historian som ska vara klar imorgon, kommer hinna det absolut! Sen får vi ju se vad som händer på expon, vet iaf att jag ska slipa staketet/gallret, men om alla är sammanspelta med våran lärare är frågan...

Nej nu har jag skrivit på tok för mycket, tappade säkert halva läsarna efter halva inlägget! Godnatt på er!

Söndag kväll

0 Läs mer >>
God morgon!

Vakna vid 08.41 och småsov till 09.00, skulle nog inte kunnat sova längre än så, för här hemma så bankas det så man får ont i öronen. Det är så att mamma och pappa håller på med köket för fullt, pappa håller på att ta bort listerna och det låter förjävligt! Öronproppar är en önskedröm just nu!

Idag så är det prova på för den nya gruppen som börjar dansa imorrn med resten av dom andra barngrupperna. Ska bli skoj att träffa alla småglinen igen och nu är det jag som har befälet över gruppen, så nu är det jag som ska bestämma vad dom ska dansa på måndagarna, är lite spänd för jag och Inez har ju alltid hjälpts åt, men inte nu när hon ska börja lägga av. Så Inez vill att jag ska lära upp en av ungdomarna, så vi får ta upp det på nästa möte som vi måste ha rätt snart, för vi måste ju gå igenom hur länge vi ska hålla på och sånt!

Nej nu ska jag gå in på facebook, sen ska jag spela lite sims 3!

Söndag morgon

0 Läs mer >>
Idag är det "ungdomar som inte vet bättre dagen" nämligen Kulturnatten. Jag är inte den presonen som brukar springa runt där på natten, brukar inte vara där på dagen heller, brukar åka in runt 15.00 då man åker till mormor för att äta något gott för att sedan byta om till folkdansdräkten och dra sig mot Drabanten där Tensta spelmanslag/Folkdanslag hade uppvisning. Efter uppvisningen så ilar man hem. Hann inte ens säga hejdå till Ellen, sa typ hejdå till en stor klunga men det var bara 2-3 personer som svara tillbaka, dom var upptagna med annat helt enkelt. När vi gick till bilen som stod parkerad på Sivia Torg så såg jag en kille som jag kännde igen, bor typ i Vattholma om jag har rätt, gick på Ärentunaskolan. Han stod och pratade med polisen som precis innan hade tagit hans Konsumpåse som var full med sprit, pinsamt! Men ofta man inte vet bättre än att ta med sig i en kasse?!   

Min kusin hade också en slags uppvisning som jag skulle vilja kolla på men den började precis när vi sluta och vi skulle inte kunna ta oss så snabbt till Botaniska Trädgården, så det var synd!

Imorrn är det dags igen med Prova på med Ellen och Linnéas grupp, hoppas att det kommer mer än dom som kom förra gången, men på måndag börjar allvaret! Då börjar barngrupperna dansa, så då kommer mitt träningsschema jag gjort för länge sen vara fullbordat :)

Nej nu ska jag nog spela lite Sims 3 för pappa ville tydligen låna min tv så jag kan väl fortsätta sitta här och dricka min Hannas Peach Melba och Vatten, medans jag fortsätter med mitt triangeldrama på Sims 3!

Kulturnatten förbi

0 Läs mer >>
Har GK just nu, fast där händer det inte mycket, sitter och väntar på att Janne ska scanna in teckningarna, så just nu sitter man vid facebook!

Idag är det instrument och sång som sista lektion, och tro eller ej, jag skulle så gärna vilja skippa den lektionen, vill inte ha instrument och sång idag! Vill verkligen inte. Det här är nog första gången i min livstid som jag inte vill ha en musiklektion. Men det låter ju förjävligt när vi sjunger, alla kör i olika stämmor och bla bla bla!

Men puss på er! Ska kolla om Janne är klar, sen ska jag göra Flugan och Sanna glada och synas på deras superpokegrej på facebook :P

Fredagsmys