0 Läs mer >>

Vilken dag säger jag bara! Ligger i mormors soffa och kollar på Jurassic park 3 innan jag ska sova! Fryser lite grann sen att ha vart på stan med kompisarna hela dagen! Det har varit en bra dag med goa vänner och en massa skratt och skoj! Kan berätta mer imorgon, lite mer detaljerat! :) godnatt

Vilken dag säger jag ...

0 Läs mer >>
Idag så är det en speciell dag, det är valborg. För er andra som inte bor i Uppsala så kanske ni har en vanlig dag då ungdomarna sitter hemma vid datorn. Men i Uppsala så är det fest som börjar tidigt på morgonnen med champagnefrukost sen drar man iväg till någon park där alla ungdomar (över 18) hänger och har piknick. Sen på kvällen så drar man iväg till ett annat ställe och festar eller kollar på en kase. Min valborg börjar vid 12.27 då jag tar tåget in till U-sala för att köpa lite smått och gott innan jag beger mig till ekonomikum och hittar mina kompisar som är någonstans i havet av människor. Sen sitter man där i några timmar, sen ska jag iväg för att köpa mat att grilla till kvällen med ett annat kompisgäng som jag senare ska följa med ner på stan för att träffa ännu mer kompisar! Det här är första gången då jag är inne i stan hela dagen, så jag hoppas att det blir superskoj och att allt går som det ska!

Valborg, NU KÖR VI!!

0 Läs mer >>
Ska ta nästa tåg in till stan för att möta mormor utanför smarteye! Hon och jag ska kolla på nya bågar, behöver nya glasögon! Smarteye är nytt här i Uppsala och hade ett bra erbjudande där dom bjöd på synundersökningen, så jag visste inte riktigt vad dom har för utbud när det gäller bågar, så ville dit först och kolla. Så ska jag se om dom har en tid idag eller så kanske dom har en tid imorgon på morgonen... Vem vet? Sen ska jag shoppa lite andra saker också :) Vi får se vad jag kommer hem med, helt enkelt!

Smarteye!

0 Läs mer >>

Sitter och väntar på att klippa mig hos min syssling. Fast har egentligen inte tid förns om en kvart, cyklade hit och missberäkna tiden något! Haha!

Sitter och väntar på ...

0 Läs mer >>
Har aldrig vart riktigt brun sen jag har varit liten och så fort jag går ut i solen så blir jag röd som en kräfta och lever sen inomhus resten av sommaren. Så när det är höst då alla har den snygga brännan och snygga kläder som passar perfekt till brännan så försöker jag dölja så mycket av min kropp som det bara går. Så jag tänkte att det kanske är min tur nu att få bli brun och då har jag sökt runt på olika sidor om huskurer för att lätt bli brun utan att anstränga sig. Det här är de kommentarer/tips jag har sett på varje sida:

- Dricka morotsjuice
- Häll på någon slags olja på kroppen (olivolja mm)
- Diesel (de människorna måste ha dödsönskan...)
- Babyolja
- Sololja
- Röra sig mycket, spela fotboll mm
- Bada mycket
- Saltvattenspray

Det är några som jag är intresserade av att testa. Babyolja, morotsjuice och saltvattenspray. Allt det där kan man ju fixa själv på något sätt, så jag har försökt hittat ett bra recept på saltvattenspray, men hittar inget. Ge gärna tips om du har några bra! Nu ska jag sticka upp till farmor och farfar för att äta mat!

Jakt på brunhet

0 Läs mer >>
Sitter och lyssnar på spotify med mina nya högtalare som blev min ägodel i lördags! Helt underbart att höra hur bra som helst utan att behöva koppla in världens högtalarsystem. Det kanske inte är värsta ljudkvalitén men det funkar perfa för mig! :) 129 kr på MediaMarkt, ett riktigt kap! Så nu kan jag sitta vart som helst och lyssna på bra musik med bra kvalité på ljudet! Gillas starkt

Nya högtalare

0 Läs mer >>

Ska ju hålla på att gå ut och gå en sträcka på minst 5 km varje dag för att komma i form till vårruset som jag eventuellt ska gå med mina kompisar. Så jag bestämde mig för att gå upp mot skogen och gå tillbaka. När jag kommer upp i skogen så ser jag en stig som jag har varit jättesugen på att gå flera gånger tidigare, så jag svängde in på stigen och såg hur grusvägen försvann bakom granarna. Vart totalt förälskad av att gå på den lilla stigen, blåsippor och fågelkvitter från varje gren! Gick i rask takt på stigarna och vid vissa tillfällen så jogga jag till och med! Till slut så hade jag kommit så långt in i skogen så jag inte kunde höra motorvägen, som ligger max 30 meter från grusvägen, så jag funderade på att vända då jag plötsligt hörde en massa prassel från buskarna 10 meter bort. Jag visste redan på en gång att det var inte en fågel som lät så mycket, så jag trigga upp mig rätt rejält och vänder mig om och springer för mitt liv tillbaka. När jag kommer till grusvägen igen så inser jag hur ont jag har i fötterna, skavsår. Gick smärtsamt hemåt, kom hem strax efter halv fyra vilket betydde att jag hade gått över en timme. Att jag promenera över en timme var jättebra, men inte bra för mina stora fossingar :( Nu ska jag vårda om dom och ta det lite chill :)

Running trough the wo...

0 Läs mer >>

Nu när man är vuxen så vill man ju göra lite mer saker, som kanske ligger lite längre bort. Då finns ju alltid alternativ hur man ska ta sig dit. De här är mina alternativ
- Åka kollektivt (närmsta kollektiva alternativet 1 mil bort) 
- Gå/cykla (känns lite galet, va?) :)
- Fixa skjuts
- Ta moppen

Som man kanske ser så är det rätt lite valmöjligheter. Och nu när man är tillräckligt gammal så får man ju ta körkort och det är ett av mina mål under 2011, att ta körkort. Så det första jag ska göra nu är att hitta en körskola för eventuella körlektioner, teorikurser och riskutbildningen mm. Funderade först på att ta en intensivkurs tills jag såg priserna. Dock så är ju allt under en kortare period, vilket är positivt. Men jag har en känsla av att jag kan få det så mycket billigare om jag självplockar kurser mm. För det smarta är väl att övningsköra så mycket man kan med mamma och pappa och så tar man lektioner i det man har svårt med! Så nu ska man vara på mamma och pappa, att man vill börja övningsköra! Nej nu ska jag ut i solen och läsa mina körkortsböcker som jag fick av min gamla danslärare :)

Tuta och köra

0 Läs mer >>

foto0147 (MMS)

Sitter och kollar på kill bill samtidigt som jag dricker lyxte från Nk

Sitter och kollar på ...

0 Läs mer >>
Tjing!

Nu har dom onda bacillerna taigt över min kropp, ligger och låter som en kråka som hamnat i målbrottet och kan inte sova :( Sov jättedåligt inatt igen, har inte sovigt ordentligt på flera dagar, så är något av en zomvie just nu. Har precis anmält mig till olika utbildningar på studera, skickat mail till dansföräldrarna och så ska jag jobba lite med DOS senare under dagen. Jag kanske ska vara sjuk lite oftare, för det verkar som om jag jobbar som bäst då jag är sjuk. Nej nu ska jag nog sola en stund på altanen eller så ska jag sova! Eller ja vet, jag går ut och sover!

Trött och sjuk

0 Läs mer >>

Har fått känna på hur det är att vara ett mattegeni för en dag! Började med kapitel 3 idag efter att ha haft prov i kapitel 2 förra veckan. Kom igenom 10 sidor. 10 SIDOR! Fatta hur mycket det är för att vara mig! 10 sidor tog typ 1 månad för mig förut, så det här är ett underverk. Hoppas att det går lika bra imorgon som idag! När jag blir exalterad så har jag pratsjuka, pratar non-stop om vad som helst, och om jag inte har något att prata om så sitter jag och gör ljudeffekter och smådiggar reklammusiken! Tror att dom här hemma blir glada över min energi, vilket gör mig glad för jag gillar att göra folk glada! Men nu ska jag sussa, natti!

Har fått känna på hur...

0 Läs mer >>

Ligger och kollar på mash fast man egentligen borde sova, men serien är beroendeframkallade! Har sett dom mesta avsnitten plus att jag har mash-serien hemma i våra filmhyllor. Men det gar helt enkelt inte att sluta titta. Ska kolla på ett avsnitt till sen ska jag sova! Godnatt :)

Ligger och kollar på ...

0 Läs mer >>

Nu är det inte långt kvar tills mina fina vänner kommer hit för att fira mig! Åkte en snabbis in till stan för att köpa lite nödvändiga saker tills ikväll, lite godis, chips och sånt som inte inhandlades igår. Gick även in på systembolaget för första gången. Var så himla nervös eftersom jag hade läst på deras hemsida att om dom är osäkra på den som ska köpa så säljer dom inte, och man kan råka ut för ett internförhör om man ser misstänksam ut. Så gick in där kl 11 på morgonen och gick runt ett tag innan jag hittade dit jag skulle, sen så tog det en stund till för mig att bestämma mig för vad jag ville ha. Men till slut så tog jag 3 cider och gick mot kassan, hyffsat nervös. Kommer fram till kassan och lägger upp det jag ska köpa på bandet och på en gång innan hon hinner ta hand om mitt köp så tar jag fram id-kortet försiktigt (har ett litet fint darr på handen och ett nervöst leende på läpparna), och allt gick alldeles utmärkt! Jag tror jag var mest nervös eftersom jag gick dit alldeles själv. Tog sen bussen till V-holma och tog sen lillskiten hem (lillskiten = min moppe). Så här är det nu dukat, tillbehöret till tacosen är fixat, efterätten är fixad och det är till och med dammat! Ska bara dammsuga och sen ska jag duscha. Så det är väl bäst att jag sätter fart nudå!

Partaj i stugan!

0 Läs mer >>

Har inte gjort ett dugg av det jag skulle göra idag! Känner mig så lat, men på ett skönt sätt. Får väl lite dåligt samvete då jag inte riktigt är klar med sista uppgiften som jag måste komplettera! Har ju ingen deadline men man vill ju få det klart som sagt. Vill även klara det utan min lärares hjälp, för att bevisa för mig själv att jag inte är så osmart som jag känner mig ibland när det gäller matten! Nej nu ska jag ut och tvätta moppen sen blir det mat!

Torsdag

0 Läs mer >>
Har suttit sen 12.30 tills nu och enbart jobbat med matteprovet sen igår! Hade lite saker som jag blir tvungen att komplettera, men jag har två uppgifter kvar att komplettera som jag ska försöka få till tills imorrn! För jag orkar inte mer nu, min hjärna är helt sönderriven för att jag skulle hitta all mattefakta. Så imorgon blir det nya tag!

Har en hel del som ska fixas imorgon!
- Tvätta moppen, kanske tanka moppen om jag kan fixa det.
- Städa huset
- Duscha
- Planera fredagen (mat mm)
- Fixa inköpslista då jag vill handla mat mm själv! :) (eller det mesta iaf!)

Nej nu ska jag nog jobba lite i förväg och börja spåna efterrätt, eftersom maten redan är bestämd!

Pluggdag

0 Läs mer >>

Sitter på 823 och väntar på att den ska ta mig hem till Vattholma där förhoppningsvis farfar står och väntar, annars får jag vänta på honom :) har vart på stan en snabbis då jag har shoppat lite grann! En till Adine top från Gina fast en svart med samma blommönster! Älskar verkligen den tröjan! Nej nu ska jag hem och tagga för matteprov!

Sitter på 823 och vän...