0 Läs mer >>

Har precis kollat på little fockers med mamma och pappa. En urbra film! Nu sitter vi och kollar på någon dokumentär om gnälliga gummor och gubbar som kommer från England, då dom gnäller över nyår och julafton. Rätt kul faktiskt att kolla på bittra britter, dom kan vara så himla bittra och sarkastiska på en och samma gång samtidigt som dom ändå är rätt glada. Det är det jag älskar med brittiska komiker, man skrattar konstant! Men nu ska jag vara social, ting på er!

Fredag

0 Läs mer >>

Min iPod fungerar! Har haft lite problem med den dom senaste dagarna då jag fick för mig att lägga in låtar på den, vilket den är till för. Det vart lite komplikationer om man kan uttrycka det så. Först så hade jag problem med att få in låtarna, fick in låtarna tillslut men när jag koppla ur den ur datorn så försvann alla låtar jag hade lagt in och de appar slutade fungera. Vart lite förtvivlad ett tag, men nu är det löst! Allt fungerar och jag mår bra! Men det gör inte mamma, hon kom hem tidigare idag från jobbet, SJUK! That is not good. Hoppas inte att jag blir sjuk under morgondagen, då jag ska fira nyår med tjejerna i örbyhus. Mamma och pappa firar i råstaberg hos matte och Kattis och syrran i Väsby. Känns lite konstigt att familjen inte är samlat, fast jag har inte firat nyår med familjen på ett bra tag. Är 20 år och åker iväg på egna grejer, firar på andra ställen, vilket dom accepterar, vilket jag tycker är väldigt skönt att dom accepterar mina beslut.

Nej nu spårade vi ut någonstans på vägen! Kollar lite på die hard innan jag tänkte slockna för dagen, om man kan säga så efter tolv! Men godnatt på ett :)

Woho mitt i natten!

0 Läs mer >>

När jag hämtade posten i eftermiddags så tog mitt hjärta ett litet skutt, Ellos-katalogen hade kommit. Kolla igenom den nyss och jag är helt kär i massa kläder såklart, vilket är omöjligt att undvika om man förstås inte bestämmer sig för att inte öppna katalogen, men det skulle ju göra livet så mycket tråkigare! Så gick in på deras hemsida och kollade om jag hittade några av de plagg jag föll pladaskt för. Ni som känner mig väldigt väl kommer inse att det här är sååå jag. Lite romantiska, enkla men ändå så fina plagg! Här kommer ett litet hopkok av båda klänningar, kjolar och någon byxa. So in loove ♥


Ellos in my heart

0 Läs mer >>

Har vart effektiv idag, har nämligen pluggat hela dagen. Mitt huvud är rätt söndermosat men det var det värt, fick saker gjort och förhoppningsvis så lär jag få ännu mer saker gjort imorgon då jag ska köra full gas med tre olika böcker. Tre olika böcker, det kommer bli intressant och väldigt spännande. Om jag är riktigt duktig så belönar jag mig själv med något gott :) nu ska jag läsa lite till i ena studieboken innan jag slocknar. Natti!

Nyttodagen

0 Läs mer >>

Väntar på att vi ska åka in till stan för att köpa ett skal till min iPod och åka till mormor och äta tacos. Så sitter och fingrar på min leksak för fullt. Tänk hur fort tiden kommer gå på tåget då man åker upp och ner från Gävle. Fast borde ju fylla den med lite musik också. Får göra det imorgon, får klämma in det i allt pluggande som det ska sysslas med imorgon. Har ju två tentor om några veckor och mitt mål är att klara båda! Så då krävs det en hel del plugg tills dess. Ska även kolla efter om jag kan få sitta själv och göra tentan då min hjärna stänger av då alla sitter i en sal samtidigt och gör tentan. Hoppas att det inte är till något problem.

Annandagen

0 Läs mer >>

Sitter här i vardagsrummet och knappar lite på min nya leksak, iPod touch! I like it. :) Har även på mig min nya OnePiece som jag fick igår som jag absolut inte hade väntat mig! Är nöjd över alla klappar jag fick igår, kommer verkligen ha nytta av alltihop! Det är skönt och kul att man vet att man kommer använda varje julklapp man har fått. Nöjd med gårdagen också för övrigt! Nu ska jag nog låta min leksak vila en liten stund då man ska klä på sig riktiga kläder tills dagens gäster kommer!

Ny it-manick

0 Läs mer >>

Idag har det förberets för morgondagen, har dammsugits, bakats och slagit in paket tillsammans med syrran! Mormor kom även ut under dagen och lämna julklappar och hjälpte till med bakandet, självklart så fika vi efteråt, vi måste ju smaka på vårt underverk som vart så otroligt gott! Mormor fick även sin julklapp från mig och 3se, innan hon åkte vidare. Nu har vi ätit och mamma och pappa har kommit hem, sitter och smaskar i sig lussebullarna som jag bakade idag, och dom älskar dom, great!
Bjuder på en bild på julgranen, imorgon gäller det!




Det här är Greta, vart så älskad av hela familjen så hon får stå framme året runt :)

23 dec

0 Läs mer >>
Idag har man vart ledig, men har lyckats hållt mig sysselsatt ändå. Då knappt någon av oss är hemma om dagarna så finns det en hel del saker att göra och det är saker som är kvar som ska göras. Tvättmaskin har gått för fullt hela dagen, har gjort sista julgodiset, juldekorerat, slagit in paket och vart allmänt duktig hemma! Kollade precis på mitt konto och insåg att jag är pank. Not good. Tur nog så får man pengar på fredag, så det lila som är kvar av månadens pengar till nyår, vilket kommer bli väldigt tajt! Men det ska nog gå.

Här kommer iaf lite bilder från idag





Juldonat

0 Läs mer >>
Nu har jag tagit jullov, blev precis klar med modul 8 och ska snart stänga av datorn. Den här dagen började segt, men statistikmatte från 13.00 till 16.00 (var här 09.00 för att jobba med modul 7 & 8).

Kl 16.00 så skulle jag och några grabbar från klassen och parallelklassen ha en muntlig redovisning på de kompletteringar vi fick från omtentan. Alla klara sig och vi kommer bli godkända på kursen, vilket är underbart! Vi från klassen visste inte riktigt om vi skulle säga grattis eller god jul till varandra så det blev både och! Gillar verkligen min klass, alla är schysta mot varandra och vi kan prata med varandra utan problem.

Men nu ska jag börja vandra mot stationen som ligger 2.5 kilometer bort. Kommer hem runt 22.00, middagen får vänta tills dess, men det är värt att stanna kvar till sent och få jullov tidigare, så God jul på er! :)

Nu är det jul!

0 Läs mer >>

Kommer nog låta en inom frisöryrket göra det åt mig, som kan sånt där.

AJJJJ

0 Läs mer >>
Har länge velat prova trådning, man tar en tråd och tar bort denom att "tråda" bort överflödiga hårstrån och hårstrån som är onslynliga för mänskliga ögat. Det går snabbt och gör inte lika ont som att noppa med pincett, så har bestämt mig för att det är något jag vill testa. Har kollat på en hel del videor om hur man gör då jag har bestämt mig för att prova själv. Tänker självklart ta ett säkert ställe som man inte visar så mycket nu under vintertiden, benen! Har enbart tänkt att börja med trådning för att jag tycker det är så jobbigt att noppa ögonbrynen med pincett, då det gör ont i svanken när jag noppar (skumt va?). Så har kollat upp det och om det är en succé så kommer jag fortsätta med det och snart så kanske jag trådar hela facet! Vem vet?
Nej nu ska jag gå och duscha då det var det största och viktigaste tipset, för porerna öppnar sig om man duschar varmt, så nu jäklar ska det provas!

Är trådning grejen?

0 Läs mer >>

Har precis bokat in hela min jul men en jäkla massa plugg. Känner att det behövs då tentorna är om en månad, vill klara dom på en gång så jag slipper omtentor. Så här blir det ingen vila! Mormor och morbror Mikael är här just nu och kollar på skidskytte med mamma och pappa. Och jag sitter och pluggar. Känner mig så himlar socialm, men det är saker som måste göras, tyvärr.

Nästa vecka så går jag förhoppningsvis bara två dagar och sen så får jag jullov, vilket är nice. Men som jag sa tidigare så blir det plugg varenda dag som jag är ledig. Kommer ju vara sysslosatt i alla fall! Så man ska väl inte klaga precis.

Sysslosatt jul

0 Läs mer >>
Har suttit nu med min småkompis sen jag kom hem, så tänkte ta med mig den + ett glas vatten och sätta mig vid tvn och hoppas på lite QI på BBC Entertainment! Min nya lilla turkosa grej har inte fått vilat en sekund sen jag köpte den på designfoumm, har klämt och kramat den i snart 6 timmar. Rätt beroendeframkallande att hålla på med den! Imorgon vankas det besök hos dietisten, en snabbvisit till IKEA (förhoppningsvis)/eller systemet och sen så ska jag träffa flickorna på the regular place (Coffehouse by george, mittemot station) och dela ut julklappar! Längtar till att få träffa mina flickor och dricka latte cinnamon ♥

Going off

0 Läs mer >>

Har skaffat mig en småkompis idag! Den är turkos, liten och gosig :) Gick in på Designforum i Gävle innan tåget skulle gå och hittade den i en liten låda, kände att den skulle kunna vara bra att ha. Den ska hjälpa mot stress, hjälpa minnet osv. Som en stressboll fast mjuk och gosig. Varje gång en småkompis säljs så gör man någon annans liv mycket bättre, för varje småkompis som blir såld så lämnas en summa till välgördande ändamål, så kände mig riktigt godhjärtad då jag köpte en :) För mer info om småkompisar, gå in på deras hemsida http://www.smakompisar.com/


My new friend

0 Läs mer >>
Tjingeling!

Dyker upp från ingenstans med en juldesign till bloggen. Skulle egentligen sätta mig och göra en till syrran, men det slutade med att jag fick en istället. Ska försöka sätta mig efter maten och jobba med en till juldesign till hennes blogg. Då min tog bara några minuter (dock väldigt enkel design), men troligtvis så går det snabbt med hennes också, då både jag och syrran har samma smak när det gäller bloggdesign!

Nej dags att göra mat, köttbullar och potatis med gräddsås på menyn ikväll, MUMMA!

Juldesign