Wonderwoman

Idag har jag gjort nästan allt som jag inte brukar göra. 3se åkte vid ungefär 12.40 till Malin så jag låg på altan en stund efter att hon hade åkt, till ungefär 14.00. Då fick jag något helknäpp, måste vara solsting. Jag slog igång diskmaskin och insåg att all disk inte skulle komma i så jag börja diska för hand medan diskmasjkin stod och mullra för fullt, och tvättmaskin var igång i andra rummet så diskmaskinen och tvättmaskinen mullra i kör. Jag tömde torkskåpet på torra kläder och fyllde torkskåpet igen med kläderna från tvättmaskin. Sen plocka jag ur diskmaskin, och då vart jag verkligen sugen på något kallt, så jag tog och hällde i is i en påse, la en till påse runt om och en duk på det, tog kaveln och slog, slog och slog mot isen, när jag var klar så fickk jag en ice slush :) Då ringer mamma och kollar vilken madrass hon skulle köpa till poolen, sen så kolla hon också om jag kanske kunde dammsuga lite, så jag gjorde det en stund men sen så kände jag att det inte gick så bra. Hur mycket jag än körde runt så var det skitigt ändå.. Dålig dammsugare kanske? Sen hämta jag posten och insåg att klockan var halv 4, och 3se skulle snart komma hem. Så då var jag snäll mot henne och skalade potatisen och gjorde sallad så det ända hon behöver göra när hon kommer hem är kasslern och såsen. :) Så nu vet jag inte om jag ska rensa häcken lite för att göra pappa glad eller om jag ska slappa lite i poolen. Just det! Har gått ut med soporna cokså! ^^ Rena Wonderwoman!
 
Där ringde syrran! Hon frågade om jag kunde fixa potatisen men det har jag ju redan gjort så jag slipper det ju! ^^

Imorrn är det gratifikation, osäker som jag är så ringer jag och kollar så att allting var okej, typ dubbelkolla så allting är perfekt när vi kommer tills imorrn. Då svarar  någon osäker snubbe i telefon och vet inte vad han ska säga? Jag vart ju alldeles snurrig av att prata med honom sen vart det helt tyst, borde man verkligen låta en sån snubbe prata i telefon?! Så prata han skittyst också så jag hörde knappt vad han sa.. Jag trodde ju att jag hade kommit fel! :S Sen började en annan prata och jag visste inte om den personen prata med mig eller med honom så jag sitter där alldeles tyst och personen i andra luren säger hallå då insåg jag att personen prata med mig. Men efter att jag hade pratat med den personen så var allt grönt och vi var jätte välkommna till salt imorrn!

Nu ringde pappa också! Och kolla vad jag hade gjort och han sa att jag inte behövde rensa häcken om jag inte ville. Får se hur jag gör. ;P


Uppdatering

Nu är hela huset städat, från topp till tå på ett ungefär. Mitt rum är städat och alla torra och rena kläder är vikta och inlagda i garderoben. Bordet är avtorkat och ja.. Allt är rent helt enkelt! Mamma började städa och det slutade med att alla drog ett strå till stacken!

Puss o kram






 

Kommentera här: