0 Läs mer >>

Idag är det 3 dar kvar till praktiken! Sen efter de e de en vecka kvar till Fotnoten! EN vecka! Känns som om tiden flyger förbi, snart kommer fotnoten och praktiken vara över och det enda roliga man ska se fram emot är Julafton och Nyår!

Det var meningen att jag skulle skaffa en ny blogg.. Men det gick inte så bra med det. Orkade inte med en ny, jag förstår mig inte på dom som ändrar stup i kvarten. "gå in på den här länken för att komma till min nya blogg", varför liksom? :P Vad äre för fel på den gamla?

I onsdags så var det informationskväll på GUC och då stog jag där i min röda tröja som det stog GUC på medans jag pratade gott om GUC, kort sagt så var jag guide. Det gick hyffsat, innan guindningen så stack jag och Sonja ner på stan och gick runt och kolla på kläder, har lust att köpa kläder som jag ska ha till julafton eller nyår. :) Vi gick in på Savann där jag aldrig brukar gå in, det var utförsäljning. Jag hittade jättemycket fina saker, för bara 99 kr och innan kostade dom 349 kr. Helt sjukt! 
När vi kom tillbaka till skolan så guida vi lite vid 18.00 och slutade vid 20.00, vi skulle tydligen få mat och dricka, men det hade ingen berättat för oss så vi gick där med tomma magar och var urtörstiga och hungriga. När vi har slutat med guidningen så frågade några av oss om vi fick nåt att äta, då sa dom att vi skulle gå till Awat och skriva på en lista. När vi kommer dit så visar det sig att dom har stängt... Om vi visste att vi skulle få mat så av Awat så skulle vi nog springa dit det förstavi gjorde.
Tur nog så hade Anna (klassföreståndare för mig) lust att ge mig sin macka. Vilken ÄNGEL!

Idag så var det prov som gällde i samhäll, gick hyffsat. Men blir inte förvånad om det inte går bra, för jag tyckte det inte gick ett dugg bra. Jag tror nog att ingen tyckte det gick bra, förutom Sanna :P
Fick vänta på matten 2 timmar idag, ovärt säger jag bara, OVÄRT! Vi var 10 av 22 där. Känndes skönt dock, att vara så några menar jag. Tiden flög förbi, innan man visste ordet av det så var klockan 16.15 och då sprang man till skåpet och ut ut skolan och in i bilen och fort hem.

Nu sitter jag här vid datorn, Therese gör nåt i köket, pappa är i stan på middag med jobbet och mamma är på väg hem. Hon är säkert hemma snart!

Nu är jag skrivfärdig :P

Puss o Kram

3 dar kvar!

0 Läs mer >>

Idag så var det en riktig modevisning i skolan, expo-3orna hade jobbat med ett företag som ville göra ett event med dom. Skoj, men lite trist för vi fick ju inte se hela programmet tydligen. Så det vart bara en kvart för oss. Efter modevisningen så gick vi till a-huset för att ha samhäll, möter Åsa däruppe. Hon säger att Uno hade sagt åt henne att ge oss ledigt från lektionen, så hon gav ju oss det. Men dom hade tydligen inte tänkt på dom som har en mattelektion, så dom såg till att vi var tvugna att vänta 2 timmar. Vanligtfall så brukar vi få vänta 50 minuter. Vilket är ett helvete! Man sitter och väntar på en lektion som man vet att man inte kommer lära sig nånting av... Kristina vägrar ju låta oss slippa en lektion, även fast vi LOVAR att vi ska jobba hemma.. Hon har problem den kvinnan!

Puss o kram

Orkar inte mer

0 Läs mer >>
Igår var det idrott och då var det stavgång utan ombyte som gällde. Efter nån kilometer så känner jag att det gör ont i hälen. Skavsår är ju alltid roligt, eller hur? Sen efter vi hade gått ett tag så gick vi tillbaka. Efter idrotten så åkte jag ner till stan för att kolla skor på mammas jobb, jag prova ett par som jag inte velat prova förut och jag älskade dom! :D Det var som om att man hade kommit till himmelen eller nåt. Så sköna var dom!

Idag så har vi typ haft expo hela dan, har ont  huvet och vill hem. :( ska träna idag hade jag tönkt, men har ont i huvet så jag får nog ta och varva ner först när jag kommer hem så jag är utvilad och fräsch sen.

Men nu ska jag jobba vidare

Hejssvejs!

Ajajajajaj